firewalker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Έχουν ακουστεί όλες οι γνώμες (πάνω από μία φορά). Μην γράφετε τίποτε άλλο. Αφού πάντα, μα πάντα όμως, καταλήγουμε στην εξής τεράστια θεμελιώδης Αλήθεια: "Περί ορέξεως..." Μετά την συνεισφορά μου στο "νήμα" αυτό δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοικτό. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά θα το κάνω. Μάλλον όχι, βαριέμαι. Παρακαλώ, να κλειδωθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 "Περί ορέξεως..." καλή όρεξη firewalker ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ...πιο άνετα (?) πασιένζα κάποιοι καημένοι δημόσιοι υπάλληλοι... Διακρίνω μια ειρωνεία και μια εμπάθεια προς την πασιέντζα... να το πάρεις πίσω τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 η πασιέντζα ειναι το πιο ηλιθιο πραμα μην καιγεστε με πασιετζες συμφωνω με πυροβατη κλειδωστε το και ας βαλει ο καθενας οτι θελει αλλα να ξερετε οτι ο προσυλιτισμος αποτελει ποινικο αδικημα windows σε ολα τα netbooks , ε και???? τα βγαζεις και βαζεις λινουξ αντεχει λινουξ σε netbook τα βγαζεις και βαζεις windows ?? I don't think so Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pheron Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Όσον αφορά τις εφαρμογές γραφείου συμφωνώ ότι το Μ$ Οffice 2007 μπορεί να είναι ανώτερο του Sun OpenOffice 3 σε ορισμένα χαρακτηριστικά, αλλά για τσάμπα που είναι το δεύτερο κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Η άποψή μου είναι ότι ο Writer του OpenOffice 3 είναι κλάσεις ανώτερος σε λειτουργίες από το MS Word. Αλλά και με το MS την κάνεις τη δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μετά απο μια σωστή κουβέντα, αλλα να ξερετε οτι ο προσυλιτισμος αποτελει ποινικο αδικημα ακολουθεί η σωστή εφαρμογή της απο τη 2η προσωπικότητα του αντικειμενικού και μη προσυλητισμένου χρήστη windows σε ολα τα netbooks , ε και???? τα βγαζεις και βαζεις λινουξ λινουξ σε netbook τα βγαζεις και βαζεις windows ?? I don't think so και έρχεται και την ισοπεδώνει ακόμα μια αντικειμενική άποψη. Η άποψή μου είναι ότι ο Writer του OpenOffice 3 είναι κλάσεις ανώτερος σε λειτουργίες από το MS Word. Αλλά και με το MS την κάνεις τη δουλειά σου. Τα παραπάνω σε συνδιασμό με αυτό το επικό σχόλιο Στο linux έχεις κατευθείαν ήχο internet, πλήρη ανάλυση οθόνης, πράγματα που για να τα έχεις στα windows πρέπει να περάσεις με τη σειρά καμιά δεκαριά cd με drivers. Πράγμα καθόλου αστείο! αξίζουν τουλάχιστον 2 ανοιχτές παλάμες σαν επιβράβευση.Μη κλειδωθεί,σε λίγο θα μπει κι ο Πουρουπουπου να μιλήσει για αντικειμενικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μετά απο μια σωστή κουβέντα, ακολουθεί η σωστή εφαρμογή της απο τη 2η προσωπικότητα του αντικειμενικού και μη προσυλητισμένου χρήστη και έρχεται και την ισοπεδώνει ακόμα μια αντικειμενική άποψη. Τα παραπάνω σε συνδιασμό με αυτό το επικό σχόλιο αξίζουν τουλάχιστον 2 ανοιχτές παλάμες σαν επιβράβευση.Μη κλειδωθεί,σε λίγο θα μπει κι ο Πουρουπουπου να μιλήσει για αντικειμενικότητα. :lol::lol::lol::lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Τα παραπάνω σε συνδιασμό με αυτό το επικό σχόλιο Στο linux έχεις κατευθείαν ήχο internet, πλήρη ανάλυση οθόνης, πράγματα που για να τα έχεις στα windows πρέπει να περάσεις με τη σειρά καμιά δεκαριά cd με drivers. Πράγμα καθόλου αστείο! αξίζουν τουλάχιστον 2 ανοιχτές παλάμες σαν επιβράβευση.Μη κλειδωθεί,σε λίγο θα μπει κι ο Πουρουπουπου να μιλήσει για αντικειμενικότητα. Sorry, βλέπεις κάτι περίεργο εδώ; Εγκατάσταση Windows XP > εγκατάσταση drivers ethernet > εγκατάσταση drivers ήχου > εγκατάσταση drivers κάρτας γραφικών. Εγκατάσταση Debian > έχω net και ήχο κατευθείαν χωρίς ν'ασχοληθώ και ακόμα "το σκέφτομαι" να βάλω drivers της GPU... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pheron Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Το OpenOffice 3 είναι απλά κλάσεις ανώτερο του MS Office. Υποκειμενική η άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 SpyrosR τελευταία φορά που κοίταξα το τελευταίο λειοτυργικό της MS ήταν τα Vista,όπου να 'ναι θα γίνουν προ-τελευταίο κι εσύ μου μιλάς για XP; Και τι θα κάνετε τώρα θα αρχίσει να αναφέρει ο καθένας και τα 7.000.000 διανομών Linux και ότι δούλεψαν τα πάντα στη μία εξ αυτών; Για κάθε διανομή που θα αναφέρεις υπάρχουν 5 που δεν δούλεψαν,η δημοφιλέστερη Ubuntu τελικά με ποιες κάρτες τα πάει καλά;Με ati ή Nvidiot,με όλες προβλήματα έχει. pheron έχεις δίκιο,δεν έχω δει το OO 3,τα κουτσοκαταφέρνω με το κατώτερο MS Office Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 RC1? :shock::shock::shock: ρε φιλε ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙΣ? Beta 1 Beta 1 is to be released to the public in mid-December 2008 or early 2009 and the official system requirements for Windows 7 will be available at that time. Release Candidate The release candidate for Windows 7 will be available after beta testing. http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7#Builds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pheron Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 pheron έχεις δίκιο,δεν έχω δει το OO 3,τα κουτσοκαταφέρνω με το κατώτερο MS Office Και με τον Firefox γελούσατε. By the way, ψάξε στο Google με οποιαδήποτε λέξη-κλειδί και βάλε filetype:docx και filetype: odt. Θα χαρώ πολύ να μου πεις το αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Πω ρε άνθρωπε,τι σχέση έχει ο Firefox;Είπα εγώ ότι ο ΙΕ είναι καλός browser;Safari χρησιμοποιώ! Το docx που κολλάει;Να πατήσω doc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pheron Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Πω ρε άνθρωπε,τι σχέση έχει ο Firefox;Είπα εγώ ότι ο ΙΕ είναι καλός browser;Safari χρησιμοποιώ!Το docx που κολλάει;Να πατήσω doc; Καλά, δεν ασχολούμαι άλλο, δεν έχει νόημα. Επειδή μάλλον είσαι gamer, καλά κάνεις και έχεις win. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ρε φιλε gnsX δεν εχω πολλαπλες προσωπικοτητες αυτο ειναι μια αληθεια χρησιμοποιω για λογους δουλειας και mac και windows αλλα σε ενα παλιο λαπτοπ που ενα παλικαρι ηθελε να το πεταξει του εβαλα λινουξ και παει μια χαρα αν εχεις να προτεινεις κατι να βαλω ειναι λαπτοπ πεντιουμ 3 με 256ραμ πολυ οφφτοπικ πηγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.