st2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 θελω να βαλω σε ενα λαπτοπ kubuntu μεσα απο γουμπι αλλα μου λεει οτι καποιο αλλο προγραμμα χρησιμοποιει το σι ντι ποιο διαβολεμενο προγραμμα?????? και πως κλεινει????? λεω θα του κανω ντουαλ παρτιτιον ματζικ για να κανω χωρο αλλα οοοοοοχι δεν δουλευει στα σβιστα μεσα απο την διαχειριση δισκων ναι αλλα μετα το λινουξ δεν αναγνωριζει το ελευθερο χωρο την τυχη μου!!! πειτε μια βοηθεια τα νευρα μου die vista , die Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo64x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Kill PartitionMagic, use Acronis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 acronis is better and compatible with vista???? any solution for wubi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo64x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Το PartitionMagic μου έχει καταστρέψει άπειρα λειτουργικά. Το Acronis το έχω τρέξει σε Vista και έχω εγκαταστήσει Linux μετά. (Άρα, αν δοκιμάσεις αυτό και πάλι δε γίνεται εγκατάσταση, τότε τουλάχιστον θα ξέρεις ότι δε φταίνε τα Vista ή ο partition manager. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 δεν το ηξερα για παρτιτιον ματζικ αυτο θα ηθελα μια λυση για wubi γιατι δεν ειναι δικο μου το λαπτοπ και δεν θελω το παλικαρι να θελει το βγαλει και να μην μπορει και να εχει προβληματα με το grub και δεν ξερω τι αλλο βγαζουν τα σβιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 εγκατάσταση του linux σε usb και απο εκεί στο laptop του φίλου σου είδες την περιπτωση UNetbootin? θα το βρώ http://www.makeuseof.com/tag/install-linux-with-ease-using-unetbootin/ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.