Προς το περιεχόμενο

IDE πρόγραμμα με gcc compiler για windows ~ Καμιά ιδέα;;

georgep800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το MinGW Developer Studio για την συγγραφή κώδικα C και σκεφτόμουν αν υπάρχει κάποιο πιο χρηστικό, με περισσότερες δυνατότητες, και πάντα με τον gcc compiler. Στο μυαλό μου έχω το eclipse το οποίο χρησιμοποιώ για την Java και το οποίο το βρίσκω πολύ βολικό. Κάτι αντίστοιχο για την C υπάρχει;

Δημοσ.

το eclipse εχει plugin για να γραφεις σε C/C++

το netbeans εχει version για C / C++ (πρεπει να κατεβασεις τον compiler ξεχωριστα)

το DEVCpp ειναι πολυ καλο IDE για C / C++

τελευταιο και (ισως) καλυτερο το Code::Blocks

Δημοσ.

προτείνω ανεπιφύλακτα (μου έβγαλε ΟΛΗ τη διπλωματική μου) το NETBEANS!!!

οδηγίες για εγκατάσταση του compiler βρίσκεις στο site του NETBEANS και φρόντισε να τον εγκαταστήσεις πριν το NETBEANS ώστε εκείνο να τον εντοπίσει αυτόματα!

Δημοσ.
το eclipse εχει plugin για να γραφεις σε C/C++

το netbeans εχει version για C / C++ (πρεπει να κατεβασεις τον compiler ξεχωριστα)

το DEVCpp ειναι πολυ καλο IDE για C / C++

τελευταιο και (ισως) καλυτερο το Code::Blocks

Με μια γρήγορη αναζήτηση μου φαίνεται ότι θα καταλήξω στο Code::Blocks. Και μια λίγο πιο ψαγμένη ερώτηση πάνω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Είναι άραγε εφικτό να του ορίσω εγώ ποια έκδοση του gcc να τρέχει;;

προτείνω ανεπιφύλακτα (μου έβγαλε ΟΛΗ τη διπλωματική μου) το NETBEANS!!!

οδηγίες για εγκατάσταση του compiler βρίσκεις στο site του NETBEANS και φρόντισε να τον εγκαταστήσεις πριν το NETBEANS ώστε εκείνο να τον εντοπίσει αυτόματα!

Αναγνωρίζει τον gcc compiler; Πάντως όταν χρησιμοποίησα παράλληλα το eclipse με το netbeans, βρήκα πιο χρηστικό το πρώτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...