alexzzz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Η Blue Screen θα αλλάξει χρώμα. Θα την κάνουν Light Green για περιβαλλοντολογικούς λόγους. Πως φαίνεται ότι είσαι βάζελος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Εχμ... και αυτά τώρα είναι σοβαρά επιχειρήματα για να συγκρίνεις τα Windows με το Linux??? ??? ??? Γιατι κατακρινονται τα vista? ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Για αυτο αλλωστε πολλες εταιριες εχουν ακομα xp. Πλεον τα windows 7 θα εχουν τις ιδιες απαιτησεις με τα xp ,και θα προσφερουν ευχαριστο περιβαλλον και ευχρηστια. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ειναι ο στοχος της microsoft για τα windows 7. Εδω ειμαστε και θα δειτε οτι ολες οι εταιριες θα βαζουν windows 7 σε notebook,desktop και οπου αλλου μπορειτε να φανταστειτε Απ'οτι φαινεται τα windows 7 ειναι ηδη σταθεροτερα απο τα vista ακομα και σε pre beta εκδοση και εξαφανιζουν τα μειονεκτηματα των vista(επανεκινησεις στο ξεκαρφωτο,προβληματα με drivers και αλλα πολλα) Η Μicrosοft δεν μπορει να αποτυχει,γιατι εχει κορυφαιους χιλιαδες προγραμματιστες που εργαζονται καθημερινα και δεν κανουν το χομπι τους βγαζοντας τσαμπε ημιτελη λειτουργικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Πλεον τα windows 7 θα εχουν τις ιδιες απαιτησεις με τα xp Χλωμό. Τα xp τρέχουν και σε μηχανάκια με 256ΜΒ μνήμης. Τα seven με λιγότερο από 1Gb δεν νομιζω να την παλεύουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A_gamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 τα μειονεκτηματα των vista(επανεκινησεις στο ξεκαρφωτο,προβληματα με drivers και αλλα πολλα) Μάλλον έπρεπε να προσέξεις με το overclocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Και αν καταλαβα καλα θα καταργηθει η registry ή θα υπάρχει ξεχωριστό partition κατι αντιστοιχο του /home Έχω διαβάσει κάτι παρόμοιο αλλά όχι για κατάργηση της registry. Η Μicrosοft δεν μπορει να αποτυχει,γιατι εχει κορυφαιους χιλιαδες προγραμματιστες που εργαζονται καθημερινα και δεν κανουν το χομπι τους βγαζοντας τσαμπε ημιτελη λειτουργικα Απ'οτι φαινεται τα windows 7 ειναι ηδη σταθεροτερα απο τα vista ακομα και σε pre beta εκδοση και εξαφανιζουν τα μειονεκτηματα των vista(επανεκινησεις στο ξεκαρφωτο,προβληματα με drivers και αλλα πολλα) Πολλά προβλήματα στα Vista ε;Απο τους κορυφαίους χιλιάδες προγραμματιστές που εργάζονται καθημερινά και δεν έχουν χόμπι να βγάζουν ημιτελή τζαμπέ λειτουργικά είναι όλα αυτά τα προβλήματα; Η IBM,Google,HP που βοηθούν στην ανάπτυξη του Linux είναι οι χομπίστες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jojos170304 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Η Blue Screen θα αλλάξει χρώμα. Θα την κάνουν Light Green για περιβαλλοντολογικούς λόγους. Έπεσα κάτω από τα γέλια. Ωραίος!!! Λοιπόν, η μεγαλύτερη δύναμη των open-source διανομών δεν είναι ούτε η σαφής τεχνολογική τους ανωτερότητα (ως unix based) από οποιαδήποτε win$, ούτε ότι διανέμονται φυσικά δωρεάν. Η μεγαλύτερη δύναμη είναι η ίδια η κοινότητα αυτών, όπερ και σημαίνει ότι μόλις πάει να γίνει μια μ@μ@κία από κάποιον σε linux την άλλη μέρα τον έχει ξεφωνίσει όλη η κοινότητα. Στα αντίστοιχα win υπάρχουν χιλιάδες μικρές μ@μ@κίες που κανείς δεν αντιλαμβάνεται λόγω του κλειστού κώδικα. Τέλος, όποιος πιστεύει τέτοιες μαρκετίστικες μπούρδες του bilάκου μάλλον είναι άξιος της τύχης του κ χειρότερος και από macάκας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edhunter Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Γιατι κατακρινονται τα vista? ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Για αυτο αλλωστε πολλες εταιριες εχουν ακομα xp. Πλεον τα windows 7 θα εχουν τις ιδιες απαιτησεις με τα xp ,και θα προσφερουν ευχαριστο περιβαλλον και ευχρηστια. