Προς το περιεχόμενο

Windows 7: Microsoft's Linux killer?

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 250
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Well Supported - Edubuntu support is available from both the Edubuntu, and larger Ubuntu, communities. Many of the authors of the software included in Edubuntu can be contacted directly via mailing lists and IRC channels, including the Edubuntu developers themselves. There are many forms of support available, on mailing lists, wiki websites, IRC channels and bug trackers. There is also a special support group for using Edubuntu in schools. Should you want paid support, Canonical, who funds Edubuntu and Ubuntu development, can offer assistance, or you could find a local company who offer similar services. With Edubuntu, the choice is yours.

nothing is for free
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι δεν βλεπετε αυτο το βιντεο? http://wm.istreamplanet.com/customer...hec_081105.asx

Πιστευω οτι θα σας λυθουν οι αποριες αν τα windows 7 αλλαζουν μονο επιφανειακα πραγματα. Αν ειναι επιφανειακο και αχρηστο να bootarei γρηγοροτερα ο υπολογιστης,να χρησιμοποιει 450-500 ραμ,να σβηνει γρηγοροτερα,να καταργεις το mouse και να χρησιμοποιεις touchscreen τοτε δεν ξερω τι να πω

Εμενα μου αρεσε επισης που οταν βαζεις μια συσκευη που στην δειχνει οπως πραγματικα ειναι και αλλα πολλα που οντως αυτα ειναι λιγο-πολυ εφε,αλλα εχουν την πλακα τους

nothing is for free

Ρε farcry γιατι το εχεις παρει προσωπικα το θεμα linux?

Δεν ειναι κακο λειτουργικο αλλα ουτε και τα windows ειναι το top...το top απλα δεν υπαρχει αυτη την στιγμη.

Ειπες οτι εισαι ρεαλιστης αλλα με το να τα βλεπεις ολα αρνητικα επανω στους αντιπαλους των windows καθε αλλο παρα ρεαλισμος ειναι!

nothing is for free

άλλο τζάμπα μπύρα και άλλο ελευθερία

...και άλλο ελευθερία αρβανιτάκη

.

-----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 02 : 46 : 27-----

"δικός" μας είναι

απλώς χρειάζεται χρόνο

και λίγο ορθογραφία! :mrgreen:

άσε που θα τους "πουλάει μούρη" στα win

με τόσα που "έμαθε" εδώ ! :mrgreen:

.

• Super Moderators

Δεν ειναι κακο λειτουργικο αλλα ουτε και τα windows ειναι το top...το top απλα δεν υπαρχει αυτη την στιγμη.

Ειπες οτι εισαι ρεαλιστης αλλα με το να τα βλεπεις ολα αρνητικα επανω στους αντιπαλους των windows καθε αλλο παρα ρεαλισμος ειναι!

σκέφτηκες μήπως ότι το κάνει για "εκδίκηση" εξαιτίας του σπασίματος @@ από linux users σε ΚΑΘΕ topic με windows news και έτσι? :o

δεν λέω να μην κράζετε αλλά το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο Παπάς...

και λίγο ορθογραφία! :mrgreen:

έχει πρόβλημα ο μετατροπέας greeklish-->greek για αυτό βγαίνουν έτσι τα posts του :P

ThReSh

κανένα πρόβλημα

μιά χαρά περνάμε

για σκέψου λίγο

αντί να πηγαίνουμε εμείς

έρχονται αυτοί !

άλλωστε ο σκοπός του GNU/linux είναι και εκπαιδευτικός

σε αφηνω λιγο να ξεκουραστεις γιατι απ οτι ειδα στα posts σου δεν κοιμηθηκες το βραδυ για να απαντας, και επανερχομαστε σε λιγο

TIME OUT!

φυγόμαχε (ριψασπίδα, λόγω αποκιών):mrgreen:

να υπερασπιστείς τον τίτλο ! :mrgreen:

.

