giannis k. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Οκ, διαβασα τα οσα εχετε πει μεχρι τωρα στο συγκεκριμενο θεματακι περι των routers.. αλλά, θα ηθελα να ρωτησω, εκπεμπει ακτινοβολια και το απλο-καλωδιακο, και όχι wireless, routerακι μου??
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Οκ, διαβασα τα οσα εχετε πει μεχρι τωρα στο συγκεκριμενο θεματακι περι των routers.. αλλά, θα ηθελα να ρωτησω, εκπεμπει ακτινοβολια και το απλο-καλωδιακο, και όχι wireless, routerακι μου?? οχιδεν εκπεμπει εκτος αν μιλας για την ηλεκτρομαγνητικη που εκπεμπουν τα παντα και δνε ειναι τιποτα ειδικα σε ενα router τον 5 watt.απλα τρως ακτινοβολια απο τα ρουτερ των γειτονων απο το κινητο σου κτλ.
giannis k. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 οχιδεν εκπεμπει εκτος αν μιλας για την ηλεκτρομαγνητικη που εκπεμπουν τα παντα και δνε ειναι τιποτα ειδικα σε ενα router τον 5 watt.απλα τρως ακτινοβολια απο τα ρουτερ των γειτονων απο το κινητο σου κτλ. Ναι, δεν εννοω ακτινοβολια συνδεσης, αλλα την ηλεκτρομανητικη ακτινοβολια που βγαζουν τα παντα(?!) οπως ειπες. Τωρα απλα απο περιεργια, φανταζομαι πως οταν ειναι απενεργοποιημενο τουλαχιστον (γιατι το βραδυ το κλεινω το router) δεν εκπεμπει και παλι. Ε?
j11h Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Νομιζω οτι περισσοτερο πρεπει να ανυσηχουμε για το κινητο μας πρωτα παρα για το router.Βεβαια οτι καραταμε μεσα στα καλοδια ειναι καλο για την υγεια μας παρολο που ακομη δεν υπαρχει μια ακριβεις ερευνα για το τι πραγματικα γινεται στα κινητα,router κτλ.
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 oxi αφου δεν περναει ρευμα μεσα.και ηρεμισε αυτη η ακτινοβολια δεν ειναι τιποτα.στο τελος δεν θα αναβεις και το φως.kai πραγματι οπως εχουμε πει ολοι ανυσηχουν για το ασυρματο αλλα κανεις δεν παιρνει bluetooth για το κινητο.
giannis k. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 oxi αφου δεν περναει ρευμα μεσα.και ηρεμισε αυτη η ακτινοβολια δεν ειναι τιποτα.στο τελος δεν θα αναβεις και το φως. xaxaxaxa, οχι δεν εχω τοσο μεγαλο προβλημα με ολα αυτα τα πραγματα, μονο με το κινητο προσπαθω να προσεχω λιγο και αν ειχα κ wireless router επισης θα ειχα λιγο το νου μου. Προς το παρων, στη γειτονια μονο ενα ασυρματο δικτυο πιανω (με το wifi που δοκιμαζω απο το κινητο), και μια στο τοσο κι ενα δευτερο που ξερω οτι ειναι μιας κοπελιτσας στο διπλανο μου σπιτι. Οσο για το δικο μου routerακι που το κλεινω, δεν το κλεινω για τυχον ακτινοβολια (μιας κ μεχρι τωρα δεν ηξερα οτι βγαζει ουτε καν αυτο το ελαχιστο ποσοστο..), αλλα επειδη καίει που καίει την ημερα που το χρησιμοποιω, μην καιει κ το βραδυ. Να "ξεκουραζεται" και λιγο. (και το οτι καίει εννοω οτι ειναι ζεστο, οχι οτι καίει ρευμα.. μην παρεξηγηθω κ τοσο πολυ.! χαχαχα Αν και υπαρχουν σχετικες ερευνες κ γι'αυτο το θεμα, οπου, ακομα κ απλα κλειστες οι συσκευες, αν δεν ειναι απενεργοποιημενες/κλειστες κ απο το κυριως κουμπακι τους/το ρευμα, καταναλωνουν κ παλι καποια ενεργεια..) Νομιζω οτι περισσοτερο πρεπει να ανυσηχουμε για το κινητο μας πρωτα παρα για το router.Βεβαια οτι καραταμε μεσα στα καλοδια ειναι καλο για την υγεια μας παρολο που ακομη δεν υπαρχει μια ακριβεις ερευνα για το τι πραγματικα γινεται στα κινητα,router κτλ. Απ'την αλλη παλι, δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω οτι θα προλαβουμε να δουμε εμεις αποτελεσματα απο την χρηση των κινητων τηλεφωνων και της ακτινοβολιας τους επανω σ'εμας. Προσωπικα, το πρωτο μου κινητο ηταν στην Β ή Γ γυμνσιου οπου το ανοιγα μαλιστα λιγες ωρες την ημερα να στειλω κανα μηνυμα στον ξαδερφο μου ή τον κολλητο μου κ τελος.. χαχαχα Τα "σημερινα" πιτσιρικια που χρησιμοποιουν κανονικα κιολας ενα κινητο τηλεφωνο απο την πρωτη γυμνασιου, περιπου, ειναι σε πολυ χειροτερη κατασταση πιστευω..
