Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα , Τα τελευταια δυο χρονια εχω βαλει 15 παραπανισια κιλα και δυστυχως αργησα να το καταλαβω . Ψαχνω για μια διαιτα γρηγορη και αποτελεσματικη , κοιτουσα κατι βιβλια στου παπ το σιτε αλλα δεν ξερω ποιο να διαλεξω και ποιο ειναι καλυτερο . Αν εχετε να προτεινετε κατι η καποιο βιβλιο παρακαλω ελευθερα . Ειμαι αποφασιστικος και πιστευω ποιος οποια διαιτα και να διαλεξω θα τα χασω τα κιλα , απλως θα το ηθελα οσο ποιο γρηγορα γινεται . Ευχαριστω .
ApSiMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Φίλε μου καλέ, σου μιλάω από προσωπική εμπειρία......... ΜΗΝ ακολουθήσεις γρήγορες δίαιτες. Χάσε τα κιλά αργά κ σταθερά (2-3 κιλά τον μήνα....) και θα με θυμηθείς. Όσο πιο γρήγορα τα χάσεις τόσο πιο εύκολα θα τα βάλεις. Κ για ακόμα καλύτερα μην ξεκινήσεις δίαιτα, ξεκίνα διατροφή καλή κ λίγη γυμναστική (τρέξιμο-ποδήλατο-κολυμβητήριο,οτιδήποτε.....) και θα έχεις καλά αποτελέσματα..... Δεν σου λέω να πας σε διαιτολόγο γτ οι περισσότεροι δεν ξέρουν κ πολλά κ σε χώνουν με γρήγορες δίαιτες για να δεις αποτέλεσμα άμεσα κ να χαρείς.....κ όταν ξαναπάρεις τα χαμένα τότε κάνουν τις πάπιες.... Εγώ είμουν τυχερός κ βρήκα μια διαιτολόγο-διατροφολόγο αστέρι κ έχει πάει αρκετά καλά.....(info με pm αν θες,είναι στην Αθήνα ψιλοκέντρο αυτή που σου λέω...) Κ ξαναλέω για να κλείσω....ΜΗΝ διαλέξεις γρήγορες δίαιτες....θα έχεις (μακροχρόνια) τα αντίθετα αποτελέσματα.....
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα , Τα τελευταια δυο χρονια εχω βαλει 15 παραπανισια κιλα και δυστυχως αργησα να το καταλαβω . Ψαχνω για μια διαιτα γρηγορη και αποτελεσματικη , κοιτουσα κατι βιβλια στου παπ το σιτε αλλα δεν ξερω ποιο να διαλεξω και ποιο ειναι καλυτερο . Αν εχετε να προτεινετε κατι η καποιο βιβλιο παρακαλω ελευθερα . Ειμαι αποφασιστικος και πιστευω ποιος οποια διαιτα και να διαλεξω θα τα χασω τα κιλα , απλως θα το ηθελα οσο ποιο γρηγορα γινεται . Ευχαριστω . Το πρόβλημα στις γρήγορες δίαιτες, δεν είναι στο ότι μπορεί να μην είσαι αποφασιστικός. Χοντρά χοντρά και ερασιτεχνικά, ισχύουν τα παρακάτω: Στις γρήγορες δίαιτες, ο οργανισμός καταστρέφει και τους μυς μαζί με το λίπος (καίει ότι βρει μπροστά του για να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες). Οι μυς, όμως, είναι αυτοί που βοηθάνε στην καύση του λίπους. Οπότε βρίσκεσαι σε μια κατάσταση μετά από λίγο όπου έχεις χάσει μεν τα κιλά, αλλά δεν μπορείς να κάψεις τίποτα πια, οπότε ότι τρως μένει κατευθείαν στο σώμα σου. Πίστεψε με, εμένα και όλους τους διαιτολόγους που το λένε, οι γρήγορες δίαιτες είναι απλά λάθος. Όχι για ψυχολογικούς λόγους. Για πρακτικούς.
Panathinaikara Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 εξαρτάται κι απ'τον άνθρωπο. Εγώ πάντα είχα επιτυχία με σχετικά στερητικές δίαιτες γιατί έπαιρνα κουράγιο με τα γρήγορα αποτελέσματα, όποτε είχα δοκιμάσει να μειώσω λίγο και σταδιακά τις θερμίδες βαριόμουν και το ριχνα στο φαί.