• Super Moderators

hahahaha

ελπίζω να αντέξετε αν αρχίσουν και το κάνουν και άλλοι αυτό (σε όλα τα αντίστοιχα linux topics :P )

σκέφτηκες μήπως ότι το κάνει για "εκδίκηση" εξαιτίας του σπασίματος @@ από linux users σε ΚΑΘΕ topic με windows news και έτσι? :o

δεν λέω να μην κράζετε αλλά το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο Παπάς...

:P

Ετσι ομως καθε αλλο παρα ρεαλιστης ειναι.

Και στο κατω κατω το τοπικ ειναι τετοιο που επιτρεπει την συγκρηση αναμεσα στα 2 λειτουργικα,μεχρι ενα σημειο ομως(το ιδιο ισχυει και για τους Linux users).

Αν ειναι να αλλαξουμε το ονομα του τοπικ σε ''ζητω τα windows7!!!''

έχεις δεί μαμά να μπορεί να πείσει το μωρό της να μη τρώει συνέχεια καραμέλες ;

δεν απευθύνθηκα στο συγκεκριμένο topic αλλά σε άλλα που τρώνε "επιθέσεις" αρκετά συχνά

υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο "βάλε linux" και "βάλε fina"

αλλά εντάξει, ήταν κάπως:o:mrgreen:

.

θα μου προκαλεσει μεγαλυτερη εκπληξη να μου αποδειξει καποιος οτι δεν υπαρχουν απο το να μου αποδειξει καποιος οτι οντως υπάρχουν

Αν εννοείς απο το εδώ forum,πραγματικά θα ήθελα κάποιος να μου αποδείξει ότι το Linux ΔΕΝ στέλνει δεδομένα,τονίζω το αποδείξει και εννοώ με δικές του γνώσεις.Το 99,9% ούτε έχει δει τον κώδικα αλλά και να τον έχει δει δεν μπορεί να τον κατανοήσει.Θα βασιστείς σε έρευνες,σε λεγόμενα άλλων,εντάξει είναι σαν προσπαθείς να αποδείξεις ότι 1+1=2 αλλά λέμε,το ίδιο που θα κάνει κάποιος για να σου αποδείξει ότι τα Windows δεν στέλνουν.Επιμένω ότι το παράδειγμα κλειστό λογισμικό = ρουφιάνος δεν στέκει.

Εγώ πχ λέω ότι ο Opera στέλνει όλο το browsing History πίσω,διαβάζει τον σκληρό και σου κλέβει τα αρχεία,απομονώνει 5-10 pixel απο την οθόνη του υπολογιστή και τα κάνει να λειτουργούν σαν Web Camera και τα στέλνει live σε ανώμαλους γεράκους.Απέδειξε τώρα ότι δεν το κάνει!:-D . :P

(Χοντράδες και τα δύο αλλά you get my point)

σχεδόν έτσι

το βασικό είναι ότι δεν καταλαβαίνετε τους βαθύτερους λόγους για τους οποίους θέλουμε να χρησιμοποιούμε GNU/Linux

δεν είναι μόνο τεχνικό το πρόβλημα (κατά την γνώμη μου)

εντάξει, έχει πλάκα η ανταλλαγή "εξυπνάδων", αλλά δεν οδηγεί πουθενά!

ο δημιουργός του τίτλου, μπορεί να τον αλλάξει σε

windowsάδες "ξύνονται" για Linux ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημέρα

και

www.distrowatch.com

για αρχή !

δεν χρειάζεται να περνάτε απο το "λοιμοδών"

.

Μη δίνεις τέτοια links.Έχει σαν πρώτη διανομή τον Ιζνογκούντ,αυτόν που θέλει να γίνει Microsoft στη θέση της Microsoft.Η εταιρία που κατά τη γνώμη μου θα καταστρέψει το Linux είναι αυτή και όχι η Microsoft,Apple με τα seven ή τα Snow.

Νομίζω ότι ήδη το 'χει κάνει βέβαια αλλά τες πα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...