edhunter Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Και μην ξαναστειλεις pm,γιατι δεν εχω ορεξη κοιμάσαι όρθιος ή μου φαίνεται;;; πότε σου έστειλα εγώ εσένα πμ;;; για στείλε αυτό το πμ και σε μένα να το δω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ποια τρελη αναπτυξη εχουν τα linux? Εγω βλεπω οτι δανειζονται απο αλλους. δεν εχει directx και δεν εχει χιλια δυο αλλα, αλλα τα παιρνει απο αλλους(firefox κ.τ.λ) . omg και facepalm Απ'οτι φαινεται τα windows 7 θα ειναι πιο σταθερα απο τα vista,με λιγοτερες απαιτησεις(λιγοτερες ισως και απο αυτες που ηθελαν τα xp). Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης μεταξύ εκδόσεων windows... Nομιζεις. Kαι κατεβασα και την τελευταια τους εκδοση και θα την δω και αυτη(αυτη την φορα θα τα κρατησω καμια βδομαδα για να εχω πληρη αποψη) μπας και εχει αλλαξει τιποτα(αν και δεν το νομιζω). σε μία βδομάδα σκοπεύεις να αφορίσεις λογισμικό όταν: Τι παει να πει open source? Αμα ειναι ετσι προσθετω και εγω δικα μου δεδομενα και γινεται ενα μπαχαλο. Αυτο τωρα ειναι ολοκληρωμενο και ευχρηστο λειτουργικο συστημα ή λειτουργικο-για-να-περναμε-την-ωρα-μας-και-να-το-παιζουμε-προγραμματιστες? είσαι officially άσχετος, αναρωτήθηκες ποτέ εάν οι αλλαγές που κάνεις εσύ σε κώδικα περνάνε στην επόμενη έκδοση έτσι αυθαίρετα ή μήπως όχι? Για παραδειγμα με το που θα βαζεις τα windows 7 θα εχεις ie,media player με ολα τα kodecs,movie maker,directx. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Και να μην αρχισω να μιλαω για drivers ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Τα πρωτα μου windows ηταν τα 95 και ποτε δεν χρειαστηκε να κανω format για virus. Επισης σημερα υπαρχουν τοσα πολλα και καλα antivirus που ολοι οι χρηστες ειναι σχεδον ασφαλεις. Τωρα αν κατεβαζετε οτι να ναι χωρις να προσεχετε τι να σας πω τα πρώτα μου windows ήταν τα 3.1 και έχω κάνει τουλάχιστον δυο φορές format Ο ανταγωνισμος κανει παντα καλο,αλλα ο σωστος και υγιης. το μότο της microsoft Δεν πρεπει ποτε να εξαφανιστουν οι mac υπολογιστες και πρεπει παντα να υπαρχουν, οπως και η amd ,οπως και η ατι. εννοείται, η amd πρέπει να χτύπάει την ati, ή την microsoft, ή τον καραμολέγγο Τα linux σαν φιλοσοφια εκπροσωπουν την προχειροτητα και τον χιπισμο(δικια μου λεξη απο τους hippies-make love not war και ολα ειναι free) γι' αυτό και οι hippies του υπουργείου άμυνας των ΗΠΑ χρησιμοποιούν open source πειτε bye bye στο πινγκουινακι εξήγησε επιτέλους με ποια λογική το λες αυτό? θα κοπεί το αστείρευτο funding που υπήρχε τόσο καιρό? θα πέσουν οι μετοχές? τι έχεις στο μυαλό σου ρε μαν? επίσης θέλω να δω μια φορά έναν τέτοιο τύπο την στιγμή που γράφει, τι angry german kid και χαζομάρες μην βεβηλώνεις τον Darth Vader, please:cry: sorry mod, αλλά ξέρεις, δε τρολ βαιρους ολδοου γουι χαβ λινουξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grimpr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Οι χαρακτηρισμοί δικαιολογούνται απόλυτα απο