Zderg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Απλα να προσθεσω στα παραπανω οτι το να χασεις κιλα γρηγορα εκτος του οτι δεν ειναι καλο γιατι τα ξαναπαιρνεις ευκολα (οπως πολυ σωστα αναφερθηκε), ειναι κ κακο για την υγιεια.. Γιατι θα πρεπει να στερηθεις απο πολλα πραγματα τα οποια ειναι απαραιτητα για την σωστη λειτουργια του οργανισμου.. Παντως απο προσωπικη εμπειρια σε συμβουλευω να το πας αργα (2-4 κιλα τον μηνα).. Εγω εχασα 21 κιλα κ εβαλα καποια μετα επειδη το ηθελα εγω, οχι καταλαθος.. Και με σωστη διατροφη κ ασκηση, ειλικρινα σου μιλαω, τωρα θελω κ δεν μπορω να βαλω κιλο (χωρις να τρωω βλακειες εννοειται)..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καθολου χρονο για να αθληθω οποτε αναγκαστικως καταληγω στις διαιτες , ενω ποτε δεν ημουν χοντρος μεχρι σημερων ημερα ... Δεν με ενδιαφερει κ τοσο πολλοι αν θα χανω 100 κιλα το μηνα η 5-6 αλλα θελω μια διαιτα καλη για να την ακολουθω και να την βαλω σε προγραμμα γιατι απο μονος μου διατροφη δεν προκειται να κανω με το σκεπτικο οτι οποτε μου δωθει ευκαιρια τρωγω ολο κ ενα γλυκο... Αν καποιος εχει να προτηνει καποια καλη i am all ears.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Κόψε το wow και θα αδυνατίσεις.100% Eγγυημένο και δοκιμασμένο...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Το μονο σιγουρο εδω περα ειναι οτι δεν παιζω πια και δεν ασχολουμαι πολλοι με τον υπολογιστη τους τελευταιους μηνες .
De@th L0rd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Το μονο σιγουρο εδω περα ειναι οτι δεν παιζω πια και δεν ασχολουμαι πολλοι με τον υπολογιστη τους τελευταιους μηνες . Ωραίος!Πάντως να ξέρεις οτι αν αρχίσεις να αθλείσαι ή να περπατάς τουλάχιστον 1 ώρα σύνολο την μέρα με λίγο μικρότερες μερίδες θα χάσεις κιλά.Με σκέτη δίαιτα δεν γίνεται δουλειά.Άσε που αν κάνεις ενεργή ζωή νιώθεις ότι το σώμα σου δουλέυει και είσαι γεμάτος ευεξία.
kfyros Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Η δίαιτα από μόνη της δεν κάνει και πολλά πράγματα. Συνήθως απαιτεί την αλλαγή του τρόπου ζωής. Ελάχιστη άσκηση (μισή ώρα τη μέρα πάνω σε ένα διάδρομο), και τακτικά γεύματα για να μην σε κόβει η λόρδα είναι ο χρυσός κανόνας.. Αν κάνεις ότι κάνω κι εγώ, (φαί μια φορά τη μέρα και συνήθως βράδυ μετά τη δουλειά), δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα. Δεν πας για δίαιτα πείνας γιατί κάνεις τον οργανισμό σου σώβρακο... Σωστή διατροφή χρειάζεται , μείωση των "κακών" τροφών, και στρατιωτική πειθαρχία στην τήρηση της. Όσο περνάνε και τα χρόνια βάζεις κιλά πιο εύκολα και τα χάνεις πιο δύσκολα. Για αυτό πρέπει να ρυθμίσεις το φαγητό σου με τρόπο που να μπορείς να αντέξεις να τον τηρείς για πάντα.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Λοιπον ξανα επιστρεφω στο θεμα που ειχα ανηξει πριν καμποσο καιρο γιατι μαλλον την πατησα .... Αφου λοιπον ειχα χασει καπου στα 10 κιλα , και οχι μονο αισθησιακα αλλα και απο αποψη υγιεινης ημουν αρκετα καλυτερα.... Ηρθαν οι γιορτες οπου αποφασησα να το ριξω λιγο εξω και ξαναεγινα οπως πριν , εχω ξεκινηση jogging τις τελευταιες μερες το πρωι κατα της 7:00-8:00 αλλα θα ηθελα ακομα καποιο προγραμμα ισως μια μεσογιακη διατροφη γιατι αυτη την φορα δεν πηρα μονο τα 10 που ειχα χασει αλλα πηρα ακομα +5 extra . Και ετσι σκεφτομαι να κανω κατι δραστηκα για να τα χασω αλλα οχι με καποιο γρηγορο τροπο αυτην τη φορα ισως με κατι ποιο χαλαρο αλλα και οχι τοσο περιοριστικο . Επισης θελω να δω και για κανα mp3 φτηνο και οχι τιποτα σπουδαιο αλλα ουτε και κατι ακριβο για να το εχω συντροφια οταν θα τρεχω και πιστευω οτι 1gb θα ηταν καλο , επισης αν γινεται να ειναι και αδιαβροχο ωστε να μην μασαει τιποτα ... Αν εχετε τιποτα να προτηνεται παρακαλω .
