Προς το περιεχόμενο

Windows 7: Microsoft's Linux killer?

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 250
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Με το kasperky εχεις 98% ανιχνευση ιων(στατιστικα ειναι αυτα) και πραγματικη προστασια.

Εχω kaspersky και κανω το ιδιο fοrmat που εκανα και με τα αλλα antivirus...

Το καλο στο linux ειναι οτι δεν θελεις antivirus αλλα ουτε και firewall.

Δυστυχως στα windows η λεξη ασφαλεια απλα εχει διαγραφει...εκτος κι αν δεν μπαινεις ποτε στο internet!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
Εχω kaspersky και κανω το ιδιο fοrmat που εκανα και με τα αλλα antivirus...

11 με 12 χρόνια χρήστης PC (windows) και δεν έχω κάνει ποτέ μου format λόγω virus...

ειλικρινά δεν ξέρω πως τα καταφέρνετε...

11 με 12 χρόνια χρήστης PC (windows) και δεν έχω κάνει ποτέ μου format λόγω virus...

Το ίδιο είχα γράψει και εγώ μια φορά και εκτός από 2 εβδομάδων ανταλλαγών πόστ με τον manuel, μου έκανε και η ΝΑΣΑ πρόταση να δουλέψω για αυτούς. Μεγάλο ταλέντο είμαι...

Τη γνώμη μου γι' αυτό την έχω πει αλλού:

Το ότι "το Linux είναι ασφαλές" έχει παραγίνει καραμέλα. Όταν και αν κάποια διανομή Linux αξιοποιήσει, για παράδειγμα, ως βασικό της μέρος ένα MAC system με πολύ αυστηρά policies για τα πάντα, με τρόπο χρηστικό και χωρίς προβλήματα για όλους τους χρήστες τότε θα μπορεί κάποιος να πει ότι αυτή η διανομή κάνει κάτι για να προστατεύσει από τα Malware. Αυτό μπορεί και να μη γίνει ποτέ. Μέχρι τότε οι απροσεξίες θα έχουν τον ίδιο κίνδυνο που έχουν και στα Windows, και αν δεν τον έχουν στην πράξη θα είναι απλά παρενέργεια της περιορισμένης δημοτικότητας του Linux ή κάποιων άσχετων ιδιομορφιών του, όχι αποτέλεσμα της μαμάτης ασφάλειας του. Το Linux είναι καλό από άποψη ασφαλείας επειδή υποστηρίζει ένα σωρό security-related τεχνολογίες, έχει αμέτρητα πανίσχυρα εργαλεία και ανοικτό σχεδιασμό, οπότε κάποιος μπορεί να υλοποιήσει εύκολα την πολιτική, τους περιορισμούς και τους ελέγχους που θα φανταστεί ακριβώς. Αν δεν κάτσει να το κάνει όμως δε μπορούμε να μιλάμε για ασφάλεια.

Εσυ δεν εχεις περασει ποτε σου crack,patch κτλ?

Αν οχι τοτε καταλαβενω γιατι δεν την εχεις πατησει ποτε σου.

Εαν παλι δεν εχεις κανει ποτε format για virus τι να σου πω...απλα μπραβο,εισαι απο τους λιγους που το καταφεραν,πες μας ομως και την συνταγη σου,για να εχουμς και εμεις οι ατυχοι περισσοτερο ασφαλεια!

Νομιζω οτι ειναι και λιγο θεμα τυχης και απροσεξιας να αρπαξεις ιο.

• Super Moderators

προφανώς έχω κατεβάσει και installάρει άπειρα, αλλά format λόγω virus ούτε μια φορά...

ασφαλώς έχω πετύχει viruses/worms/trojans αλλά το antivirus πάντα τα προλάβαινε...

το θέμα είναι να προσέχεις τι κατεβάζεις και σε ποια sites μπαίνεις, δεν πας ξεβράκωτος στα αγγούρια...

Mπα το μεγαλυτερο ελαττωμα ειναι να εισαι fanboy

Περαστικα σας και αρχιστε να μαζευετε λεφτα για να παρετε windows ή mac os ,γιατι τα linux πεθαινουν σιγα σιγα

Πως φαίνεται ότι δεν έχεις καμιά ιδέα για το λινουξ. Επίσης που να ξέρεις ότι το σύνολο των servers στους οποίους συνδέεσαι βασίζονται σε unixoeidi συστήματα.:-(

Παιδιά η διαφορά του linux απο τα windows δεν είναι τόσο η διαφορά του καλύτερου από το χειρότερο λειτουργικό. Είναι η διαφορά της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ απο την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ. Επίσης, τελειώνοντας μια εγκατάσταση windows δέ δουλεύει τίποτα. Πρέπει να εγκαταστήσεις drivers για την κάρτα γραφικών, για την κάρτα ήχου,για το μόντεμ, για της παναγιάς τα μάτια. Τελειώνοντας μια εγκατάσταση linux δουλεύουν σχεδόν τα πάντα! Γενικά πιστεύω οτι η μόνη κατηγορία χρηστών υπολογιστών που πραγματικά χρειάζεται τα windows είναι οι καμμένοι gamers. Που αυτοί εδώ που τα λέμε δέν θεωρούνται χρήστες υπολογιστών.

Τελειώνοντας μια εγκατάσταση linux δουλεύουν σχεδόν τα πάντα! Γενικά πιστεύω οτι η μόνη κατηγορία χρηστών υπολογιστών που πραγματικά χρειάζεται τα windows είναι οι καμμένοι gamers. Που αυτοί εδώ που τα λέμε δέν θεωρούνται χρήστες υπολογιστών.

Θα σε μαλώσω !:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

alexzzz πολύ καλό

σκέψου και να μην πέθαινε !

.

Ελπίζω να μην έθιξα κανέναν!

αστειεύεσαι ;

απλώς μπαίνουν και εξωγήινοι απο περιέργεια για το Linux

και έχουμε λίγο φόβο ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

συμφωνώ με το ποστ

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...