DimVavas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 γεια σασ..πριν 1 εβδομαδα ξεκινησα ντραμσ....ποια ειναι η γνωμη σας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 η γνώμη μας που ξεκίνησες ή για τα drums? για το πρώτο όπως φαντάζεσαι δεν μας νοιάζει, για το δεύτερο συλληπητήρια στους γείτονες... :p
teo64x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Σε 2 εβδομάδες που θα σε έχουν διώξει από την πολυκατοικία, να έρθεις σπίτι μου να βρούμε έναν κιθαρίστα και να κάνουμε συγκρότημα.
xardas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Καλά έκανες και τα ξεκίνησεςμελέτα και γίνε καλός το να ασχολιθείς με τη μουσική είναι απο τις καλύτερες κινήσεις που έχεις κάνει στη ζωή σου.
DimVavas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 κοροιδευετε....αμα σασ ριξουν μπαν...και εχω μαξιλαρακια που δεν ακουγονται...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 γεια σασ..πριν 1 εβδομαδα ξεκινησα ντραμσ....ποια ειναι η γνωμη σας Δεν μου αρέσουν τα drums, ξεκίνα σαξόφωνο. κοροιδευετε....αμα σασ ριξουν μπαν...και εχω μαξιλαρακια που δεν ακουγονται... τρεμω απο το φοβο μου... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Mika Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Καλά έκανες και τα ξεκίνησεςμελέτα και γίνε καλός το να ασχολιθείς με τη μουσική είναι απο τις καλύτερες κινήσεις που έχεις κάνει στη ζωή σου. νομιζω ειπε ντραμς ξεκινησε, οχι μουσικη πεστε ολοι οι ντραμερ να με φατε τωρα ! lol για να μην ειμαι off topic (!!) η γνωμη μου ειναι DimVavas να μην ποσταρεις για λιγο καιρο στο φορουμ για να παρεις πρεφα πως δουλευει γενικως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 για να μην ειμαι off topic (!!) η γνωμη μου ειναι DimVavas να μην ποσταρεις για λιγο καιρο στο φορουμ για να παρεις πρεφα πως δουλευει γενικως. σωστή άποψη...
teo64x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 νομιζω ειπε ντραμς ξεκινησε, οχι μουσικη Λες να πάει το θέμα στο μπλα-μπλα δηλαδή; για να μην ειμαι off topic (!!) η γνωμη μου ειναι DimVavas να μην ποσταρεις για λιγο καιρο στο φορουμ για να παρεις πρεφα πως δουλευει γενικως. Μην τον αποθαρρύνεις, γρηγορότερα θα μάθει αν ποστάρει (trial & error που λέμε ).
DimVavas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 οκ παιδια..απλα ηθελα να ξερω τη γνωμη σας....
pappous_soulis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Να ξεκινήσω και γω φλάουτο να κάνουμε κανα epic metal band να πούμε
teo64x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Να ξεκινήσω και γω φλάουτο να κάνουμε κανα epic metal band να πούμε Αδέρφι μου!!
giorgosa5 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ωραια εκανες και ξεκινησες ντραμς. μονος σου η με δασκαλο? μαθαινης και θεωρια που ειναι το νουμερο 1 για την ντραμς? πρεπει να ξερεις οτι ντραμς =ρυθμος=θεωρια αν παλι ξεκινησες μονος διαβασε τα παραπανω,θα σε βοηθησουν να διαλεξης δασκαλο.
DimVavas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 φιλε giorgosa5 με μαθαινει δασκαλος και μαθαινω και θεωρια αλλα και ρυθμο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.