kchoriano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Παιδια διαβασα απο το αρθρο του FarCry ότι συγχρονες μελετες εχουν δείξει ότι το μόσχευμα από οπίσθιο μηριαίο σε βαθος χρόνου επιμηκυνεται γιατι δεν περιεχει οστικα τεμαχια και αυτο οδηγει σε χαλαρωση του γονατου.Τώρα τι από όλα να πιστέψουμε.Ρίξτε μια ματια στο αρθρο είναι από την Αμερικάνικη Ακαδημία Ορθοπεδικής και είναι πολύ καλό http://www.eexot.gr/el/%CE%A5%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F-%20%CE%95%CE%9A%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A5%CE%A3%CE%97/articles/bril/aclbril1.html
connx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Παιδια διαβασα απο το αρθρο του FarCry ότι συγχρονες μελετες εχουν δείξει ότι το μόσχευμα από οπίσθιο μηριαίο σε βαθος χρόνου επιμηκυνεται γιατι δεν περιεχει οστικα τεμαχια και αυτο οδηγει σε χαλαρωση του γονατου.Τώρα τι από όλα να πιστέψουμε.Ρίξτε μια ματια στο αρθρο είναι από την Αμερικάνικη Ακαδημία Ορθοπεδικής και είναι πολύ καλό http://www.eexot.gr/el/%CE%A5%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F-%20%CE%95%CE%9A%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A5%CE%A3%CE%97/articles/bril/aclbril1.html ΜΑΛΙΣΤΑ..κατατοπιστικοτατο.. επειδη (κοιτα να δεις) αυτο το αρθρο ειναι υπο την επιδειξη των τεχνικων που εχει η εταιρεια στη οποια εργαζομαι καταλαβαινω τους προβληματισμους σου.. θα σου πω ομωσ το εξης.. αν ο γιατρος το κατεχει και ο τεχνικος της εταιρειας ειναι καλα καταρτισμενος τοτε υπαρχουν μηδαμινα ποσοστα χαλαρωσης.. να ξερετε ολοι σας πως η επιτυχια ενος τετοιου χειρουργειου δεν οφειλεται καθαρα και μονο στο μοσχευμα.. αλλα στη τεχνικη τοποθετησης,στη καλη ανατομικη φορα του νεου μοσχευματος και στην μετεχγειρητικη αγωγη.. παραβρισκομαι σε τετοια χειρουργεια πανω απο 400-με 450 το χρονο με διαφορετικους γιατρους.για ψαξτε να δειτε και τις τεχνικες double bundle!
FarCry Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 καλά τον βλέπω στο τέλος με κάτι τέτοιο... τίποτα δεν είναι καλύτερο από το βιονικό, να το θυμάσαι
connx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 επίσης και ο ημιυμενώδης και ο δικέφαλος μηριαίος. σωστα αλλα κανεις ενα λαθακι...ημιυμενώδης και ο δικέφαλος μηριαίος δεν χρισημοπουνται για μοσχευματα.. ισως ομως καποιος γιατρος να προτιμησει τμημα του τενοντα του τετρακεφαλου.. απο τις καλυτερες τεχνικες αυτη τη στιγμη ειναι η εξωαρθρηκη καθηλωση του μοσχευματος στον εξω μηριαιο κονδυλο με 2bundle τεχνικη και με καθηλωτικο υλικο τυπου buttons. endobutton , retrobutton , exobutton, fliptac κτλ..
leftermann Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 οκ. Εγώ δεν ξέρω από που παίρνουν το μόσχευμα. Είπα μόνο πως κι αυτοί ανήκουν στους οπίσθιους μηριαίους.
kchoriano Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ενταξει ρε FarCry το γνωριζω, μην μου γ***ς όμως τόσο πολυ την ψυχολογία, δεν βγάζει κάτι. . . . . . . .
FarCry Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ενταξει ρε FarCry το γνωριζω, μην μου γ***ς όμως τόσο πολυ την ψυχολογία, δεν βγάζει κάτι. . . . . . . . ρε sorry. εγώ να διασκεδάσω τις εντυπώσεις ήθελα....όχι να αμαυρώσω την ψυχή σου :-(
yiannis72 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ξεθαβω το θέμα για να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιον καλό φυσικοθεραπευτή στο Περιστέρι ή τις γυρω περιοχές -το αν θα τον βρω Αυγουστιατικα είναι αλλο θεμα βεβαια-που να εχει εμπειρια στην αποκατασταση χιαστου,μηνισκου κτλ. Αν υπάρχει πρόβλημα να αναφερθουν ονόματα εδώ,δέχομαι και πμ
Demon Lord Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Λοιπόν φίλε μου, επειδή είχα πάθει και εγώ το ίδιο ακριβώς πριν κάνα τριάρι χρόνια κάνε αρθροσκόπηση με τα χίλια... ΔΕΝ θέλει ολική αναισθησία, εμένα μου έκαναν επισκληρίδιο και απλή μέθη για να είμαι ήρεμος, τίποτε άλλος. Και μετά στην αποθεραπεία μου πήρε γύρω στους τρεις μήνες αλλά με φουλ γυμναστική. Σου μιλαώ εκ πείρας. Βέβαια εγώ έκανα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, δεν ξέρω πόσο διαφορά έχει...
mikelamar Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Πήγαινε σε κανέναν αθλίατρο φίλε που εχει φάει τη ζωη του σε τέτοια για να πάρεις κι άλλη γνώμη. Εκτος φυσικα απο τον Δάρα Sent from my iPhone using Insomnia
yiannis72 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Έτσι όπως το έθεσα,έχετε δικιο.Δεν διευκρίνησα ότι έχω ήδη κάνει αρθροσκόπηση και τωρα ψάχνω κάποιον φυσικοθεραπευτή για τα περαιτέρω. My bad:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις