Προς το περιεχόμενο

Την αποψη σας για ετουτο το PC

ILiDAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι GAMER...Παιζω παιχνιδια απο το 1997 σταθερα και μπορω να πω με ανεση πως εχω τερματησει πανω απο 400 παιχνιδια...Με απλα λογια θελω να πω πως αν κατι με νοιαζει οταν καθομαι στον υπολογιστη μου αυτο ειναι να μπορω να παιξω παιχνιδια.Δεν ζηταω να τα παιζω σε full αναλυσεις και με 1000x Antialising...

Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Εχω το παρακατω συστημα:

Μητρικη: Gigabyte GA-P35-S3G

RAM: Crucial Ballistix 2GB RAM DDR2

CPU: Intel COre 2 Duo E8400 3.00GHz

GPU: MSI 9600GT Zilent 1GB

Τα πηρα αυτα σαν μια απλη αναβαθμιση απο το προηγουμενο μου συστημα γιατι εκεινο δεν την παλευε αλλο με σκοπο καποια στιγμη να παρω πιο high-end.Το θεμα ειναι το εξης...Μεχρι και χτες ολα τα επαιζα τελεια και διχως προβλημα (ολα βασικα τα επαιζα Full γραφικα) αλλα χτες εγραψα το Spiderman Web Of Shadows και ειδα οτι το παιχνιδι μεσα κανει lag σε εκνευριστικο βαθμο..Η ερωτηση ειναι: Γιατι;Υπαρχει κατι να κανω;

ΥΓ: Εχω Windows XP SP3

Δημοσ.
Ειμαι GAMER...Παιζω παιχνιδια απο το 1997 σταθερα και μπορω να πω με ανεση πως εχω τερματησει πανω απο 400 παιχνιδια...Με απλα λογια θελω να πω πως αν κατι με νοιαζει οταν καθομαι στον υπολογιστη μου αυτο ειναι να μπορω να παιξω παιχνιδια.Δεν ζηταω να τα παιζω σε full αναλυσεις και με 1000x Antialising...

Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Εχω το παρακατω συστημα:

Μητρικη: Gigabyte GA-P35-S3G

RAM: Crucial Ballistix 2GB RAM DDR2

CPU: Intel COre 2 Duo E8400 3.00GHz

GPU: MSI 9600GT Zilent 1GB

Τα πηρα αυτα σαν μια απλη αναβαθμιση απο το προηγουμενο μου συστημα γιατι εκεινο δεν την παλευε αλλο με σκοπο καποια στιγμη να παρω πιο high-end.Το θεμα ειναι το εξης...Μεχρι και χτες ολα τα επαιζα τελεια και διχως προβλημα (ολα βασικα τα επαιζα Full γραφικα) αλλα χτες εγραψα το Spiderman Web Of Shadows και ειδα οτι το παιχνιδι μεσα κανει lag σε εκνευριστικο βαθμο..Η ερωτηση ειναι: Γιατι;Υπαρχει κατι να κανω;

ΥΓ: Εχω Windows XP SP3

Η GPU που έχεις ειναι λίγο άκυρη πιστεύω, για αυτό :P ... Επίσης δεν αναφέρεις την ταχύτητα της RAM, η cpu είναι μια χαρά...

Δημοσ.
Η GPU που έχεις ειναι λίγο άκυρη πιστεύω, για αυτό :P ... Επίσης δεν αναφέρεις την ταχύτητα της RAM, η cpu είναι μια χαρά...

Είτε PC6400 είναι οι Ballistix του, είτε PC8500, διαφορά δεν υπάρχει στα games ;)

Ε ναι δεν είναι και πολύ καλή η 9600GT ... Για πέρνα μια βόλτα από το VGA O/C guide, να την ανεβάσεις λιγάκι μπας και φτιάξουν καθόλου τα πράγματα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...