Abraxas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Γεια χαρα. Ψαχνω καποιο προγραμμα αλλα δεν ξερω αν μποτω να το περιγραψω καλα. Θελω να μπορει με ενα κλικ να μπορω να κανω πολλες εργασιες μαζι. Δηλαδη, π.χ. να μου ανοιγει το προγραμμα μουσικης, να αντιγραφει τα αρχεια καποιου συγκεκριμενου φακελου σε καποιον αλλον, να μου αδειαζει τον καδο ανακυκλωσης κλπ αλλα ολα αυτα μαζι. Υπαρχει κατι τετοιο; Μαλλον θα υπαρχει.Εδω πηγαμε στο φεγγαρι...
innerwisp Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Επειδή αυτό που ψάχνεις είναι πολύ εξειδικευμένο, μάλλον θα πρέπει να το φτιάξεις μόνος σου. Ένας σχετικά εύκολος τρόπος είναι το AutoIt , αλλά θέλει λίγο ψάξιμο
bitchie Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Θα συμφωνήσω με τον innerwisp και θα σου πω ότι μπορείς να φτιάξεις και ένα αρχειάκι bat, το οποίο είναι πολύ εύκολο να το βάλεις να κάνει όλα αυτά που θες (copy, paste, run κτλπ) Ένα tutorial χωρίς να το έχω διαβάσει με ένα google είναι αυτό: http://www.tnd.com/camosun/elex130/dosbatchtutor1.html Αν θες μετά μπορείς να παίξεις και με τα scheduled tasks των Windows να το βάλεις να τρέχει χωρίς καν να χρειαστεί να κάνει κλικ.
Abraxas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Απο οτι διαβαζω μαλλον αυτο ψαχνω.Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.