Προς το περιεχόμενο

Mαύρη οθόνη πριν την εκκίνηση!

marianzzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλσπέρα!!

Να και το πρώτο μου Post στο site :)

Έχω ένα amd athlon 64 x 2 core στα 3800mhz

me 2gb Μνήμη

είναι 3 ετών.

Στα τελευταία 2 χρόνια έτυχε κάποιες φορές ( ελάχιστες είναι 2 -3 ) να "κολλήσει" το μηχάνημα στην εκκίνηση των windows και να παραμείνει απλά μια μαύρη οθόνη. Αλλά ,ε ένα restart φόρτωνε τα windows μετά μια χαρά.

Από τότε έως και σήμερα, έχει γίνει και setup των windows πριν ένα εξάμηνο περίπου ( άσχετο )

Χθές πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή μου και έμεινε και πάλι η ένδειξη μαύρης οθόνης. Μετά από επανεκκίνηση λειτούργησε.

ΣΗΜΕΡΑ όμως μπορώ να πω πως έχω πρόβλημα...

Λοιπόν, ανοίγω υπολογιστή - φορτώνει ram - Κάρτα γραφικών - διαβάζει τον σκληρό κλπ .. μπορώ να μπω στο bios - μου δείχνει ένδειξη επίσης αν θέλω να κάνω boot από cd. Αλλά ότι και να κάνω παραμένει μετά από την ένδειξη boot from cd .. μια μαύρη οθόνη. Δεν μπορώ να ανοίξω τον υπολογιδτή σε safe mode.. δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα windows η να κάνω επιδιόρθωση γιατί και να προσπαθήσω .. παραμένει η μα'υρη οθόνη..

Τι μπορώ να κάνω? ? ? ? ? ? ? sos !!!!!!!!!!!

διάβασα κάπου να αποσυνδέσω το dvd μου .. αλλά δεν δείχνει να υπάρχει πρόβλημα ουτε με αυτό.

Και συνδεδεμένο στο Pc mou σε usb είναι μόνο το πληκτρολόγιο μου!!!

help pls

Δημοσ.
Καλσπέρα!!

...'σπέρααααα

Να και το πρώτο μου Post στο site :)

...να τα εκατ...να τα χιλ....δηλαδή σου εύχομαι να είσαι καιρό μαζί μας....ενεργά :-)

Έχω ένα amd athlon 64 x 2 core στα 3800mhz

me 2gb Μνήμη

είναι 3 ετών.

...ΑΧΟΥ ΤΟΟΟΟΟ.....:-D

Στα τελευταία 2 χρόνια έτυχε κάποιες φορές ( ελάχιστες είναι 2 -3 ) να "κολλήσει" το μηχάνημα στην εκκίνηση των windows και να παραμείνει απλά μια μαύρη οθόνη. Αλλά ,ε ένα restart φόρτωνε τα windows μετά μια χαρά.

(γκουχ)(για πάμε...)

...2-3 χρόνια τα ΙΔΙΑ windows δλδ ; χμμμμμμμ

Από τότε έως και σήμερα, έχει γίνει και setup των windows πριν ένα εξάμηνο περίπου ( άσχετο )

(...καθόλου "άσχετο", τέτοιες πληροφορίες - του τύπου πόσο καιρό χρησιμοποιείς το λειτουργικό κτλ - είναι ουσιαστικότατες...)

Χθές πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή μου και έμεινε και πάλι η ένδειξη μαύρης οθόνης. Μετά από επανεκκίνηση λειτούργησε.

μμμμμμμμμμμμμμάλιστα

ΣΗΜΕΡΑ όμως μπορώ να πω πως έχω πρόβλημα...

Λοιπόν, ανοίγω υπολογιστή - φορτώνει ram - Κάρτα γραφικών - διαβάζει τον σκληρό κλπ .. μπορώ να μπω στο bios - μου δείχνει ένδειξη επίσης αν θέλω να κάνω boot από cd.

