Προς το περιεχόμενο

xbox 360 live

kirkas_rock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στην ελλαδα μας παρεχεται το xbox 360 live?το ρωταω αυτο διοτι στην ιστοσελιδα http://www.xbox.com/el-GR/live/ μας λεει οτι δεν παρεχεται στην ελλαδα το live και σας ρωταω αν εσεις εχετε live sto xbox σας και δουλευει κανονικα οπως θα επρεπε να δουλευει.

μια ερωτηση ακομη το guitar hero to 3 πεζεται στο xbox live?

Νικος

Δημοσ.

Το live παρέχεται κανονικότατα όσο αφορά στο online gaming-demo-arcade κτλ σε όλα τα παιχνίδια...

Απλά έχουν κόψει στην Ελλάδα κάποια download (λίγα είναι) όπως και σε κάποιες άλλες ευρωπαικές χώρες...

Δημοσ.

εγω παντως που πηγα να μπω στο LIVE με τον 1μηνα δωρεαν που μου εστειλαν μετα την επισκευη του ΧΒΟΧ μου λεει δεν υποστηριζετε στην Ελλαδα και με πεταει εξω

Δημοσ.
εγω παντως που πηγα να μπω στο LIVE με τον 1μηνα δωρεαν που μου εστειλαν μετα την επισκευη του ΧΒΟΧ μου λεει δεν υποστηριζετε στην Ελλαδα και με πεταει εξω

Μπαίνει κανονικά αν δηλώσεις χώρα USA.

Δημοσ.

H συνδρομή που είχα στο Live τέλειωσε πριν από ένα χρόνο. Από τότε έχω αλλάξει 2 κονσόλες. Υπάρχει τρόπος να δω αν οι κονσόλες μου είναι μπαναρισμένες, (και οι 2 είναι μεταχειρισμένες) χωρίς να αγοράσω κάρτα ανανέωσης; Και αν κανείς ξέρει κανένα σίγουρο μαγαζί που να στέλνει κωδικούς ανανέωσης μέσω email.

Δημοσ.

δε χρειάζεται να εχεις Gold membership για να δεις αν ειναι banned οι κονσόλες. Απλά κανε login με το gamertag που εχεις για live ... αν συνδεθεί είσαι οκ.

(σαν default χωρις να πληρώσεις τιποτα εχεις silver membership...gold χρειάζεσαι μονο αμα θες να παιζεις παιχνίδια multiplayer και να κατεβάζεις demo μια βδομάδα πιο νωρίς απ αυτους με silver)

Δημοσ.
δε χρειάζεται να εχεις Gold membership για να δεις αν ειναι banned οι κονσόλες. Απλά κανε login με το gamertag που εχεις για live ... αν συνδεθεί είσαι οκ.

(σαν default χωρις να πληρώσεις τιποτα εχεις silver membership...gold χρειάζεσαι μονο αμα θες να παιζεις παιχνίδια multiplayer και να κατεβάζεις demo μια βδομάδα πιο νωρίς απ αυτους με silver)

Ευχαριστώ. (ποιος περνάει το iXtreme 1.4 τώρα που σκυλοβαριέμαι...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...