Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με battery και ζωη της

Ippotas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι μπαταριες συχνα αυξανουν την capacity τους μετα απο μερικες φορτισεις σε σχεση με την πρωτη φορα..

Το θεμα με εσενα ειναι οτι δεν ειναι κ τοσο καινουρια..

Παντως μην ανησυχεις! Κραταει η μπαταρια ετσι?

ναι κραταει τωρα δεν μπορω να σου πω ακριβως αν ειναι οπως πρωτα δεν μπορω να καταλαβω αλλα κραταει καλα

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η δικιά μου μπαταρία σε λιγοτερο απο 2 εβδομάδες! Σαν πολύ γρήγορα δεν επεσε το capacity;;;;

picture1gh1.png

Κάνε ένα battery calibration....

Δημοσ.

Τι παίζει;

Χτες τον πήρα τον mac και μου λέει οτι είναι 7 βδομάδων.

(χτες το βράδυ που κατέβασα το coconutbattery μου έλεγε 6 βδομάδων)

Ρε σεις πριν 7 βδομάδες δν είχαν ανακοινωθεί τα ΜΒ καν.

i334338_Picture1.png

Δημοσ.

Όχι ρε συ.

Απλά υπέθεσα οτι το 'age of mac' αναφέρεται απ' την ημερομηνία που τον έχεις θέσει σε λειτουργία.

Η δικιά μου μπαταρία σε λιγοτερο απο 2 εβδομάδες! Σαν πολύ γρήγορα δεν επεσε το capacity;;;;

picture1gh1.png

Ο dtsaop λέει οτι τον έχει λιγότερο απο 2 βδομάδες.

Wtf? Στο εργοστάσιο πήγε και τον πήρε;;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

i354424_Picture2.png

Τσίμπησα καινούρια μπαταριούλα για το 15" MBP απο ebay και φαίνεται ok. Εννοείται αυθεντική κ μόλις 53euro, όταν η Apple ζητάει 129$ κ η systemgraph 160euro...:-D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας και έχετε πιάσει το θέμα battery health έχω μια ερώτηση...

Όταν ένα MacBook Alu χρησιμοποιείται πολλές ώρες σε Desktop Mode, τι είναι καλό να κάνουμε με την μπαταρία; Να τη βγάζουμε ή να την αφήνουμε να φορτίζει συνεχώς;

Δημοσ.

αν βγάλεις την μπαταρία τότε αυτόματα πέφτει η επίδοση του laptop...έχει ξαναγραφτεί εδω στο insomnia...

τι ειναι το desktop mode???η μπαταρία δε φορτίζει συνεχώς...ποτέ...

Δημοσ.
αν βγάλεις την μπαταρία τότε αυτόματα πέφτει η επίδοση του laptop...έχει ξαναγραφτεί εδω στο insomnia...

τι ειναι το desktop mode???η μπαταρία δε φορτίζει συνεχώς...ποτέ...

Desktop mode είναι να χρησιμοποιείς ένα Laptop με εξωτερική (μεγαλύτερη) οθόνη, και πληκτρολόγιο-ποντίκι. Δηλαδή να το χρησιμοποιείς στο σπίτι ως Desktop. Οπότε φαντάζομαι δεν θα έχει πρόβλημα να είναι στο ρεύμα συνεχώς όταν θα είναι σπίτι;

Δημοσ.
η μπαταρία δε φορτίζει συνεχώς...ποτέ...
Λαθος

Σε deskop mode η μπαταρια πρεπει να ειναι εκτος του laptop, standar πραγματα. Πριν βγει πρεπει να φορτιστει πληρως και να φυλαχτει αλλα να μην μεινει πολυ καιρο χωρις να ξαναφορτιστει.

Και εγω εχω ακουσει οτι αν βγει η μπαταρια (νομιζω στο macbook pro) δεν εχει την δυναμη το τροφοδοτικο να καλυψει τις ενεργειακες αναγκες του φορητου και ετσι υπολειτουργει ο επεξεργαστης. Αν αυτο συμβαινει τελικα και στο macbook τοτε ισως η λυση θα ηταν αγορα τροφοδοτικου για mbp που ειναι περισσοτερα watt απο κανα ebay

Δημοσ.
Λαθος

Σε deskop mode η μπαταρια πρεπει να ειναι εκτος του laptop, standar πραγματα.

από που ακριβώς προκύπτει αυτό;;;

ακόμα και στο site της apple δεν υπάρχει αναφορά...

http://support.apple.com/kb/HT3131

ενώ για την μειωμένη απόδοση χωρίς μπαταρία, υπάρχει αναφορά

http://support.apple.com/kb/HT2332

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...