...τί ακριβώς δηλαδή λέει ; "πρες ένι κη του μπουτ φρομ...." κτλ ;

Αλλά ότι και να κάνω παραμένει μετά από την ένδειξη boot from cd

...σίιιιγουρα είναι ορισμένο από το BIOS, το cd/dvd ως η ΠΡΩΤΗ συσκευή "εκκίνησης" ; ; ; .. μια μαύρη οθόνη.

Δεν μπορώ να ανοίξω τον υπολογιδτή σε safe mode..

..ε ναι..αφού δεν φτάνει ως εκεί...

δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα windows η να κάνω επιδιόρθωση γιατί και να προσπαθήσω .. παραμένει η μα'υρη οθόνη..

Τι μπορώ να κάνω? ? ? ? ? ? ? sos !!!!!!!!!!!

:)

...χαλάρωσε, κάνε τσιγάρο

..ή μάλλον κοφ' το το ρημάδι, τσάμπα λεφτά - και την υγεία πού την πας ; !

και θα το παλαίψουμε...

διάβασα κάπου να αποσυνδέσω το dvd μου ..

...πού το διάβασες ;

...ελπίζω όχι

...."στην τηλεόραση!" που έλεγε κάποτε κι ο Χάρυ Κλυν...:-)

αλλά δεν δείχνει να υπάρχει πρόβλημα ουτε με αυτό.

...μμμμμμ...δηλαδή, ΠΩΣ το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ;

Και συνδεδεμένο στο Pc mou σε usb είναι μόνο το πληκτρολόγιο μου!!!

....αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ το ανέφερες αυτό - αν και τα γιου-ες-μπη πληκτρολόγια, ΕΧΟΥΝ μια τάση να κάνουν !@^#!@ με τα λειτουργικά...τεσπα...λέμε τώρα...θα δείξει...

(αν έχεις ΚΑΙ ps2 πληκτρολόγιο, δοκίμασε να συνδέσεις αυτό...)

help pls

....ΓΙΕΣ ΣΕΡ

...λοιπόν βασικά, μιας και ΕΧΕΙ προκύψει ΠΑΛΙ το πρόβλημα παλιότερα, δύο φαίνονται να είναι εκ πρώτης όψεως και κόψεως τα "πιθανά" προβλήματα :

α)κάποιο software (driver κάποιας συσκευής ή κάποιο πρόγραμμα που σε κάποια φάση εγκαθιστάς)

β) πρόβλημα σκληρού (πού κάπως, ίσως, μάλλον, μπορεί, να "προβληματίζει" τα windows, αν σε κάποιο του σημείο "χωλαίνει" - αν και το "σύνηθες" σύμπτωμα σε τέτοια περίπτωση, είναι μάλλον μια ολιγοδευτερόλεπτη "BlueScreenOfDeath" , και αυτόματη επανεκκίνηση)

To πιθανότερο λέω να είναι το πρώτο. Και δυστυχώς είναι αρκετά "μανίκι" για να βγει συμπέρασμα. Να έλεγα ότι δεν έχεις κάνει ποτέ φορμάτ, πήγαινε σταδιάλα, ένα φορμάτ και θα καθάριζες - μάλλον. Όμως πρέπει να σκεφτείς , να προσπαθήσεις να θυμηθείς, και να συνδυάσεις την "έναρξη του προβλήματος", είτε με κάποια συσκευή που σύνδεσες λίγο πριν το πρόβλημα, είτε με την εγκατάσταση κάποιου προγράματος, για όταν θα καταφέρεις να κάνεις φορμάτ και ΜΕΤΑ - ούτως ώστε να μην υπάρχει ξανά θέμα...

Επίσης, ένας συνήθης driver που δημιουργεί τέτοιου είδους προβλήματα, είναι της κάρτας γραφικών - αν και δεν "περιμένει" να περάσει κάποιο διάστημα (πχ 6 μήνες) για ν' αρχίσει τα τσαλίμια, αλλά και πάλι με τα πισιά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τους...

..έρθει

Το θέμα όμως είναι ότι δεν μπαίνεις ΚΑΝ σε safe mode για να τον επαν-εγκαταστήσεις....

*(με το cd, θα την ΒΡΟΥΜΕ την άκρη για να μπεις στην εγκατάσταση των windows...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...