axaxouxas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Συνταξιουχοι Γερμανοι-Αγγλοι-Γαλλοι κτλ υποθετω ..... Κοιττα να δεις δεν γνωριζω ουτε θελω να κανω τον ΞΕΡΟΛΑ αλλα ποιος μου εγγυαται οτι το κατασχεμενο δεν παει σε τιποτα κολληταρια ? Ειδικα οταν μου λεει τετοια πραγματα υψηλοβαθμο στελεχος τραπεζας ..... Σιγουρα το παραπανω κειμενο φαινεται ''αστειο'' και ''μπαζει απο παντου'' αλλα κι εγω δεν μπορω να βρω αλλες ''ακρες'' η υποθεσεις για την ολη φαση...... Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι τα δανεια δεν μας βγαινουν παντα σε καλο και η τραπεζες δεν χανουν ..... Αρα μακρυα απο δανεια .... Εξαλλου δεν ειμαι και μεσα στα πραγματα και οτι λεμε ειναι απλα εικασιες
Sorath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ μόνο μια κάρτα έχω και αυτή είναι της Εθνικής. Ποτέ δεν την έχω χρησιμοποιήσει πάνω απο το 15% του πιστωτικού ορίου και πάντα εξοφλώ όλο το ποσό. Δεν γουστάρω ούτε ένα λεπτό τόκο να τους πληρώσω. Παρόλαυτα η ετήσια συνδρομή που χρεώνουν είναι γελοία όταν άλλες τράπεζες στην δίνουν δωρεάν. Οπότε σε συνδιασμό της άυξησης της ετήσιας συνδρομής και του επιτοκίου, πάει για ακύρωση.
chill Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ μόλις μια πιστωτική διαθέτω και όλες μου τις αγορές/πληρωμές τις κάνω μέσω αυτής λόγω ευκολίας και επειδή δεν θέλω να έχω χρήματα πάνω μου. Εννοείται ότι την εξοφλώ κάθε μήνα και δεν τους σκάω ούτε ένα σεντ για επιτόκια. Στο 17,25% που είναι το επιτόκιο ας κάνω και αλλιώς
KWSN_Men Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Συνταξιουχοι Γερμανοι-Αγγλοι-Γαλλοι κτλ υποθετω ..... Κοιττα να δεις δεν γνωριζω ουτε θελω να κανω τον ΞΕΡΟΛΑ αλλα ποιος μου εγγυαται οτι το κατασχεμενο δεν παει σε τιποτα κολληταρια ? Ειδικα οταν μου λεει τετοια πραγματα υψηλοβαθμο στελεχος τραπεζας ..... Σιγουρα το παραπανω κειμενο φαινεται ''αστειο'' και ''μπαζει απο παντου'' αλλα κι εγω δεν μπορω να βρω αλλες ''ακρες'' η υποθεσεις για την ολη φαση...... Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι τα δανεια δεν μας βγαινουν παντα σε καλο και η τραπεζες δεν χανουν ..... Αρα μακρυα απο δανεια .... Εξαλλου δεν ειμαι και μεσα στα πραγματα και οτι λεμε ειναι απλα εικασιες Δηλαδή οι συνταξιούχοι Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι πραγματοποιούν το όνειρο της ζωής τους και αποσύρονται σε ένα 3άρι στο Περιστέρι; Τα κατεσχεμένα δεν πάνε σε κολλητούς των τραπεζών, αντίθετα κολλητοί είναι μεταξύ τους αυτοί που συμμετέχουν στις δημοπρασίες αυτές και τα σπίτια πωλούνται σε τιμές στο 10-30% της πραγματικής αξίας τους.
