Προς το περιεχόμενο

ξεκινησα ντραμς....

DimVavas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

η γνώμη μας που ξεκίνησες ή για τα drums? για το πρώτο όπως φαντάζεσαι δεν μας νοιάζει, για το δεύτερο συλληπητήρια στους γείτονες... :P :p :P

Δημοσ.

Σε 2 εβδομάδες που θα σε έχουν διώξει από την πολυκατοικία, να έρθεις σπίτι μου να βρούμε έναν κιθαρίστα και να κάνουμε συγκρότημα. :P

Δημοσ.

Καλά έκανες και τα ξεκίνησεςμελέτα και γίνε καλός το να ασχολιθείς με τη μουσική είναι απο τις καλύτερες κινήσεις που έχεις κάνει στη ζωή σου.

Δημοσ.
γεια σασ..πριν 1 εβδομαδα ξεκινησα ντραμσ....ποια ειναι η γνωμη σας:shifty:

Δεν μου αρέσουν τα drums, ξεκίνα σαξόφωνο.

κοροιδευετε....αμα σασ ριξουν μπαν...και εχω μαξιλαρακια που δεν ακουγονται...

τρεμω απο το φοβο μου... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Καλά έκανες και τα ξεκίνησεςμελέτα και γίνε καλός το να ασχολιθείς με τη μουσική είναι απο τις καλύτερες κινήσεις που έχεις κάνει στη ζωή σου.

νομιζω ειπε ντραμς ξεκινησε, οχι μουσικη :D

πεστε ολοι οι ντραμερ να με φατε τωρα ! lol

για να μην ειμαι off topic (!!) η γνωμη μου ειναι DimVavas να μην ποσταρεις για λιγο καιρο στο φορουμ για να παρεις πρεφα πως δουλευει γενικως.

• Super Moderators
Δημοσ.
για να μην ειμαι off topic (!!) η γνωμη μου ειναι DimVavas να μην ποσταρεις για λιγο καιρο στο φορουμ για να παρεις πρεφα πως δουλευει γενικως.

σωστή άποψη...

Δημοσ.
νομιζω ειπε ντραμς ξεκινησε, οχι μουσικη :D

Λες να πάει το θέμα στο μπλα-μπλα δηλαδή; :P

Μην τον αποθαρρύνεις, γρηγορότερα θα μάθει αν ποστάρει (trial & error που λέμε :P).

Δημοσ.

ωραια εκανες και ξεκινησες ντραμς.

μονος σου η με δασκαλο?

μαθαινης και θεωρια που ειναι το νουμερο 1 για την ντραμς?

πρεπει να ξερεις οτι ντραμς =ρυθμος=θεωρια

αν παλι ξεκινησες μονος διαβασε τα παραπανω,θα σε βοηθησουν να διαλεξης δασκαλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...