Προς το περιεχόμενο

ακτινοβολια router

FaNhS_ThE_GrEaT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέρμανση βεβαια προκαλούν και τα στενά εσώρουχα λόγο της τριβής "γιαυτο" κατά προτίμηση μποξεράκια :P

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aπο το wireless στα boxerakia!χαχ Καλη φαση...:-) Δυο πραγματα εχω να πω...

1ον Απο την ημερισια ακτινοβολια που τρωμε το wireless μας ειναι αμελητεο...

και poulinos δν ειναι σωστο να μιλας με hands free αν 8ες να αποφυγεις την ακτινοβολια...Μονο με μπλε δοντι... Γιατι το hands free ειναι ενα καλωδιακη που κανει και το σωμα σου κεραια...(μπορεις να το καταλαβεις και απο το ραδιο του κινητου σου που χρειαζεται το hands free για να δουλεψει..)

Οσα αλλα αναφερεις ειναι πολυ σωστα B)

Δημοσ.

για να έχεις σοβαρό πρόβλημα με το wifi πρέπει να βάλεις ενα ρουτεράκι μέσα στο μαξιλάρι σου και να κοιμάσαι με αυτο 5-6 χρόνια.

αλλα και να θελεις να το δοκιμάσεις, δυστυχώς δεν προλαβαίνεις: το 2012 έρχονται οι Ανουννάκι του Νιμπίρου, και θα μας μάθουν να ζούμε χωρίς ηλεκτρισμό.

Δημοσ.
Aπο το wireless στα boxerakia!χαχ Καλη φαση...:-) Δυο πραγματα εχω να πω...

1ον Απο την ημερισια ακτινοβολια που τρωμε το wireless μας ειναι αμελητεο...

και poulinos δν ειναι σωστο να μιλας με hands free αν 8ες να αποφυγεις την ακτινοβολια...Μονο με μπλε δοντι... Γιατι το hands free ειναι ενα καλωδιακη που κανει και το σωμα σου κεραια...(μπορεις να το καταλαβεις και απο το ραδιο του κινητου σου που χρειαζεται το hands free για να δουλεψει..)

Οσα αλλα αναφερεις ειναι πολυ σωστα B)

με mple donti μιλαω εδω και πολυ καιρο επειδη μου αφηνει τα χερια ελευθερα τελειως και δεν γινετε το καλωδιο μπαχαλο με το να μπλεκετε.ναι αυτο για το hands free το ξερω οτι κανει για κερεα.στο λεει αλλωστε αν πας να βαλεις ραδιωφονο.απλα εχουν πει οτι ακομα και με hands free παλι ειναι πολυ μικροτερη η ακτινοβολια που τρως επειδη δεν εινα ιτο κινητο στο κεφαλι σου κολλημενο και οπως εχουν πει η περισσοτερη ακτινοβολια βγαινει απο το πισω μερος του κινητου.

Δημοσ.

Παρόμοια συζήτηση υπάρχει και εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=281994 με αρκετές απόψεις επίσης.

Να πω επίσης και το εξής η ιονίζουσα ακτινοβολία είναι αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο και λιγότερο η ηλεκτρομαγνητική της κουζίνας μας. Και μπορεί να μην κοιμάσαι με το router αλλά κάθεσαι περισσότερες ώρες μπροστά στον υπολογιστή σου που δίπλα του και σε απόσταση 1,5-2m από τον χειριστή είναι το συνήθως το ρουτεράκι. Άρα το κακό γίνεται και εκεί.

Δημοσ.

ρε παιδιά...αν και τα είπατε...αλλά έχω και γω τη δικιά μου ερώτηση

Αν στο δωμάτιο μου έχω πάνω στο γραφείο μου το ρούτερ και δίπλα είμαι εγώ υπάρχει/θα υπάρξει πρόβλημα?:fear:

και το βράδυ την ώρα που κοιμάμαι εχω το ρούτερ σχεδόν 3 μέτρα μακριά μου....υπάρχει και πάλι μεγάλο πρόβλημα?

και πχ πείτε οτι έχω το ρούτερ ανοιχτό...και του έχω και το wireless ανοιχτό...αλλά δεν υπάρχει υπολογιστής που να τραβάει δεδομενα....υπάρχει πρόβλημα ή δεν πειράζει? :rolleyes:

Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

Giorgos147 κανένας δεν μπορεί να σου πει τίποτα με σιγουριά. Ότι πρόβλημα υπάρξει θα φανεί πολύ αργότερα και θα αποδειχτεί ακόμα πιο αργά. Εάν αποδειχτεί. (the insider)

Τι να σου πω είναι δικό σου θέμα τι θα κάνεις. Εσύ μπορείς να κλείσεις το κινητό σου ή το WLAN, και είναι επιλογή σου και στα πλαίσια των δικών σου δυνατοτήτων.

Δεν μπορείς όμως να πείσεις τον γείτονά σου 10m μακριά σου + τα τούβλα και μπετό που μεσολαβεί να κάνει το ίδιο. (Μπορείς να τον ενημερώσεις εάν θες).

