dominator_87 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ως καινουριος στο φορουμ θα ρωτησω κατι πολυ γενικο. ενα low budget pc π.χ. intel quad core 8200 σε asus p5ql-e, Sparkle 9600 GT SVGA, Transcend Ram 4GB Kit, ενα σκληρο και 2 dvd recorders ποσα watt χρειαζεται για να λειτουργησει σωστα? οπως καταλαβαινετε δεν παρακολουθω και πολυ την αγορα... το pc μου κλεινει 6 χρονια! υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιησω το παλιο μου (350 watt)?
The_Judas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Low budget pc με τετραπύρηνο, 4GB μνήμη και 2 dvd-rw? Χρειάζεσαι 400W και πάνω γι'αυτό το σύστημα. Μην τσιγγουνεύεσαι στο τροφοδοτικό, είναι το μοναδικό υποσύστημα του υπολογιστή που θα αντέξει πολλά χρόνια.
caution Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Think big (αλλά χωρίς υπερβολές). Και βέβαια τα ονομαστικά watt δεν έχουν να λένε και πολλά πράγματα
teodkats Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ως καινουριος στο φορουμ θα ρωτησω κατι πολυ γενικο. ενα low budget pc π.χ. intel quad core 8200 σε asus p5ql-e, Sparkle 9600 GT SVGA, Transcend Ram 4GB Kit, ενα σκληρο και 2 dvd recorders ποσα watt χρειαζεται για να λειτουργησει σωστα? οπως καταλαβαινετε δεν παρακολουθω και πολυ την αγορα... το pc μου κλεινει 6 χρονια! υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιησω το παλιο μου (350 watt)? Δες εδώ για Power Supply Calculator.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.