geioannou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 θυματε κανεις πως προγραμματιζετε το MSN σε NETMODE OTE ? εαν θυμαμε καλα ειναι **91*210ΧΧΧΧΧΧΧ# καλα θυμαμε η ειναι κατι αλλο ? και εαν θυματε κανεις πως μπορεις να κανεις και ενα γενικο reset ...!!!
babis-x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δεν μπορούσα να μην απαντήσω σε κάποιον, με υπογραφή, σαν την δική σου
geioannou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 εαν κοπει το ρευμα και κατα συνεπεια κοπει και απο το netmode, αποπρογραματιζετε ? γιατι για καποιο λογο που το ειχα προγραμματισει πριν απο 6 μηνες λαι δουλευε μια χαρα την προηγουμενη εβδομαδα οπους ηθελε βαραγε το καθε νουμερο ...
Alxnks Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 εαν κοπει το ρευμα και κατα συνεπεια κοπει και απο το netmode, αποπρογραματιζετε ?γιατι για καποιο λογο που το ειχα προγραμματισει πριν απο 6 μηνες λαι δουλευε μια χαρα την προηγουμενη εβδομαδα οπους ηθελε βαραγε το καθε νουμερο ... εμενα παντως στα 7 χρονια που εχω το isdn δεν μου συνεβει ουτε μια φορα αυτο που λες
geioannou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 με MSN το εχεις εννοειτε ετσι ? τι να πω, δεν ξερω. ισως φταιει το κουτι και πρεπει να το αλλαξω
Alxnks Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 με MSN το εχεις εννοειτε ετσι ?τι να πω, δεν ξερω. ισως φταιει το κουτι και πρεπει να το αλλαξω ναι με multi isdn το δουλευα..4 νουμερα, μεχρι που εφυγα για forthnet (αναθεμα την ωρα) και στο 3ημερο πανω (συμμετειχα στη μαζικη καταγγελια, κι εχω ετοιμασει και δικη μου καταγγελία και εξωδικο αν χρειαστει) εκανα αιτηση να γυρισω πισω στον οτε με το παλιο καλο μου isdn βεβαια εγω εχω το πρωτο netmod..οχι το usb...αθανατο μηχανημα!!!!
geioannou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 τι να πω. και εγω εκτος απο οτι ποτε δεν ειχα προβλημα σε 2 περιπτωσεις με MSN (και στο σπιτι μου αλλα και στη φιλη μου) ειχα δουλεψει ενα φεγγαρι σε εγκαταστασεις τηλεφωνικων κεντρων και ποτε δεν ειχε γινει κατι. το ξαναπρογραμματισα παντος και περιμενω ! εαν ξανακανει προβλημα τοτε θα φταιει το κουτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.