kfyros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μια ερώτηση. Τι σχέση έχει ο Αράπογλου με το Βγενόπουλο; Και οι δύο βγαίνουν και κάνουν ψιλοβλακώδεις και λαϊκίστικες δηλώσεις τον τελευταίο καιρό. Ξεκάθαρα εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να φτιάξουν το πολιτικό τους προφίλ... Οι σοβαροί τραπεζίτες, κάθονται σε ένα τραπέζι και συζητάνε, δεν γίνονται μαϊντανοί στα κανάλια, σε κάτι λίγο πιο σοβαρό από τον Άδωνι... Μην πηγαίνει ο νους σου στα ποδοσφαιρικά αμέσως . -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 11 : 23 : 07----- Δηλαδή οι συνταξιούχοι Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι πραγματοποιούν το όνειρο της ζωής τους και αποσύρονται σε ένα 3άρι στο Περιστέρι; Τα κατεσχεμένα δεν πάνε σε κολλητούς των τραπεζών, αντίθετα κολλητοί είναι μεταξύ τους αυτοί που συμμετέχουν στις δημοπρασίες αυτές και τα σπίτια πωλούνται σε τιμές στο 10-30% της πραγματικής αξίας τους. Σωστός, και μάλιστα τα κοράκια χτυπάνε αυτά που δεν θέλουν οι τράπεζες... Αυτά που θέλουν να τα κρατήσουν οι τράπεζες δεν τα πειράζουν για να μην τους λιώσουν σαν σκουλήκια...
Praetorianos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Να ρωτήσω, όταν πάρεις δάνειο με σταθερό επιτόκιο και μόνο σε εγχώριο νόμισμα, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα οι δόσεις μένουν σταθερές ή μπορεί να στις αυξήσουν? Γιατί αν ισχύει το δεύτερο το point του axaxouxa έχει ένα κενό.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Εφόσον αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιο ότι το επιτόκιο είναι σταθερό, προφανώς δε μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Οι επαναδιαπραγματεύσεις που ακούς αφορούν τα επαγγελματικά δάνεια που οι τράπεζες έχουν τη δυνατότητα να εκβιάζουν σε σχέση με τις μελλοντικές χρηματοδοτικές ανάγκες που θα προκύψουν (αν δεν ανεβάσουμε το επιτόκιο τώρα, την άλλη φορά που θα χρειαστείς μετρητά θα πάρεις τα 3 μου).
axaxouxas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Εφόσον αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιο ότι το επιτόκιο είναι σταθερό, προφανώς δε μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Οι επαναδιαπραγματεύσεις που ακούς αφορούν τα επαγγελματικά δάνεια που οι τράπεζες έχουν τη δυνατότητα να εκβιάζουν σε σχέση με τις μελλοντικές χρηματοδοτικές ανάγκες που θα προκύψουν (αν δεν ανεβάσουμε το επιτόκιο τώρα, την άλλη φορά που θα χρειαστείς μετρητά θα πάρεις τα 3 μου). Οσον αφορα το πρωτο σκελος του ποστ ΣΥΜΦΩΝΩ κι επαυξανω Οσον αφορα το δευτερο .... ΑΛΗΘΕΙΑ κανουν και τετοια οι τραπεζες ? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν το γνωριζα αυτο .....ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !!!!! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΑΝΕΙΑ !!!!!
Praetorianos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Thanks KWSN_Men έχω μπερδευτεί λίγο με όλα αυτά. Για τους εκβιασμούς των τραπεζών κάτι είχε πάρει το αυτί μου, ότι έτσι και πέσεις στην ανάγκη τους ή στηριχτείς μόνο σε αυτούς, ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις δική σου επιχείρηση, πρέπει να ετοιμάζεσαι για δύσκολες μέρες.
Houston Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει σταθερό επιτόκιο? Το μισό είναι σταθερό το άλλο μισό εξαρτάται από το euribor ή κάνω λάθος ? Δηλαδή σου λένε ότι είναι σταθερό από την πλευρά μας αλλά αν αλλάξει το euribor εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ δλδ τρέχα γύρευε και μιλάω για στεγαστικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.