Και θα το ξαναπώ όσες φορές χρειαστεί. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάτι το κάνουν οι άλλοι ότι πρέπει να το κάνεις και εσύ. Δεν πάει όλη η γειτονιά σου να έχει κινητό και ασύρματο μόντεμ, εάν αποφασίσεις και εσύ το ίδιο θα είναι : η γειτονιά σου +1 εσύ.

Δημοσ.

ερώτηση: τι θα φανούν πιο γρήγορα οι επιδράσεις του καπνίσματος η οι επιδράσεις του wifi? για δυνατούς λύτες :-D

:P

Δημοσ.

Ο παραλληλισμός μου με την περίπτωση του insider δεν αφορά τη σύγκριση καπνίσματος και ακτινοβολίας, αλλά στη σύγκριση του προβλήματος να αποδειχτεί κάτι τέτοιο. Όσο δύσκολο ήταν να αποδειχτεί ότι το κάπνισμα βλάπτει άλλο τόσο δύσκολο είναι να αποδειχτούν οι πιθανές βλαπτικές συνέπειες της ακτινοβολίας των ασύρματων συσκευών.

Η διαφορά είναι ότι στο κάπνισμα σήμερα γίνεται προσπάθεια ενημέρωσης και διακοπής του, σε ένα πληθυσμό που είδη είναι εθισμένος στο κάπνισμα και στη κουλτούρα του καπνίσματος.

Στις ακτινοβολίες τουλάχιστον στην Ελλάδα η υπόθεση είναι φρέσκια και ο εθισμός στη χρήση ασύρματων συσκευών είναι κάτι που δεν έχει εδραιωθεί. Άρα είναι πιο εύκολο να προσέξουμε.

Πόσο εύκολο είναι να πεισθεί κάποιος που έχει δώσει τεράστια ποσά για να έχει στο σπίτι του ασύρματη τεχνολογία (τηλέφωνο σταθερό, τηλέφωνο κινητό, home cinema, στερεοφωνικό, παιχνιδομηχανές, σύστημα παρακολούθησης πιλοτής, και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς), ότι αυτό που έκανε πιθανότατα είναι βλαπτικό για τον ίδιο και το παιδί του; Πόσο εύκολο είναι να πεισθεί ότι πιθανότατα έκανε βλακεία. Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα άτομα είναι πιο εύκολο να πεισθούν για τα θετικά της ασύρματης τεχνολογίας και όχι για το αντίθετο. Αυτό είναι αυτό που λέω εθισμό στην ασύρματη τεχνολογία.

Και όχι ότι προσπαθώ να κάνω κήρυγμα και να το παίξω αδιάφθορος , έχω και εγώ στο σπίτι μου ασύρματες συσκευές. Διαφορετικά θα πεδικλωνόμασταν όλοι συνέχεια και το πιθανότερο θα ήταν να είχαμε όλοι μας ορθοπεδικά προβλήματα (από τα κατάγματα) παρά λευχαιμία.

Απλά στην επόμενη ανακαίνιση θα φροντίσω να έχω ένα πιο πολύπλοκο σύστημα καλωδίων ενσωματωμένων στους τοίχους και πρίζες του σπιτιού.

Δημοσ.

nai sωστα αυτα που λες αλλα παλι πρεπει να κρινεις κατι με το ποσο επικηνδυνο ειναι και αυτην την στιγμη το καπνισμα και τοκινητο ειναι πολυ χειροτερο.γιατι καθεσε και λες δεν θελω ασυρματο κτλ οταν δεν πας να παρεις ενα bluetooth

Δημοσ.
ερώτηση: τι θα φανούν πιο γρήγορα οι επιδράσεις του καπνίσματος η οι επιδράσεις του wifi? για δυνατούς λύτες :-D

:P

το καπνισμα εχει σκοτωσει τοσα ατομα το wi fi κανεναν.

Δημοσ.

Αν έχει ακτινοβολία κλείστο κ βάλε ένα καλώδιο!! προσωπικά απο wifi Μεσω του router δεν κατεβάζω πάνω απο 500-600 μάλον λόγο σήματος...συνεπώς καλωδιακό και ξερό ψωμι :)

Δημοσ.
Αν έχει ακτινοβολία κλείστο κ βάλε ένα καλώδιο!! προσωπικά απο wifi Μεσω του router δεν κατεβάζω πάνω απο 500-600 μάλον λόγο σήματος...συνεπώς καλωδιακό και ξερό ψωμι :)

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ δοκιμη.δυο λαπτοπ.με καλωδιο και τα 2 κατεβαζαν με 1000.με wireless το ενα με 970 σχεδον max δηλαδη το αλλο με 500.oti και αν πειραξα δεν πηγε παραπανω απο 500.τι να πω.και αποσταση ενα μετρο.τι να πω.ισως αναλογως την καρτα.θεωρητικα επειδη ειναι 54 mbps θα πρεπε σε μικρη αποσταση να παιζες full αλλα.....ισως με n να δουμε διαφορες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...