Προς το περιεχόμενο

ακτινοβολια router

FaNhS_ThE_GrEaT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερωτηση μου ειναι απλη και παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι ξερουν!οταν εχω απενεργοποιησει την ασυρματη συνδεση και χρησιμοποιω ενσυρματη δεχομαι ακτινοβολια?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι. Μη ξεχνάς πως το router σου είναι ηλεκτρονική συσκευή, thus, παράγει ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Κλείνοντας το wireless αποφεύγεις την ακτινοβολία της κεραίας και μόνο. Αλλά μην ελπίζεις πως είσαι σε radiation-free περιβάλλον έτσι. :P

Δημοσ.
Ναι. Μη ξεχνάς πως το router σου είναι ηλεκτρονική συσκευή, thus, παράγει ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Κλείνοντας το wireless αποφεύγεις την ακτινοβολία της κεραίας και μόνο. Αλλά μην ελπίζεις πως είσαι σε radiation-free περιβάλλον έτσι. :P

+1

Και εγώ το εκλεισα το wireless, εχω δυο pc με καλώδια πανω στο router.

Δημοσ.

Το πεδίο μιας συσκευής χαμηλής ισχύος όπως το router,είναι ασήμαντο αν έχεις το wireless κλειστό. εκτός και αν το έχεις κολλημένο πάνω στο κεφάλι σου που τότε το συζητάμε.

Δημοσ.
ερωτηση μου ειναι απλη και παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι ξερουν!οταν εχω απενεργοποιησει την ασυρματη συνδεση και χρησιμοποιω ενσυρματη δεχομαι ακτινοβολια?

οπως εχω πει και σε αλλα θεματα.ναι γλυτωσες την πολυ μικρη ακτινοβολια που εχει ο ρουτερ οταν διπλα σου τρως ακτινοβολια απο αλλα 10 ασυρματα που υπαρχουν τριγυρω σου οπως και απο 4-5 κινιτα που υπαρχουν μεσα στο σπιτι σου.και δεν θα το πω για σενα αυτο που θα πω τωρα αλλα για ολους οτι ξεκινηστε με αυτα που ενοχλουν.το 99 τις εκατο αυτον που φοβουνται τα ασυρματα ρουτερς standard μιλανε στο κινητο χωρις bluetooth η hands free και standard κουβαλανε το κινητο τους σε καποια τσεπη και ακομα και οταν μιλανε στοκινητο το εχουν πανω τους ακομα και αν εχουν hands free η bluetooth.οποιος απο ολους μας εδωμεσα μιλαμε me bluetooth η handsfree και εχει και το κινιτο οσο μπορει μακρια του οταν μιλαει ναι τον παραδεχομε.

Δημοσ.

απλα αυτος λεει για την ακτινοβολια της κερρεας οχι σαν συσκευη.αλλα και παλι ειναι ενα τιποτα μπροστα σε κινητο.

Δημοσ.
Βασικα μια κοινη ηλεκτρικη κουζινα εχει περιπου 2.000 φορες μεγαλυτερη ηλμ/κη ακτινοβολια απο το ρουτερ

Σοβαρά τώρα; :fear:

Δημοσ.
Βασικα μια κοινη ηλεκτρικη κουζινα εχει περιπου 2.000 φορες μεγαλυτερη ηλμ/κη ακτινοβολια απο το ρουτερ

Ναι, αλλά δεν είναι ιονίζουσα άρα δε μας ενδιαφέρει το ίδιο.

Ασφαλής απόσταση για τις WiFi συσκευές (<100mW) είναι τα 10cm (υπάρχει τύπος υπολογισμού). Άρα no problem (απλά αν είναι φορητό PC καλύτερα να μην το βάζουμε στα πόδια μας με ανοιχτό το ασύρματο εμείς τα αγοράκια).

Δημοσ.

μου αρέσουν οι πλήρως εμπεριστατωμένες επιστημονικές απόψεις που δίνουμε για όλα τα θέματα

από την παρασκευή ομελέτας μέχρι την κατασκευή πυρηνικού αντιδραστήρα

Δημοσ.

(απλά αν είναι φορητό PC καλύτερα να μην το βάζουμε στα πόδια μας με ανοιχτό το ασύρματο εμείς τα αγοράκια).

όπα φιλε εδώ έχεις φάουλ. δεν κάνει να το βάζουμε στα πόδια μας όχι για το wireless αλλα γιατί θερμαίνεται από κάτω και η αναπτυσσόμενη ζεστη επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος.

Laptops, which reach high internal operating temperatures, can heat up the scrotum which could affect the quality and quantity of men's sperm.

http://www.smh.com.au/articles/2004/12/09/1102182401714.html

Δημοσ.
ουτε οι αλλες ειναι

Όντως, χα! :lol:

όπα φιλε εδώ έχεις φάουλ. δεν κάνει να το βάζουμε στα πόδια μας όχι για το wireless αλλα γιατί θερμαίνεται από κάτω και η αναπτυσσόμενη ζεστη επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος.

Όχι δεν έχω φάουλ. Τα 2,4GHz ανήκουν στα μικροκύματα, που ως γνωστό προκαλούν τη θέρμανση των βιολογικών ιστών (επειδή περιέχουν νερό). Σε αυτό αναφέρεται και η ασφαλής απόσταση και για τον ίδιο λόγο που αναφέρεις δεν επιτρέπεται (για καλό και για κακό βρε παιδί μου).

Για περισσότερα και λεπτομερέστερα εδώ

http://info.awmn.net/users/images/stories/Library/WiFi/Papers/health_issues.pdf

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...