kirkas_rock Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 στην ελλαδα μας παρεχεται το xbox 360 live?το ρωταω αυτο διοτι στην ιστοσελιδα http://www.xbox.com/el-GR/live/ μας λεει οτι δεν παρεχεται στην ελλαδα το live και σας ρωταω αν εσεις εχετε live sto xbox σας και δουλευει κανονικα οπως θα επρεπε να δουλευει. μια ερωτηση ακομη το guitar hero to 3 πεζεται στο xbox live? Νικος
vasi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Διάβασε λιγάκι στα φόρουμ του insomnia,κανε και αναζήτηση, μην τα περιμένεις και έτοιμα !!!!
tdm900 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Το live παρέχεται κανονικότατα όσο αφορά στο online gaming-demo-arcade κτλ σε όλα τα παιχνίδια... Απλά έχουν κόψει στην Ελλάδα κάποια download (λίγα είναι) όπως και σε κάποιες άλλες ευρωπαικές χώρες...
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 εγω παντως που πηγα να μπω στο LIVE με τον 1μηνα δωρεαν που μου εστειλαν μετα την επισκευη του ΧΒΟΧ μου λεει δεν υποστηριζετε στην Ελλαδα και με πεταει εξω
Angeldust Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 εγω παντως που πηγα να μπω στο LIVE με τον 1μηνα δωρεαν που μου εστειλαν μετα την επισκευη του ΧΒΟΧ μου λεει δεν υποστηριζετε στην Ελλαδα και με πεταει εξω Μπαίνει κανονικά αν δηλώσεις χώρα USA.
klainmaingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Οι περισσότεροι βάζουμε ευρωπαικό λογαριασμό όπως βρετανία και ιρλανδία για να μην έχουμε πρόβλημα με τα games..
kratistos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 μια ιρλανδική διεύθυνση ώστε να βλέπεις και τα χρήματα σε ευρώ και όχι σε δολλάρια ή στερλίνες,αρκεί...
timekeeper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 H συνδρομή που είχα στο Live τέλειωσε πριν από ένα χρόνο. Από τότε έχω αλλάξει 2 κονσόλες. Υπάρχει τρόπος να δω αν οι κονσόλες μου είναι μπαναρισμένες, (και οι 2 είναι μεταχειρισμένες) χωρίς να αγοράσω κάρτα ανανέωσης; Και αν κανείς ξέρει κανένα σίγουρο μαγαζί που να στέλνει κωδικούς ανανέωσης μέσω email.
v0rtex Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 δε χρειάζεται να εχεις Gold membership για να δεις αν ειναι banned οι κονσόλες. Απλά κανε login με το gamertag που εχεις για live ... αν συνδεθεί είσαι οκ. (σαν default χωρις να πληρώσεις τιποτα εχεις silver membership...gold χρειάζεσαι μονο αμα θες να παιζεις παιχνίδια multiplayer και να κατεβάζεις demo μια βδομάδα πιο νωρίς απ αυτους με silver)
timekeeper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 δε χρειάζεται να εχεις Gold membership για να δεις αν ειναι banned οι κονσόλες. Απλά κανε login με το gamertag που εχεις για live ... αν συνδεθεί είσαι οκ. (σαν default χωρις να πληρώσεις τιποτα εχεις silver membership...gold χρειάζεσαι μονο αμα θες να παιζεις παιχνίδια multiplayer και να κατεβάζεις demo μια βδομάδα πιο νωρίς απ αυτους με silver) Ευχαριστώ. (ποιος περνάει το iXtreme 1.4 τώρα που σκυλοβαριέμαι...)
ultralisk Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 μια ερωτηση ακομη το guitar hero to 3 πεζεται στο xbox live? ναι, παίζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.