aoratos_1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα!θα ηθελα να μου πει καποιος πως μπορω να βαλω ραδιο στο φουμ μου η ακομα και αν μπορουν να κανουν τα μελη μου εκπομπες? Ευχαριστω
aoratos_1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 μπορεις να με βοηθησεις λιγο γιατι δεν καταλαβαινω.Τα εκανα setup εκανα και το plug in εκανα και αυτο που δειχνει η εικονα και μετα παο στο file και διαλεγω url αλλα μου λεει error syncing to stream http.............. γιατι?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δεν τα ξέρω και εγώ καλά, απλά ξέρω ότι χρησιμοποιείται συνήθως το shoutcast. Ρίξε άλλη μια ματιά εδώ και βλέπουμε.
aoratos_1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Τα εκανα ολα με το προγραμμα το προηγουμενο αλλα δεν δινουν διευθυνση server για να βαλω στο site,αλλα ευτυχως μου προσφερε ενα μελος για 1,5 χρονο ενα server για ραδιο οποτε οκ.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Λογικο ειναι να μην δινουν, νομιζα οτι ειχες server...
aoratos_1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δεν καταλαβες μαλλον,μου εδιναν server αλλα δεν μου εδιναν την διευθυνση του. ε αυτο δεν ειναι λιγο χαζο?πως θα εκανσ συνδεση αν δεν μου εδιναν διευθυνση? Μαλλον κοροιδευουν τον κοσμο.
ktsolkas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 listen2myradio.com free shoutcast servers with ads on the page.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.