το κείμενο σου και την δογματική αντιμετώπιση σου περι τεχνολογίας και υπολογιστών. Εαν σου αρέσει να ανήκεις σε κάποιο στρατόπεδο/θρησκεία/κόμμα/ομάδα/λειτουργικό, με γειά σου και χαρά σου μιας και φαίνεται καλύπτει κάποια κενά σου, απο κει και περα δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να ποσταρεις άνευ ουσίας μηνύματα σε forums που δεν έχουνε καμία απολύτως σχέση με αυτά που σε ενδιαφέρουν. Συμφωνώ μαζί σου οτι υπάρχει ζηλωτισμός και στους Linux χρήστες κυρίως νεόφυτους και το παρόν μύνημα απευθήνεται και σε αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Oτι θελετε λετε μου φαινεται ολοι αν μας κατηγορουσαν οι μικροσοφτακηδες για κλεφτοκοταδες εμεις θα επρεπε να πεταξουμε τα κοτοπουλα που εχουμε στο ψυγειο? Και γιατι να μην ποσταρει ο Υπερασπιστης στο linux ti φοβαστε μη μας παρει τους πελατες? Και γιατι να μην ποσταρουν οι λινουξαδες στο φορουμ των παραθυρων τους χαλαμε την ζαχαρενια ?Ολοι insomniacs ειμαστε ξεκολατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Περιμένω τον καμένο που θα μπει και θα βάλει στο παιχνίδι το Solaris να ανάψει κι άλλο η κουβέντα. Soturin που χρησιμοποιεί Linux το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ(plz link),λογικά unix-οειδές OS θα έχει αλλά σοβαρά τώρα,πιστεύεις ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το Ubuntu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Και γιατι να μην ποσταρει ο Υπερασπιστης στο linux ti φοβαστε μη μας παρει τους πελατες? Προφανώς δεν είπε κανείς να μην post-άρει γενικά. Απλά οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις του αποτελούν καθαρό θόρυβο γιατί επαναλαμβάνουν επιπόλαιες κρίσεις χωρίς επιχειρήματα, ενώ αδυνατεί να δεχθεί τα επιχειρήματα του αντιλόγου. Είναι ένα τεχνολογικό φόρουμ, υποτίθεται πρέπει να μιλάμε με επιχειρήματα, να είμαστε ανοικτοί και να επιζητούμε την χρήσιμη πληροφορία, όχι να αναπαράγουμε θόρυβο με σκοπό να προβάλουμε τις επιλογές μας ως τις ιδανικές για όλους. Και γιατι να μην ποσταρουν οι λινουξαδες στο φορουμ των παραθυρων τους χαλαμε την ζαχαρενια ? Προφανώς το ίδιο ισχύει για όσους από τους "λινουξάδες" κάνουν αυτό που περιγράφει ο Yperaspisths στο φόρουμ των Windows. Οι χρήστες των Windows ανέκαθεν είχαν μεγαλύτερα ποσοστά θορύβου στις συζητήσεις τους καθώς είναι ένα γενικά λιγότερο τεχνικό και χειρότερα πληροφορημένο κοινό. Το πρόβλημα στους χρήστες του Linux είναι πιο πρόσφατο. Με τις "windows-like" διανομές και την εταιρική δραστηριοποίηση στην αγορά desktop έχουν πολλοί "casual" χρήστες την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το λειτουργικό την οποία (ενδεχομένως) να μην είχαν διαφορετικά. Ας προσπαθήσουν να μάθουν κάτι από την κοινότητα στην οποία βασίζονται αντί να την δυσφημούν στους εντελώς απ' έξω (όπως στον Yperaspisths). