Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Γεια χαρά, επειδή τελευταία βλέπω ότι η οθόνη φορητού δεν είναι πολύ 'ζωντανή' είπα μήπως είναι καιρός να την αλλάξω... Μετά όμως σκέφτηκα ότι η αντικατάσταση είναι πανάκριβη, σχεδόν όσο ένας νέος φορητός. Κάποιος είπε να αλλάξω το 'lcd display brightness' από το Bios στο 'maximum level' το οποίο έκανα. Ίσως τελικά να χρειάζεται να αλλάξω τον adapter και όχι όλη την οθόνη, δηλαδή μια πλακέτα που την βρίσκεις όταν ξεβιδώσεις το καπάκι στο κάτω μέρος της οθόνης...δεν ξέρω βέβαια πως γίνεται!
caution Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Τι φορητός είναι; Μπας και είναι κανένα known issue...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, Δεν νομίζω ότι έχει σχέση το μοντέλο του φορητού.. Τέλος πάντων, πρόκειται για ένα IBM Thinkpad με 15.4'' οθόνη ..
carib Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Αν η φωτεινότητά του είναι σταθερά χαμηλή και αν έχετε παρατηρήσει το άσπρο να δείχνει κάπως ροζ όταν ανάβει ο υπολογστής τότε το πιο πιθανό είναι να έχετε "πεσμένο" backlight, δηλαδή τη λάμπα που είναι στο εσωτερικό της οθόνης.Μπορεί να αλλάξει το backlight με 50ευρώ περίπου όμως η επισκευή αυτή δεν έχει καλά αποτελέσματα συνήθως. Αν το πρόβλημα είναι τόσο ενοχλητικό ίσως είναι καλύτερα να σκευτείτε την αντικατάσταση της οθόνης με κόστος 130Ευρώ. Τα παραπάνω μπορούν να γίνουν στο εργαστήριό μου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. (Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.