johnyb98 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Όλα δούλευαν κανονικά. Έπαιρνα τα mail κανονικά παρ' όλο που έχω εγκατεστημένα τα Zone Alarm, AVG και Spy Sweeper. Ο συνδυασμός δε δημιουργούσε πρόβλημα. Να σημειώσω ότι το AVG το εγκατέστησα πριν 3-4 εβδομάδες. Τα mail όμως τα λάβαινα κανονικά. Εδώ και μία εβδομάδα όμως, όποτε πάω να τα πάρω, μου βγαίνει το μήνυμα: Απ' ότι GOOGLE-αρα το error, κάτι πρέπει να γίνεται με τα firewall/antivirus. Κλείνω Zone Alarm και AVG αλλά τίποτα. Είπα μήπως είναι το mailbox του Outlook Express (που η αλήθεια είναι πως είναι μεγάλο) και δημιούργησα το λογαριασμό και στο MS Outlook, που είναι τελείως άδειο, να δω τι γίνεται. Και κει τα ίδια. Πήγε το μυαλό μου μήπως κάτι γίνεται με το λογαριασμό στην OTENET. Πριν τους πάρω τηλέφωνο, δημιούργησα το λογαρισμό στο laptop μου, στο MS Outlook, και κει δουλεύει κανονικά. Κάτι συμβαίνει στον υπολογιστή μου αλλά τι; Έτσι ξαφνικά μπλοκάρουν τα antivirus; Και αφού τα κλείνω, δε θα 'πρεπε να λαβαίνω τα mail; Και κάτι ακόμα: Έχω προσθέσει στο Firefox, απ' το οποίο δουλεύω, το add-on "Simple mail", το οποίο με ειδοποιεί όποτε έχω καινούριο mail. Ε! Εδώ και για το ίδιο χρονικό διάστημα που έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα, δε δουλεύει ούτε αυτό. Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ! ΥΓ: Στέλνω κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.