Προς το περιεχόμενο

3650agp?? εχω ακουσει τοσα..

nick#18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχω ενα p4 2,66 (o/c - 2.9), 2gb ram δυστιχος 333 αλλα θα πεσει αλαγη, μια 7600gs agp και ενα zalman 460w για psu.....

και λοιπον θελω να αλαξω καρτα γραφικων....

εχω διαβασει ποσα και ποσα για την εκδοση agp αλλα καλα και αλλα κακα....να την παρω? αξιζει τον κοπο? διαβασα πως εχει κατι προβληματακια με τους drivers αλλα με το καταληλο hotfix ειναι οκ....

για πειτε μου isnomniacs...ευχαριστω

Δημοσ.

Με Hotfix και latest drivers θα είσαι μια χαρά. Πάντως σκοπεύεις να αλλάξεις μνήμες και GPU σε αυτό το setup; Δεν θα στο πρότεινα. Κράτα τα χρήματα σου για μελλοντική αναβάθμιση imho...

( DDR1 + AGP != futureproof :whistle: )

Δημοσ.

το ξερω πως δεν αξιζει και πολλα....η μαλλον τιποτα....αλλα αυτη τη στιγμη μαλλον δεν μπορω να παρω pc...:rolleyes:

Δημοσ.

Ε τότε καταλαβαίνει ότι δεν αξίζει να σκάσει 100άρα για το (~)τίποτα. Άραξε και το ξανασυζητάμε όταν θα είσαι πιο large οικονομικά ;)

Patience my friend. Patience...

Δημοσ.

Η Kανε καμια ντριπλα γυρνωντας σε pci-express και βαζοντας οτι καρτα γουσταρεις πουλωντας πακετο μητρικη-μνημες-επεξεργαστη-καρτα γραφικων και με τα λεφτα αυτα παιρνεις μεταχειρισμενο mobo-μνημες και επεξεργαστη....οπως εκανα εγω με τον υπολογιστη της υπογραφης μου...

Αυτο βεβαια θα γινει αν καταλαβεις οτι το agp εχει πεθανει πλεον.......

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω τελικα θα ξεκινησω να στηνω αλλο pc σιγα σιγα.....αλλα ενας φιλος μου που του ειχα πει για την 3650 προβληματιζετε με το ρευμα οπως και εγω.... στο e-shop η shapire λεει 550watt psu θελει τοσο και η asus που εχει passive cooling? η συνθεση του ειναι ιδια μαζι τα στηναμε απλα εχει εναν 2ο hdd και το ιδιο psu το 460ρι της zalman θα εινα ιοκ?

Δημοσ.

1xMaxtor 40GB, 1xWD 160GB, 1xDVD-RW, 1xCD-RW.

Ανησυχείς υπερβολικά για το ρεύμα...

Περισσότερο για ασυμβατότητες με chipset, M/B ή οτιδήποτε άλλο, παρά για την τροφοδοσία.

Για κάθε ενδεχόμενο, δες και πόσα Amps δίνει το τροφοδοτικό σου στα 12V.

Για μια λίστα από "αξιοπερίεργα", δες: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=282418

και: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=259525&page=5

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...