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Oταν λεω δεν εχει browser εννoω κατι αντιστοιχο με τα windows που εχουν τον ie που εχει δημιουργηθει απο την ms. Τι παει να πει open source? Καλά έχεις Windows από τα 95 (που δεν είχαν ακόμα καν IE - η Α' έκδοσή τους) και δεν έχεις καταλάβει ότι ο IE δεν δημιουργήθηκε εξολοκλήρου από την MS; Ρίξε μια ματιά στο about box του IE και διάβασε σε ποια open source πακέτα στηρίχτηκε η MS για να τον αναπτύξει και μετά συζητάμε και τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Περιμένω τον καμένο που θα μπει και θα βάλει στο παιχνίδι το Solaris να ανάψει κι άλλο η κουβέντα. That's my line! Είχα πει να μείνω έξω από αυτό το thread αλλά με προκαλείς Προς Yperaspistis: Όλα αυτά που αναφέρεις για χομπίστες και θανάτους λειτουργικών, προτερήματα και μειονεκτήματα, να υποθέσω ότι τα λες κατόπιν μακροχρόνιας εμπειρίας και ενασχόλησης με διαφόρων κατηγοριών λειτουργικά συστήματα. Έτσι για να μην μείνουμε ούτε στα Windows αλλά ούτε και στο Linux, έχεις δουλέψει ποτέ SunOS, Solaris (εντάξει gnsX? ), BSD, AIX, BeOS, Mac, HPUX κτλ, κτλ; Ξέρεις μήπως τι είναι λειτουργικό σύστημα και σε τι θεμελιώδη ζητήματα διαφέρουν το ένα από το άλλο ή για ποιόν λόγο δημιουργήθηκαν και τι ανάγκες εξυπηρέτησε και εξυπηρετεί το καθένα από αυτά; Και για να μην πάμε μακρυά, αν θέλεις θα μπορούσες απλώς να απαντήσεις μόνο για Windows και Linux. Επειδή μαντεύω την απάντηση, θα προχωρήσω και σε ένα βήμα παραπέρα. Από τη στιγμή που (υποθέτω) δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα για την τεχνολογία στην οποία αναφέρεσαι είτε θετικά (Windows) είτε αρνητικά (Ubuntu και οχι Linux), με ποιο σκεπτικό μπορείς να προβλέψεις την κατάρρευση κάποιου; Ευχαριστώ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Οι χρήστες των Windows ανέκαθεν είχαν μεγαλύτερα ποσοστά θορύβου στις συζητήσεις τους καθώς είναι ένα γενικά λιγότερο τεχνικό και χειρότερα πληροφορημένο κοινό. Το πρόβλημα στους χρήστες του Linux είναι πιο πρόσφατο. Ορδες βαρβαρων μην δινεις σημασια! Προφανώς το ίδιο ισχύει για όσους από τους "λινουξάδες" κάνουν αυτό που περιγράφει ο Yperaspisths στο φόρουμ των Windows. Aυτο το "λινουξαδες" κατι σημαινει ετσι/ Προφανώς δεν είπε κανείς να μην post-άρει γενικά. Απλά οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις του αποτελούν καθαρό θόρυβο γιατί επαναλαμβάνουν επιπόλαιες κρίσεις χωρίς επιχειρήματα, ενώ αδυνατεί να δεχθεί τα επιχειρήματα του αντιλόγου. Είναι ένα τεχνολογικό φόρουμ, υποτίθεται πρέπει να μιλάμε με επιχειρήματα, να είμαστε ανοικτοί και να επιζητούμε την χρήσιμη πληροφορία, όχι να αναπαράγουμε θόρυβο με σκοπό να προβάλουμε τις επιλογές μας ως τις ιδανικές για όλους. Καθαρος ιδεαλισμος σαν τα λογια του Stallman. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Βασικα windows ειναι,τι αλαγες να κανουνε..?!Παλι windows θα μεινουν! Έλα τώρα, μην είσαι σκληρός. Όλοι αξίζουν μια 7η ευκαιρία. Χεχε, και καλά διέρευσε.