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Καταφερες να χασεις 10 κιλα κ να παρεις 15 μεσα σε ενα μηνα??
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Το ποστ που έκανα παραπάνω, επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά (ξαναδιάβασέ το και πες μου ότι είχα άδικο). Η συμβουλή μου τώρα, είναι μπόλικη γυμναστική, γιατί πρέπει να ανακτήσεις και τους μυς που κατέστρεψες. Αν δεν υπάρχει χρόνος, συντήρηση. Δε θα είναι καλό να ξανακάνεις δίαιτα όπως είσαι.
nske Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικά κάνω πολύ καθιστική ζωή, έχει τύχει 2 φορές να πάω +15 κιλά από το φυσιολογικό, και έχω βρει αποτελεσματική λύση το ποδήλατο και το κολύμπι. Αν μπορείς να χρησιμοποιείς ποδήλατο ως μεταφορικό μέσο (κάνεις δηλαδή 1-2 ώρες την ημέρα) θα χάσεις εύκολα τα κιλά που θέλεις. Και το καλό είναι ότι περνάει η ώρα χωρίς να βαριέσαι, ειδικά με μουσική, γιατί παράλληλα έχεις την αίσθηση ότι πας κάπου, δεν κάνεις απλά μια βαρετή άσκηση. Μόνο πρόσεξε, όπως και με κάθε άσκηση, αν κάνεις συχνά και ύστερα σταματήσεις εντελώς χωρίς να αναπροσαρμόσεις τη διατροφή σου, θα αρχίσεις να παίρνεις πάλι αργά και σταθερά βάρος. Το κολύμπι από την άλλη είναι αποτελεσματικό αν θέλεις να σφίξεις σε όλο το σώμα χωρίς την αγγαρεία και τη ρουτίνα ενός προγράμματος γυμναστηρίου (τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω). Βέβαια μπορείς να χάσεις βάρος και αποκλειστικά υπολογίζοντας τις θερμίδες που παίρνεις και αυτές που καταναλώνεις. Είναι απλά μαθηματικά που όντως δουλεύουν, όμως είναι πιο tricky γιατί: α) Θέλεις να βρεις ένα πρόγραμμα διατροφής που να σου εντυπωθεί ως συνήθεια και τρόπος ζωής, χωρίς να νιώθεις ότι πιέζεσαι ή στερείσαι κάτι. Γιατί αλλιώς θα το παρατήσεις αργά ή γρήγορα. β) Θέλεις να μην κάνεις ζημιά στον οργανισμό σου. Αν ψάξεις σε σχετικά sites θα βρεις λεπτομέρειες για τους κινδύνους. Ενώ με τη γυμναστική είναι πολύ πιθανό να μη χρειαστεί να αλλάξεις τις ήδη συνήθειές σου, ή να τις αλλάξεις αυθόρμητα προς το καλύτερο χωρίς να το καταλάβεις.
Freakster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Αυτό που είχα διαβάσει: 500 θερμίδες την ημέρα λιγότερες = μισό κιλό απώλεια λίπους ανά εβδομάδα. Το πως θα κόψεις 500 θερμίδες είναι πάνω σου, είτε με γυμναστική είτε με διατροφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.