opozit Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Γεια χαρα, εχω εναν παλιο pc 1.8GHz και θελω να κανι μπουτ σε εναν εξωτερικο δισκο. Στα ΒΙΟS δεν τον βλεπει μεν στις συσκευες οταν κανο id αλλα εχει επιλογη first boot device : USB HDD. To πακετο ειναι οτι ενω λοιπον στην εγκατασταση των windows βλεπει κανονικα τα partitions και τα labels και τις χωριτικοτητες οταν παταο εντερ για εκγατασταση μου λεει για drivers και οτι μπορει να ειναι scsi ο δισκος και τα ρεστα. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ λοιπον ειναι πως να βρω drivers για να τους φωρτωσει απο μια δισκετα πχ ή ακομα χειροτερα πως θα κανω bond τον driver στο cd ton windows?. Yποθετω οτι ειναι το ιδιο προβλημα που ειχα στο laptop οπου τα windows μου δεν ειχαν driver για τον sata που φοραγε. Βοηθεια κανεις?
caution Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Για αρχή πες μας ποια είναι η μητρική σου, μιας και πολλές μητρικές είναι δύστροπες when it comes to USB booting...
opozit Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Βασικα ο επεξεργαστης ειναι στα 1.3GHz και το mobo ειναι το P6S5AT RELEASE 11.2.01... αρκετα παλιο... so?
caution Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Για τσέκαρε --> http://www.ngine.de/article/id/8 Γενικά με λίγο googling ( usb boot windows xp ) θα την βρεις την άκρη. Αν και σε torrentάδικα κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει έτοιμα cdάκια για αυτή την δουλειά
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Εγκατασταση WinXP ΑΠΟ USB stick στον ενσωματωμενο σκληρο γινεται?
opozit Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δεν εχει ενσωματωμενο σκληρο αυτο ειναι το πακετο... και torrent με ελληνικα xp και ειδικο driver για usb external disk χλομο το κοβω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.