Προς το περιεχόμενο

Δεν βλέπει όλη την RAM

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής μου που έχει 512ΜΒ RAΜ βλέπει μόνο τα 192, και εννοείται ότι σέρνεται.

Έχω δοκιμάσει και άλλες μνήμες 512ΜΒRAM αλλά όλες τις βλέπει 192ΜΒ RAM, για ποιό λόγο????

Έχει σχέση το RAID, που βλέπω ότι δεν υπάρχει driver?

Δημοσ.
Μήπως η μητρική έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και τρώει ram ; Αν και πολύ είναι 320mb... ποια μητρική έχεις ;

Να συμφωνήσω. Αν έχεις κάρτα γραφικών ενσσωματωμένη στη μητρική, μπες στα bios και μείωσε τη RAM που χρησιμοποιεί.

Δημοσ.

Είναι παλιό μηχανηματάκι αλλά την δουλειά του την κάνει μια χαρά ή την έκανε τουλάχιστον.

1) λειτουργικό:Windows XP

2)Μητρική: sis 661FX (δεν μπορώ να βρω τους driver, ας βοηθήσει κάποιος, στο http://www.sis.com δεν τους βρίσκω)

3) έχω 2 dims τα έχω δοκιμάσει και στα δύο το ίδιο κάνει

4) η κάρτα γραφικών είναι onboard

Λοίπουν κάποιοι driver από την μητρική (raid και vga) ίσως να φταεί αυτό, αλλά δεν θα έβλεπα ότι έχει 512 και όχι 192??

Δημοσ.

Τα έχω βρει όλα αυτά, αλλά δεν ήμουν σίγουρος,

πχ στο dowload λέει Download SIS Video Card Driver είναι όλα μέσα πχ κάρτα ήχου, κάρτα δικτύου, vga κτλ κτλ

όταν bootarei δίχνει 512 αν θυμάμαι καλά, με το cpuz δίχνει motherboard sis 661FX

Δημοσ.

Ναι sis είναι το chipset όχι η μάρκα της μητρικής σου.

Μπορείς από το bios να μειώσεις το share memory size, θα το βρεις κάπου στο advanced tab του bios.

Δημοσ.

Δεν το βρίσκω το share memory size μπήκα στο bios.

Από που θα βρω την μητρική μου, είναι σίγουρα gigabyte, αλλά το μοντέλο?? κάποιο προγραμματάκι??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...