Giorgos860 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 παιδια εχω την 8800 γτ και παω να βαλω τους drivers κατεβασμενους απο το sιτε της nvidia....αλλα δειτε τι μου βγαζει συνεχεια στο τελος της εγκαταστασης... http://img372.imageshack.us/my.php?image=72527462lf3.jpg <---δειτε την φοτο γτ δε καταλαβενο πως να την βαλω χαχα σρυ ..βοηθεια πλζ ΥΓ¨Εχω windows vista basic
liopyr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Eίναι issue με τo PhysX. Κάνε uninstall οποιαδήποτε version PhysΧ έχεις, κάνε uninstall και τους drivers, και δοκίμασε να ξαναπροσπαθήσεις μετά από reboot. Aν δεν δουλέψει πάλι, ή βάλε παλιότερους drivers που δεν έχουν ενσωματωμένο PhysX, ή κάνε unpack αυτούς που έχεις, και σβήσε το PhysX, ώστε να μην το κάνει εγκατάσταση. Μετά, (αν το θεωρείς απαραίτητο), κατέβασε την τελευταία έκδοσή του, και κάντο install μόνο του.
caution Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 @Ati FunBoys Είδατε που και η nVidia δεν ξέρει να γράφει drivers :p:p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 it's called PEBKAC
blaxos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Eίναι issue με τo PhysX.Κάνε uninstall οποιαδήποτε version PhysΧ έχεις, κάνε uninstall και τους drivers, και δοκίμασε να ξαναπροσπαθήσεις μετά από reboot. Aν δεν δουλέψει πάλι, ή βάλε παλιότερους drivers που δεν έχουν ενσωματωμένο PhysX, ή κάνε unpack αυτούς που έχεις, και σβήσε το PhysX, ώστε να μην το κάνει εγκατάσταση. Μετά, (αν το θεωρείς απαραίτητο), κατέβασε την τελευταία έκδοσή του, και κάντο install μόνο του. +1 ή κάντο απο το update των windows!τσεκάρισε την επιλογή να λαμβάνεις ενημερώσεις και για άλλα προιόντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.