FREES76 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Έχω φτιάξει πρόσφατα ένα νέο υπολογιστή με το παρακάτω configuration: VGA : Gigabyte GV-R487X2-2GH-B CASE : CoolerMaster Cosmos S CPU : Intel Core 2 Quad 9550 (s775/2,83) Box CPU Cooler : EnzoTech Cooler Ultra-X MOBO : Gigabyte GA-EP45T-XTREME RAM : 2 x KINGSTON HYPERX DDR3 1GB 1600MHZ HDD : Western Digital Velociraptor 300GB HDD (16MB Cashe, 10000 rpm, SWD3000GLFS) DVD : Samsung DVDRW +/- LS 223QRSMN (Sata R, B&W) PSU : POW/SUP SUPERCASE 1000W PREMIER Τροφοδοτικό 1000W από τη Solytech OS : Windows Vista x64 Ultimate En Αφού εγκατέστησα drivers από τα cd των κατασκευαστών είπα να δοκιμάσω το Crysis Warhead. Θέλοντας να δω πόσο καλή είναι η κάρτα γραφικών επιλέγω το Auto Detection για τα γραφικά και οι ρυθμίσεις που επιλέγει το Crysis είναι οι Mainstream. Περίμενα να παίξει στο Full όλα, αλλά ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν γίνεται τίποτα. Δοκίμασα να το βάλω στο Full αλλά αργεί πάρα πολύ να φορτώσει και μέσα στο παιχνίδι κόβει υπερβολικά με αποτέλεσμα να καταλήγω στις mainstream επιλογές. Ενας γνωστός μου που έχει την ίδια ακριβώς κάρτα γραφικών δεν έχει κανένα πρόβλημα, έχοντας εγκαταστήσει τους ίδιους drivers. Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να φταίει; Η κάρτα είναι σε slot PCIEx 16x
liakjim Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Κανε update παντου (bios, vga , sound card). Οι drivers των κατασκευαστων δεν ειναι οτι και πιο προσφατο...
EddieObscurant Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Θες ραμ, τα 2 γιγα για τα βιστα είναι πολύ λίγα. Τα βιστα τρώνε απο μόνα τους σχεδόν 2 γίγα , το παιχνίδι τρώει χαλαρά 1-1,5 γίγα απο μόνο του οπότε ... δεν βγαίνουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Crysis+Vista με 2gb ram απλά ΔΕΝ κούκου... το game από μόνο του καβατζώνει 1.2gb ram...
FREES76 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Είμαι στη διαδικασία αναβάθμισης της μνήμης έτσι και αλλιώς γιατί και έγω δεν ήμουν ενθουσιασμένος με τα 2 GB. Θα βάλω άλλα 2GB, αλλά τις μνήμες πως τις βλέπετε; Είναι καλές; ή να πάρω άλλες;
John-lamia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 βασικα δε βλεπω τον λογο να παρεις ddr3, αλλα τωρα τις πηρες... παντος για 2x2gb θες μια 200αρα+... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555274
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.