Προς το περιεχόμενο

Προγραμματισμός MSN σε OTE netMod

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θυματε κανεις πως προγραμματιζετε το MSN σε NETMODE OTE ?

εαν θυμαμε καλα ειναι **91*210ΧΧΧΧΧΧΧ#

καλα θυμαμε η ειναι κατι αλλο ?

και εαν θυματε κανεις πως μπορεις να κανεις και ενα γενικο reset ...!!!

Δημοσ.

εαν κοπει το ρευμα και κατα συνεπεια κοπει και απο το netmode, αποπρογραματιζετε ?

γιατι για καποιο λογο που το ειχα προγραμματισει πριν απο 6 μηνες λαι δουλευε μια χαρα την προηγουμενη εβδομαδα οπους ηθελε βαραγε το καθε νουμερο ...

Δημοσ.
εαν κοπει το ρευμα και κατα συνεπεια κοπει και απο το netmode, αποπρογραματιζετε ?

γιατι για καποιο λογο που το ειχα προγραμματισει πριν απο 6 μηνες λαι δουλευε μια χαρα την προηγουμενη εβδομαδα οπους ηθελε βαραγε το καθε νουμερο ...

εμενα παντως στα 7 χρονια που εχω το isdn δεν μου συνεβει ουτε μια φορα αυτο που λες :rolleyes:

Δημοσ.

με MSN το εχεις εννοειτε ετσι ?

τι να πω, δεν ξερω.

ισως φταιει το κουτι και πρεπει να το αλλαξω

Δημοσ.
με MSN το εχεις εννοειτε ετσι ?

τι να πω, δεν ξερω.

ισως φταιει το κουτι και πρεπει να το αλλαξω

ναι με multi isdn το δουλευα..4 νουμερα, μεχρι που εφυγα για forthnet (αναθεμα την ωρα) και στο 3ημερο πανω (συμμετειχα στη μαζικη καταγγελια, κι εχω ετοιμασει και δικη μου καταγγελία και εξωδικο αν χρειαστει) εκανα αιτηση να γυρισω πισω στον οτε με το παλιο καλο μου isdn :)

βεβαια εγω εχω το πρωτο netmod..οχι το usb...αθανατο μηχανημα!!!!

Δημοσ.

τι να πω.

και εγω εκτος απο οτι ποτε δεν ειχα προβλημα σε 2 περιπτωσεις με MSN (και στο σπιτι μου αλλα και στη φιλη μου) ειχα δουλεψει ενα φεγγαρι σε εγκαταστασεις τηλεφωνικων κεντρων και ποτε δεν ειχε γινει κατι.

το ξαναπρογραμματισα παντος και περιμενω !

εαν ξανακανει προβλημα τοτε θα φταιει το κουτι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...