Αρχίσανε να κάνουν καλύτερο marketing μετά τα vista μάλλον.. Εβαζαν τα παντα. Απο ταινιες, παιχνιδια, οτιδηποτε, και γελουσαν με το αποτελεσμα Εγώ λέω να κηδεύσουν όλα τα windows γιατί είναι όλα για τα μπάζα,με εξαίρεση τις server εκδόσεις και τα xp. Για κάποιο περίεργο λόγο η M$ "κηδεύει" νωρίς (με εξαίρεση τα 3.1) τα πετυχημένα της λειτουργικα και μας "αρραβωνιάζει" με το ζόρι με τις μάπες .... Γι αυτό .... στρίβειν δια του αρραβώνος .... Ubuntu ... και μούντζα στις αρραβωνιαστικιές. Be cool, ευτυχως υπαρχουν και τα Vista για να γελαμε Aυτα τα λιγα απο 2 τοπικς μονο. Μπορω πανευκολα να ''ξεσκονισω'' ολο το φορουμ και να σας βρω 1.000.000.000 ατεκμηριωτα και εμπαθη σχολια. Ειναι αληθεια οτι δεν ξερω πολλα για το linux,αλλα ειναι ακρως εκνευριστικα τα σχολια της πλειονοτητας των linux χρηστων(και ας λετε οτι θελετε. Ψαξτε το φορουμ και θα δουμε αν ειναι λιγοι αυτοι που κανουν χαζοχαρουμενα αστειακια). Σκοπος μου ηταν να καταλαβουν ορισμενοι ποσο εκνευριστικο ειναι να εισαι fanboy. Για αυτο και ειναι το τελευταιο μου flame topic. Οταν θα ξαναρχισετε τα χαζοχαρουμενα αστειακια θα επανελθω παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Περιμένω τον καμένο που θα μπει και θα βάλει στο παιχνίδι το Solaris να ανάψει κι άλλο η κουβέντα. Soturin που χρησιμοποιεί Linux το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ(plz link),λογικά unix-οειδές OS θα έχει αλλά σοβαρά τώρα,πιστεύεις ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το Ubuntu; http://www.linux.com/feed/61302 γενικά open source είπα, όχι ubuntu και φυσικά δεν εννοώ ότι κάθε τι στο στρατο των αμερικάνων έχει gnu tools αλλά το παράδειγμα ήρθε σε απάντηση "τσαπατσούλικο λογισμικό, είστε χίπιδες":cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Καθαρος ιδεαλισμος σαν τα λογια του Stallman. Όχι, πρόκειται για καθαρά τεχνοκρατική / πρακτική αντίληψη. Αν δεις στις περισσότερες παραδοσιακές mailing lists τα πράγματα δουλεύουν σχεδόν έτσι. Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το κοινό που συμμετέχει εκεί έχει μεγαλύτερη επαφή με τις αμέτρητες εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας για να μη βλέπει τα πράγματα με παρωπίδες. Προφανώς δε λέω ότι όσοι δεν έχουν ιδιαίτερη ή καθόλου επαφή με την τεχνολογία δε μπορούν να κάνουν σωστή συζήτηση, όμως φαίνεται ότι πολλοί από αυτούς αντιλαμβάνονται τον υπολογιστή και την τεχνολογία απλοϊκά, σαν ένα χαζό κατασκεύασμα που φτιάχτηκε μόνο για τις δικές τους ανάγκες και βιάζονται να κατακρίνουν οτιδήποτε δεν τους βολεύει όσο θα ήθελαν ως κατώτερη επιλογή για όλους τους υπόλοιπους. Ουσιαστικά το ίδιο κάνουν και πολλοί νέοι χρήστες Linux: ανακάλυψαν κάτι καινούριο, ένα μικρό κομμάτι μόνο του οποίου εκτιμούν, και είτε από ενθουσιασμό, είτε από εξυπνακισμό θέλουν να το τρίβουν επιδεικτικά στη μούρη των άλλων με κάθε ευκαιρία μη σεβόμενοι το δικαίωμα της επιλογής (ή μη επιλογής) τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Aυτα τα λιγα απο 2 τοπικς μονο. Μπορω πανευκολα να ''ξεσκονισω'' ολο το φορουμ και να σας βρω 1.000.000.000 ατεκμηριωτα και