BlackScorpionX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γειά και χαρά και από εμένα! Έχουμε και λέμε, MBP 15'' κτλ... Αρκετά άσχετος με Mac και με λάπτοπ-μπαταρίες κτλ. Ερώτηση: Πως θα κάνω battery calibration και που θα βρω το προγραμματάκι που φαίνεται πως ΟΛΟΙ έχουν εκτός από εμένα; (Αυτό για να βλέπω τη "ζωή" της μπαταρίας - coconutbattery λεγεται; ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων και υπόσχομαι περισσότερες ερωτήσεις, cheers!
kfoynt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Mπορείς να κατεβάσεις το istat. Για calibration εδω: http://support.apple.com/kb/HT1490 Εμένα πάντως μετά απο 2 χρόνια (κλεισμένα) είναι στο 90% με 324 cycles.
BlackScorpionX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δηλαδή το calibration είναι το ίδιο με το να κάνουμε ας πούμε battery cycles; Διότι την ίδια διαδικασία την περιγράφει άλλοτε ως calibration και άλλοτε charge-discharge ή battery cycles. Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα, sorry (Κατέβασα και istat & cocnut. Το istat είναι πολύ cool και χρήσιμο! Ευχαριστώ!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.