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 α.ναι κεει μια συσκευη αμα ειναι standby οπως και κεει και ο μετασχηματιστης λιγο ρευμα.τωρα αυτο που λες οτι καιει ο ρουτερ δεν παθενει κατι αφοθ οταν το βαλεις σοτ ρευμα σε 10 λεπτα θα πιασει την ιδια θερμοκρασια.οποτε μην αγχνωνεσαι.αμα ειναι να τα παιξει θα τα παιξει απο καμια υπερταση παρα απο χρηση.φαντασου σε εταιρειες που δεν κλεινουν ποτε.
giannis k. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 αμα ειναι να τα παιξει θα τα παιξει απο καμια υπερταση παρα απο χρηση.φαντασου σε εταιρειες που δεν κλεινουν ποτε. χαχαχα! Ναι, σωστο και αυτο..
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 και μην ακουσω οτι φοβαμε να το αφησω ανοιχτο διοτι ζεστενεται και μπορει να καει.αν ενα ρουτερ καιγεται λογο θερμοκρασιας απλα θα καει λιγο πιο μετα αν το κλεινεις.παλι θα φθαρει.κανονικα υποτιθεται οτ ιειναι φτιαγμενα να μην κλεινουν ποτε .αν τωρα εχει φτιαχτει για να καιγεται σε 24/7 τοτε δεν θα κανω πατεντες για να παιξειι σωστα.ειναι σαν το pc .το περνεις για να παιζει 24/7
giannis k. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 και μην ακουσω οτι φοβαμε να το αφησω ανοιχτο διοτι ζεστενεται και μπορει να καει.αν ενα ρουτερ καιγεται λογο θερμοκρασιας απλα θα καει λιγο πιο μετα αν το κλεινεις.παλι θα φθαρει.κανονικα υποτιθεται οτ ιειναι φτιαγμενα να μην κλεινουν ποτε .αν τωρα εχει φτιαχτει για να καιγεται σε 24/7 τοτε δεν θα κανω πατεντες για να παιξειι σωστα.ειναι σαν το pc .το περνεις για να παιζει 24/7 Οχι ενταξει δεν πασχω απο τοσο υστερικες καταστασεις.... Ακουγεται σιγουρο λογικο αυτο που λες, σε καποιον που δεν γνωριζει τιποτα σχετικα με αυτα τα πραγματα, ομως απ'τη στιγμη που εχεις ακουσει για ολα αυτα, καίει δεν καίει, δεν μπορεις να κανεις κατι. Και οντως ισχυει, πως με το που το ενεργοποιησεις παλι, με τα απο μερικα λεπτα εχει ξαναπιασει θερμοκρασια. Εγω το κλεινω πιο πολυ επειδη, απλα, μου τη δινει που συνεχεια καίει. Ναι, μεταφρασε το και σαν προσοχη. Οχι ομως οτι περιμενω να μου κρατησει κ περισσοτερο με αυτον τον τροπο.. Το πολυ πολυ να γλιτωσω καμια διακοπη ρευματος!
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 για να χαλασει απο πολλες ωρες λειτουργιας κατι θα πρεπει να το κρατησεις; 10 χρονια που πλεον κανεις δεν το κανει για οτιδηποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.