koufalia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Έχω αγοράσει πρόσφατα ένα σκληρό δίσκο MAXTOR 640GB SATA, o οποίος δεν αναγνωριζόταν από το ΒΙΟS. Το BIOS τον έβλεπε λίγο πρίν ξεκινήσουν τα ΧΡ & ζητούσε να πατήσω ΤΑΒ, όπου & εμφάνιζε ένα ανάλογο DOS περιβάλλον και κάτι έλεγε για... RAID,ενώ όταν μπαίναμε στα ήδη εγκατεστειμένα ΧΠ (στον παλιό δίσκο MAXTOR 40GB ΑΤΑ) το βλέπαν σαν ένα άκόμη δίσκο. Επανεγκατέστησα από την αρχή τα XP αλλά τώρα δεν τον "βλέπει" καθόλου.... Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
caution Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Κάποια λάθος επιλογή στο BIOS έχεις ενεργοποιήσει και ο controller ψάχνει να κάνει raid...
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ...μόνο όταν πατάει τον συνδιασμό πλήκτρων, οπότε δεν είναι λάθος. Όσο για τα windows, απλά θέλει να ξαναεγκαταστήσει τον RAID controller driver (απ' το cd της μητρικής)
caution Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ...άμα δεν διαβάζεις προσεκτικά τα post αυτά πεθαίνεις
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ...εεε όχι και πεθαίνεις... caution : σα να μην τιμάς το nick σου σήμερα...
caution Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Όλααα αυτά τα λάθη μου, με έφεραν αντιμέτωπο με μια ενδιαφέρουσα διαπίστωση: -Όταν γράφω από τον desktop μου (γραφείο, πολυθρόνα, σωστή στάση σώματος... γραμματέα δεν έχω) τα post μου είναι κάποιου επιπέδου (λέμε τώρα...). -Όταν γράφω από το laptop (κρεβάτι, χασμουρητό και πιτζάμες) τα λάθη μου διαδέχονται το ένα το άλλο. Το συγκεκριμένο το γράφω όρθιος, ...για να δούμε
koufalia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ...μόνο όταν πατάει τον συνδιασμό πλήκτρων, οπότε δεν είναι λάθος. Όσο για τα windows, απλά θέλει να ξαναεγκαταστήσει τον RAID controller driver (απ' το cd της μητρικής) Τα windows στηθήκαν με υποστήριξη δίσκων σκάζι & raid
washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 ...και στο device manager τί παίζει ; Τον αναγνωρίζει ως physical device ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.