Tasos Boss Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Προσπαθώ εδώ και μήνες χωρίς αποτέλεσμα να συνδέσω το xbox360 με το xbox live. [συγκεκριμένα με βολέβει να συνδεθώ με την σύνδεση windows ICS.. και δεν ξερω πως..καποιος να με βοηθίσει??:cry:
neovdr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Κοίτα αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι λιγο τραβηγμένο και περιπλέκεις την κατάσταση ενώ δεν χρειάζεται. Να φανταστώ ότι έχεις το "μανίσιο" μούφα router usb που δίνουν οι ISP έτσι δεν είναι? Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα καλό router/switch (με περισσότερες ethernet θύρες) και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις το καλώδιο και να πειράξεις τα ΝΑΤ settings και αυτό αν χρειάζεται!
Tasos Boss Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Α οκ. Εχω στην διαθεση μου router με περισσότερες θύρες! Συνδεσα το internet στο xbox360 και προσπαθώ να συνδεθώ και με το xbox live. Αν κατάκλαβα καλά, το email και το password που μου ζητά είναι αυτά τα στοιχεία που είμαι μέλος στο xbox.com? Ή καμία σχεση? (Και αν είναι αυτό, τί σύνδεση ειναι αυτο με το router? μήπως είναι : Σύνδεση με τηλεφωνική γραμμή με χρήση του modem?)
mavlamemos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 ειναι το windows live id που πιθανως εχεις απο το msn η απο το xbox.com(email to email σου και το ιδιο ισχυει και με το password).ακριβως.συνδεεις το χκουτι απευθειας πανω στο router και ολα οκ.απλα κανεις το τεστ συνδεσης μεσα απο την κονσολα να δεις αν πανε καλα στη συνδεση και τελειωσες.
Tasos Boss Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασα το e-mail & password και δεν δουλεύει. Μου εμφανιζει ένα παράθυρο που λέει "xbox LIVE is not currently avaible in the locale assoclated with Xbox.com account. "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.