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ειναι ο στοχος της microsoft για τα windows 7. Εδω ειμαστε και θα δειτε οτι ολες οι εταιριες θα βαζουν windows 7 σε notebook,desktop και οπου αλλου μπορειτε να φανταστειτε Απ'οτι φαινεται τα windows 7 ειναι ηδη σταθεροτερα απο τα vista ακομα και σε pre beta εκδοση και εξαφανιζουν τα μειονεκτηματα των vista(επανεκινησεις στο ξεκαρφωτο,προβληματα με drivers και αλλα πολλα) Η Μicrosοft δεν μπορει να αποτυχει,γιατι εχει κορυφαιους χιλιαδες προγραμματιστες που εργαζονται καθημερινα και δεν κανουν το χομπι τους βγαζοντας τσαμπε ημιτελη λειτουργικα Ακόμη και τις ίδιες απαιτήσεις να έχουν τα win7 με τα XP, πάλι θα έχουν πιο πολλές απαιτήσεις από πολλές διανομές linux. Δύναμη του linux δεν βρίσκεται στην τιμή του αλλά στον πυρήνα του, στο ανοικτό λογισμικό και την κοινότητα που το χρησιμοποιεί και το βελτιώνει. Μας αρέσει το linux όχι γιατί είναι τσάμπα αλλά γιατί μας προσφέρει μια ελευθερία να το κάνουμε εμείς ότι θέλουμε πράγμα που ποτέ δεν θα γίνει με τα win.. Χρησιμοποιούσα win για πολλά χρόνια. Ξεκίνησα με win95 και έφτασα μέχρι τα XP. Linux δοκίμασα από περιέργεια και είδα την διαφορά! Δεν λέω ότι δεν έχουν ελαττώματα και σίγουρα δεν θα το αποκαλέσω το τέλειο ή το καλύτερο λειτουργικό γιατί αυτό απλά δεν υπάρχει. Είναι στην κρίση του καθενός να επιλέξει πιο λειτουργικό είναι το καλύτερο γι αυτόν. Τώρα έρχεσαι εσύ και αποκαλείς το linux τσαμπε ημιτελή λειτουργικό. Λες ότι το linux πεθαίνει σιγά σιγά. Αυτό απλά δείχνει ότι εσύ είσαι ο fanboy και ότι πολύ απλά είσαι άσχετος σε ότι αφορά linux. Το να βάλεις linux και να το δοκιμάσεις για μερικές μέρες, να έχεις 2-3 προβλήματα και να ξέρεις μερικές εντολές δεν σε κάνει ειδικό σε θέματα linux (έχεις ποτέ σου δοκιμάσει μια διανομή linux;) Έτσι ενημερωτικά δεν είμαι ούτε προγραμματιστής ούτε και κανένας linux guru. Το pc το έχω για internet, μουσική, ταινίες και για τις "εργασίες" που κάνω με το pc μου το linux το θεωρώ πολύ καλύτερο από τα XP (που έχω σε dual-boot). Ευχαριστώ όλους που μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν το ποστ μου φιλικά edhunter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Πω, πω.... δεν περίμενα ότι θα πάρει αυτόν τον δρόμο το τόπικ... πέφτω από τα σύννεφα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 οι ερασιτεχνες που ασχολουνται με τζαμπε λειτουργικα http://www.google.com/linuxrepositories/ http://h71028.www7.hp.com/enterprise/cache/309906-0-0-0-121.html http://www-03.ibm.com/linux/ltc/ http://www.dell.com/content/topics/global.aspx/alliances/en/linux?c=us&cs=555&l=en&s=biz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Η Μicrosοft δεν μπορει να αποτυχει,γιατι εχει κορυφαιους χιλιαδες προγραμματιστες που εργαζονται καθημερινα και δεν κανουν το χομπι τους βγαζοντας τσαμπε ημιτελη λειτουργικα Μην ξεχνάς όμως πως τα ίδια μας έλεγαν και για τα Vista... Επίσης μόνο εγώ βλέπω το περιβάλλον χρήσης των Windows 7 ίδιο με αυτό των Vista??? Και επίσης μόνο εγώ νομίζω πως τα 7 είναι τα Vista βαπτισμένα με νέο όνομα + βελτιώσεις (όπως λέμε SP2, SP3 κλπ)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alestr9s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά το μεγάλο ατού των 7 είναι ότι θα έχουν τον ίδιο Kernel με τα Win Server (υποδεκαπλάσιος σε μέγεθος απ' αυτόν των Vista). Αν τους φωτίσει κ ο θεός και ξεφορτωθούν την κωλό-registry είναι σε καλά βήματα πιστεύω... Linux δεν θα γίνουν.... σε ασφάλεια, σταθερότητα, σπατάλη πόρων, αλλά ούτε και το Linux θα γίνει ολοκληρωμένο ready-to-use λειτουργικό... Βέβαια και τα 2 προαναφερθέντα δεν θα γίνουν MacOS.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larryf13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μην ξεχνάτε τα multimedia παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Eιχα χρησιμοποιησει παλαιοτερα τα ubuntu και τα ειχα βγαλει στα καπακια. Θα εγκαταστησω τα καινουργια τωρα και θα πω τις εντυπωσεις μου παλι. Απλα για να γελασουμε και λιγο ,κοιταχτε τι πρεπει να κανω για να εγκατασταθει το μοντεμ μου στο συστημα... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=30256 AΠΛΑ LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Eιχα χρησιμοποιησει παλαιοτερα τα ubuntu και τα ειχα βγαλει στα καπακια. Θα εγκαταστησω τα καινουργια τωρα και θα πω τις εντυπωσεις μου παλι. Απλα για να γελασουμε και λιγο ,κοιταχτε τι πρεπει να κανω για να εγκατασταθει το μοντεμ μου στο συστημα...http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=30256 AΠΛΑ LOL Και το έκανες αυτο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Και το έκανες αυτο ; Οχι Αν θελω να εγκατασταθει το μοντεμακι μου πρεπει να το κανω. Απλα δειχνω στους ''ξερολες'' την διαφορα windows με linux. Στο windows απλα το βαζω στην usb θυρα καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπαμ το μοντεμ εντοπιζεται και απλα κανω εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.