εμπαθη σχολια. Ειναι αληθεια οτι δεν ξερω πολλα για το linux,αλλα ειναι ακρως εκνευριστικα τα σχολια της πλειονοτητας των linux χρηστων(και ας λετε οτι θελετε. Ψαξτε το φορουμ και θα δουμε αν ειναι λιγοι αυτοι που κανουν χαζοχαρουμενα αστειακια). Σκοπος μου ηταν να καταλαβουν ορισμενοι ποσο εκνευριστικο ειναι να εισαι fanboy. Για αυτο και ειναι το τελευταιο μου flame topic. Οταν θα ξαναρχισετε τα χαζοχαρουμενα αστειακια θα επανελθω παλι Υπερασπιστη αν κανω μια αναζητηση στο φορουμ θα βρω ενα καρο τετοια απο την μερια σας πολυ οσιες το παιζετε απο την μια και απο την αλλη εχετε τρελανει τα warez αμαν πια νισαφι.Γιατι εσυ δεν εισαι φανμποι και μαλιστα εταιριας.Τωρα μας εκανες και ιδρωσαμε -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 11 : 10 : 55----- Όχι, πρόκειται για καθαρά τεχνοκρατική / πρακτική αντίληψη. Αν δεις στις περισσότερες παραδοσιακές mailing lists τα πράγματα δουλεύουν σχεδόν έτσι. Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το κοινό που συμμετέχει εκεί έχει μεγαλύτερη επαφή με τις αμέτρητες εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας για να μη βλέπει τα πράγματα με παρωπίδες. Προφανώς δε λέω ότι όσοι δεν έχουν ιδιαίτερη ή καθόλου επαφή με την τεχνολογία δε μπορούν να κάνουν σωστή συζήτηση, όμως φαίνεται ότι πολλοί από αυτούς αντιλαμβάνονται τον υπολογιστή και την τεχνολογία απλοϊκά, σαν ένα χαζό κατασκεύασμα που φτιάχτηκε μόνο για τις δικές τους ανάγκες και βιάζονται να κατακρίνουν οτιδήποτε δεν τους βολεύει όσο θα ήθελαν ως κατώτερη επιλογή για όλους τους υπόλοιπους. Ουσιαστικά το ίδιο κάνουν και πολλοί νέοι χρήστες Linux: ανακάλυψαν κάτι καινούριο, ένα μικρό κομμάτι μόνο του οποίου εκτιμούν, και είτε από ενθουσιασμό, είτε από εξυπνακισμό θέλουν να το τρίβουν επιδεικτικά στη μούρη των άλλων με κάθε ευκαιρία μη σεβόμενοι το δικαίωμα της επιλογής (ή μη επιλογής) τους. Ενταξει αφου αφηνεις παραθυρακι και για μας τους αρχαριους παω πασο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ε θα ήμουν χαζός να αφήσω τον εαυτό μου απ' έξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghost0002001 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εννοειται πως μετα τα windows 7 μονο οι προγραμματιστες θα εχουν linux και μετα απο λιγο καιρο θα πεθανουν. Η Microsoft εκανε τεραστιο λαθος μετα vista. Τα windows 7 ακομα και σε pre beta εκδοση ειναι σταθεροτερα,γρηγοροτερα,πιο ευχρηστα και ειναι ακομα σε pre beta εκδοση. Tο πλεονεκτημα των linux ειναι ενα. ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ. To 90% των προγραμματιστων χρησιμοποιει Windows. (that includes me as well ) Όντως το τζαμπα ειναι το μονο πλεονεκτημα... Τα Vista δεν ήταν καθόλου λάθος. Ήταν μια μεταβατική περιοδος για την εποχή των Win7. Αν δεις τις αλλαγες που εγιναν στο λειτουργικό των Windows επι Vista (και διαtηρουνται στα Win7) θα το καταλάβεις... Τα Win7 θα ειναι η αποκορύφωση... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.