nske Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Λιγότερες από όσες καταναλώνεις βέβαια, όχι λιγότερες από όσες έπαιρνες πριν που κέρδιζες βάρος
Freakster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Λιγότερες από όσες καταναλώνεις βέβαια, όχι λιγότερες από όσες έπαιρνες πριν που κέρδιζες βάρος 500 λιγότερες από αυτές που θα έπρεπε να τρως για το βάρος σου και το ύψος σου http://www.diet-blog.com/archives/2005/12/26/how_to_calculate_your_daily_calorie_needs.php (αυτό δεν εννοείς nske? )
nske Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 500 λιγότερες από αυτές που θα έπρεπε να τρως για το βάρος σου και το ύψος σου (και τις όποιες δραστηριότητες κάνεις) Ναι, απλά διευκρίνισα το αυτονόητο γιατί κάποιος μπορεί να καταλάβαινε 500 λιγότερες από τις θερμίδες που έπαιρνε πριν, οι οποίες (εφόσον κέρδιζε βάρος) ήταν περισσότερες από αυτές που κατανάλωνε.
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 7000 θερμίδες ειναι ενα κιλό βάρους.. Δεν ισχυει
micraSport Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Κανοντας ποδηλατο, η ελλειπτικο κερδιζεις τπτ?Βεβαια και διατροφη...
LINA NIKOLOVA Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι εαν προσπαθησεις μπορεις να χασεις 20 κιλα το μηνα με κατι δυσκολο αλλα αποτελεσματικο το πρωι δεν τρως τιποτα το μεσημερι λιγο τοσο οσο να χορτασεις χωρις υπερβολες ομως και το βραδυ τιποτα χωρις γλυκα,αναψυκτικα,chips και μακρια απο ποτα και λιπαρα φαγητα και χαλαρη γυμναστικη οπως τρεξιμο ισα ισα για να χασης θερμιδες και να βοηθησεις τη διαιτα να λειτουργησει :cry:SOS και μετα τη διαιτα να αρχησεις αμεσως γυμναστικη αφου εγω τα καταφερα γιατι οχι και εσυ?
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 αυτο δεν ειναι διαιτα, λοιμοκτονια ειναι...
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι εαν προσπαθησεις μπορεις να χασεις 20 κιλα το μηνα με κατι δυσκολο αλλα αποτελεσματικο το πρωι δεν τρως τιποτα το μεσημερι λιγο τοσο οσο να χορτασεις χωρις υπερβολες ομως και το βραδυ τιποτα χωρις γλυκα,αναψυκτικα,chips και μακρια απο ποτα και λιπαρα φαγητα και χαλαρη γυμναστικη οπως τρεξιμο ισα ισα για να χασης θερμιδες και να βοηθησεις τη διαιτα να λειτουργησει :cry:SOS και μετα τη διαιτα να αρχησεις αμεσως γυμναστικη αφου εγω τα καταφερα γιατι οχι και εσυ? -100000000000 Ουτε να αδυνατισεις θα καταφερεις ετσι ουτε τπτ, μονο να χαλασεις την υγεια σου και το μυικο σου συστημα (κ ισως να οδηγηθεις κ στην ανορεξια)
akpe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 20; Κιλά; Το μήνα; Ό,τι και να κάνουμε, προγράμματα διατροφών, γυμναστήρια, yoga, βελονισμούς, μόνιμο σεξ 24/7 και τα ρέστα, ένας ρυθμός απώλειας σωματικού βάρους πάνω από 5 κιλά το μήνα είναι απλά επικίνδυνος. Χωρίς βέβαια να υπολογίζουμε δεκάδες παράγοντες. Ας προσέχουμε και λίγο τι λέμε, κάποιοι μπορεί να μας πάρουν στα σοβαρά. Όντόπικ, προσωπικά αυτό που πρόσεξα είναι πως με ελάχιστο περπάτημα κάθε μέρα, τουτέστιν γύρω στα +~600 μέτρα (επίτηδες παρκάρω μακριά από σπίτι και προορισμούς) και με μικρές εως ασήμαντες αλλαγές στην διατροφή μου (περιορισμός σε ανθρακούχα και γλυκά, τρώγωντας 3-4 μικρά γεύματα και όχι δυο μεγάλα κάθε μέρα -κάπου το'χα ακούσει παλιότερα αυτό, δεν ξέρω αν έχει άμεση σχέση) έχω χάσει αργά αλλά σταθερά 6-7 κιλά από τον Νοέμβρη. Και μάλιστα χωρίς καθόλου "γερή" σωματική άσκηση (εμ βέβαια, αφού στους δυο όροφους σκάλες ανεβάζω 150bpm και μου βγαίνει η γλώσσα μέχρι το πάτωμα).
freedubus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Lina Nikolova ενδιαφέρομαι. Δε θέλω 20 κιλά/μήνα, αλλά να χάσω 5 σε μια εβδομάδα. Όσα πήρα τα γαμω-χύσμας δηλαδή, μετά από 15 μέρες διακοπές σε χωριάτικη/γιορτινή/γλεντζέδικη/ρωμαικό όργιο ατμόσφαιρα (φαγητό μέχρι εμετού, γλυκά να κατεβαίνουν σαν πασατέμπο, κρασιά μπίρες σα να μην υπάρχει αύριο, τουλάχιστον μισό μπουκάλι σκληρό ποτό κάθε μέρα ανελλιπώς και παντελής έλλειψη σωματικής άσκησης), αλλά θέλω να τα χάσω σε 1 εβδομάδα. Γίνεται; Ε φανταστική Lina; Επίσης μήπως έχεις κατα νού κανα λίφτινγκ ή πρόγραμμα ταχείας αποκατάστασης για συκώτι στα πρόθυρα κίρρωσης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.