prigipa_m Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά έχω TDK DVD+R και πήγα να γράψω κάποια δεδομένα και όταν βάζω το DVD μετά την εγγραφή δεν το βλέπει..!!!Υποστηρίζει το DVD μου DVD+R..?Τι παίχτηκε...? TDK DVD
washcloud Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ...κάνε μια απεγκατάσταση του controller πάνω στον οποίο είναι το drive και... ...ο θεός βοηθός
caution Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Υποστηρίζει το DVD μου DVD+R..?Τι παίχτηκε...? Μας είπες πιο drive έχεις; Αν και το 90% των drives γράφει + και - ... Bad news I'm afraid
prigipa_m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά δεν τίθεται θέμα Drive αλλά το Drive μου είναι..: DVD Drive Υποστηρίζει το DVD+R...
washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 ..μ' αυτό, http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2400074&postcount=2 , ΕΓΙΝΕ τίποτα ; (ή τζάμπα χάνουμε το σάλιο ΕΕΕ πληκτρολογούμε θέλω να πω ; )
prigipa_m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δεν έγινε τίποτα..!!!Τα DVD τα οποία έγραψα μου τα δοκίμασα και σε Home DVD και μου έβγαλε μην. και λέει ότι ο δίσκος δεν είναι καθαρός..
blackstar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 1.Μπορείς να δοκιμάσεις το drive σε κάποιο άλλο pc; 2.Μέτα μπορείς να σβησεις τα upper and lower filters, ψάξε στο site τις M$ λέει πως να τα κάνεις remove. 3.Να υποθέσω οτι τα δισκάκια διαβάζονται σωστά σε άλλο drive;
prigipa_m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 1.Μπορείς να δοκιμάσεις το drive σε κάποιο άλλο pc; 2.Μέτα μπορείς να σβησεις τα upper and lower filters, ψάξε στο site τις M$ λέει πως να τα κάνεις remove. 3.Να υποθέσω οτι τα δισκάκια διαβάζονται σωστά σε άλλο drive; Mόνο τα άγραφα..!!!Βέβαια δεν δοκίμασα να γράψω ήχο μόνο στα DVD..!!!Πιστεύω τα συγκεγκριμένα πρέπει να χουν πρόβλημα..
prigipa_m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Να ρωτήσω και κάτι άλλο αλλά ίσως να ναι λίγο off topic..!!!Τα Labelflash δισκάκια τυπώνουν και στην πάνω επιφάνεια σωστά..?Δηλ. να γράψω το DVD και να γυρίσω μετά ανάποδα το DVD και να τυπώσει την φωτογραφία....?
blackstar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ναι, έχουν μια μπλε επιφάνεια, εκεί πάνω εκτυπώνεις το εξώφυλλο που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.