jimbrav Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 παιδια μια ερωτησουλα .... εχω τον παραπανω φορητο της toshiba και παρατηρησα οτι στο κατω μερος του υπαρχει δευτερη θεση για σκληρό δίσκο η οποία δουλεύει κανονικά αλλά το καπάκι της θήκης δεν κλείνει σωστά .(εχει πλαστικα ποδαρακια) Σε εποικινωνια με την toshiba δεν γνωριζαν κατι συγκεκριμενο.... εχει ψαχτει κανενας με αυτο το θεμα ?
dimpa16 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Εχω και `γω τον ιδιο φορητο και πριν απο λιγο ανοιξα το καπακι για τον δευτερο σκληρο. Οντως, ειναι οπως τα λες. Για να βαλεις δευτερο σκληρο, οπως ειναι σχεδιασμενο το καπακι, θα πρεπει ή να σπασεις τα ποδαρακια ή να προμηθευτεις, απο TOSHIBA μερια, καπακι χωρις τα ποδαρακια (πραγμα που αμφιβαλω αν μπορει να στο προμηθευσει). Και φυσικα μενει το ερωτημα, πως δι@ολο μπαινει ο δευτερος σκληρος!!!! Υπαρχει κανεις αλλος να λυσει το γριφο??
jimbrav Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Εχω και `γω τον ιδιο φορητο και πριν απο λιγο ανοιξα το καπακι για τον δευτερο σκληρο.Οντως, ειναι οπως τα λες. Για να βαλεις δευτερο σκληρο, οπως ειναι σχεδιασμενο το καπακι, θα πρεπει ή να σπασεις τα ποδαρακια ή να προμηθευτεις, απο TOSHIBA μερια, καπακι χωρις τα ποδαρακια (πραγμα που αμφιβαλω αν μπορει να στο προμηθευσει). Και φυσικα μενει το ερωτημα, πως δι@ολο μπαινει ο δευτερος σκληρος!!!! Υπαρχει κανεις αλλος να λυσει το γριφο?? κοιτα εγω εβαλα εναν sata σκληρό και μια χαρα δουλευει... αλλα οπως τα λες το καπακι δεν.... και ουτε υπαρχει καπακι χωρις ποδαρακια μου ειπαν στην toshiba. κατά τα άλλα ευχαριστημένος εε???
dimpa16 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Απλα τελειος, για τα λεφτα που εδωσα (820ευρα). Παντος, πιστευω οτι θα πρεπει να κοψεις τα ποδαρακια, γιατι με το βαρος του, θα κοντραρει τιποτα εσωτερικα και θα γινει καμια ζημια. -----Προστέθηκε 8/11/2008 στις 01 : 03 : 46----- Α! να σε ρωτησω κατι. Ποιον σκληρο εβαλες? Τον εχεις δευτερευον ή πρωτευον με το λειτουργικο πανω του? Απο μνημες, εχεις προσθεσει τιποτα?
jimbrav Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Απλα τελειος, για τα λεφτα που εδωσα (820ευρα).Παντος, πιστευω οτι θα πρεπει να κοψεις τα ποδαρακια, γιατι με το βαρος του, θα κοντραρει τιποτα εσωτερικα και θα γινει καμια ζημια. -----Προστέθηκε 8/11/2008 στις 01 : 03 : 46----- Α! να σε ρωτησω κατι. Ποιον σκληρο εβαλες? Τον εχεις δευτερευον ή πρωτευον με το λειτουργικο πανω του? Απο μνημες, εχεις προσθεσει τιποτα? δοκιμασα ενα 160αρι αλλα τον ξαναεβγαλα για να δω τι θα κανω με το καπακι... απο μνημη ναι εβαλα μια 2gb .την πηρα απο το πλαισιο με 25 ευρω...
dimpa16 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μηπως αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303005 Σε ρωταω, για να δω αν εχεις διαφορες, λογο ταχυτητας 7200RPM
jimbrav Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μηπως αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303005Σε ρωταω, για να δω αν εχεις διαφορες, λογο ταχυτητας 7200RPM καλη η προταση σου αλλα οχι...τον δοκιμασα σαν δευτερο(γιατι σαν πρωτο θελει format) και ειναι στις 5400 εαν θυμαμαι καλα...
caution Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Βουρ για 7200. Σαφώς και υπάρχουν διαφορές στην ταχύτητα. Πρόταση http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303003
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.