Praetorianos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Επειδή έχω ένα κόλλημα με τα συγκεκριμένα μαγαζιά και επειδή η Αθήνα είναι λίγο αχανής θα ήθελα να συγκεντρώσουμε σε ένα topic μερικά από τα μαγαζιά αυτά για να τα έχει υπόψιν του όποιος ενδιαφέρεται. Αρχίζοντας έχω πάει στo Derti (παλιό club22) στην Βουλιαγμένης.. Πολύ καλό ελληνάδικο με χορευτική μουσικη που γίνεται πιο λαϊκό-σκυλέ τα ξημερώματα. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και το Αnaktoro club αν και ανάλογα με τα κέφια του dj παίζει από ελαφρολαϊκά μέχρι oriental και σκύλους... Καλά λόγια έχω ακούσει και για Σιδεράδικο στην Συγγρού (αν δεν κάνω λάθος) αλλά δεν έχω πάει ακόμα. Καμιά πρόταση κανείς άλλος? Μπήκε ο χειμώνας και αρχίζουν να ανοίγουν ένα ένα..
gf030 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Αρχίζοντας έχω πάει στo Derti (παλιό club22) στην Βουλιαγμένης.. Πολύ καλό ελληνάδικο με χορευτική μουσικη που γίνεται πιο λαϊκό-σκυλέ τα ξημερώματα. Καποια παραδειγματα πχ. καλλιτεχνες-τραγουδιστες στα "στυλ" που αναφερεις?
teo64x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Καποια παραδειγματα πχ. καλλιτεχνες-τραγουδιστες στα "στυλ"που αναφερεις? Ε προφανώς δεν εννοεί και Vivaldi...
myNameIsMrV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 που έχει φτάσει αυτή η χώρα και που θα φτάσει......... η no1 μουσική στην Ελλάδα είναι η σκυλέ.....ω ΝΑΙ....
Praetorianos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Καποια παραδειγματα πχ. καλλιτεχνες-τραγουδιστες στα "στυλ"που αναφερεις? Ξεκινάει με ό,τι παίζεται στο ραδιόφωνο (κελεκίδου, κιάμος) και προχωράει σε πανταζή, τερλέγκα, τερζή, καρρά κτλ κτλ
isim Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Επισης μασκες στην συγγρου. Δεν ειμαι φαν απλα το ειδα οπως ανεβαινα για να παω στην δουλεια σημερα
gf030 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ξεκινάει με ό,τι παίζεται στο ραδιόφωνο (κελεκίδου, κιάμος) και προχωράει σε πανταζή, τερλέγκα, τερζή, καρρά κτλ κτλ Με καλυψες πληρως. Με δυο επισημανσεις: Και τα δυο ειναι σκυλαδικα. Κανενα απο τα δυο δεν ειναι λαικο.
Praetorianos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Με καλυψες πληρως.Με δυο επισημανσεις: Και τα δυο ειναι σκυλαδικα. Κανενα απο τα δυο δεν ειναι λαικο. Χμμ ναι η αλήθεια είναι ότι κλίνει πιο πολύ στο σκυλάδικο αλλά επειδή βάζει και μερικά από τερζή, μητροπάνο δηλαδή πιο ποιοτικούς δεν τα τσουβάλιασα Ποιους θεωρείς λαϊκούς ας πούμε?
gf030 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Χμμ ναι η αλήθεια είναι ότι κλίνει πιο πολύ στο σκυλάδικο αλλά επειδή βάζει και μερικά από τερζή, μητροπάνο δηλαδή πιο ποιοτικούς δεν τα τσουβάλιασαΠοιους θεωρείς λαϊκούς ας πούμε? Ο Τερζης και ο Μητροπανος ειναι λαικες φωνες, δεν τραγουδανε ομως λαικο τραγουδι, τραγουδανε λαικοτροπο- νεοσκυλαδικο. Λαικο τραγουδι σημερα δεν υφισταται, γενικοτερα. Επισης το λαικο δεν ητανε ποτε σκυλαδικο. Μεγαλοι λαικοι τραγουδιστες που τραγουδησαν Λαικο Τργουδι: Στελιος Καζαντζιδης Στρατος Διονυσιου Μανωλης Αγγελοπουλος Πανος Γαβαλας και αλλοι πολλοι.
afentiko7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Στην Ελευσίνα έχει ένα (δεν θυμάμαι όνομα). Ο μύλλος στην Πετρούπολη λειτουργεί ακόμα? Μπορείς και να τραβήξεις κατά Μπουρνάζι μεριά, όλο και κάποιος θα είναι guest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.