_69_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 χαιρετω σας!!!!!!!!!!8ελω μια μεγαλη βοη8εια απο οσους ξερουν....εχω αγορασει κατι μηνες τωρα το --->( http://www.lacie.com/intl/products/product.htm?pid=11066 , Video: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 (AVI, Xvid), DVD-Video (ISO**, IFO, VOB) ) αλλα δεν υποστιριζει ταινιες σε .mkv....Εχω σπιτι μου 42' fHD τηλεοραση και δε μπορω να την εκμεταλλευτω...ετσι χρειζομαι καποιος να μου δωσει τα φωτα του να δω καποια ταινια με μεγαλη αναλυση...υπαρχει καποιος τροπος να μετατρεψω τα .mkv σε κατι αλλο που υποστηριζει ο σκληρος μου και να χασω οσο το δυνατον λιγοτερη αναλυση?και επειδη ειμαι στουρνος στο pc μην μου υποδειξετε ενα δυσκολο προγραμμα (δυσχρειστο)..να ειναι και δωρεαν :D:D...ισως εχει ξαναγινει παρομοιο post αλλα δεν εχω βρει κατι, που να καταλαβαινω... :s συνεχιστε τη καλη δουλεια αν βρισκομαι σε λα8ος section καντε με ενα move
axaxouxas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ..... Ολο και κατι θα βγαλουν και για αυτα .... Εγω πηρα το pop corn hour Α-110 το οποιο δεν μου συνδεοταν με την τηλεοραση ουτε με το κομπιουτερ (παροτι το συνοδευαν πολυ καλες κριτικες) και με χιλιες δυο απειλες το εδωσα πισω και πηρα τα λεφτακια μου ....... ΠΕΡΙΜΕΝΕ ....
dali13gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δεν παίζει να να βγει update για να υποστηρίζει .mkv και HD video. Δεν έχει το κατάλληλο τσιπάκι μέσα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στο thread που αναφέρει τα πάντα για τις μετατροπές αρχείων και να δεις τι μπορείς να κάνεις για να μετατρέψεις το .mkv.
lordeco Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Ελεγξε μηπως εχεις καλυτερη ποιοτητα μεσω component
markelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μόλις έπεσα πάνω σε αυτό http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260908 Δε διάβασα εξονυχιστικά το topic, οπότε κοίτα το καλά εσύ και διάβασε όλα τα σχόλια για να βγάλεις συμπέρασμα.
_69_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 markelos το χω κατεβασει αυτο που μου πες....το PowerISO χερετε τι κανει?μπορω να μετατρεπσω .mkv σε .iso ετσι ωστε να το διαβαζει ο σκληρος μου....thanks
micos000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι μετατροπή σε dvd και να τις βλέπεις από το dvdplayer (ή από το lacie αν προτιμάς). Αν θέλεις να βλέπεις HD υλικό, σύνδεσε τον υπολογιστή σου με την τηλεόραση. Το PowerISO δημιουργεί ένα εικονικό αρχείο, στην περίπτωσή μας dvd video που μπορεί να γίνει Burn σε δισκάκι ή να φορτωθεί σε virtual cd managers όπως το alcohol ή το daemon tools ή ακόμα και μέσα από το power αν ενεργοποιήσεις την επιλογή για virtual cd/dvd. Το lacie βλέπω ότι παίζει από iso αρχεία.
ChrisAce Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς να κοιτάξεις και το WD TV HD Media Player ώστε να μην κάνεις καμιά παραχώρηση στην ποιότητα. Απλά θα ελαφρώσεις λίγο την τσέπη σου. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Υποστηριζόμενα Video format MPEG1/2/4, WMV9, AVI, H.264, MKV, MOV Υποστηριζόμενα Photo format JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP,PNG Υποστηριζόμενα Audio format MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF/MKA Υποστηριζόμενα Playlists PLS, M3U, WPL Υποστηριζόμενοι Υπότιτλοι SRT (UTF-8) Βάρος 303gr Κοντά στα 100 ευρώ.
mindtrapper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς να κοιτάξεις και το WD TV HD Media Player ώστε να μην κάνεις καμιά παραχώρηση στην ποιότητα.Απλά θα ελαφρώσεις λίγο την τσέπη σου. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Υποστηριζόμενα Video format MPEG1/2/4, WMV9, AVI, H.264, MKV, MOV Υποστηριζόμενα Photo format JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP,PNG Υποστηριζόμενα Audio format MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF/MKA Υποστηριζόμενα Playlists PLS, M3U, WPL Υποστηριζόμενοι Υπότιτλοι SRT (UTF-8) Βάρος 303gr Κοντά στα 100 ευρώ. Very nice. Πρέπει να είναι πολύ καλή εναλλακτική αν δε θες να φτιάξεις HTPC.
BaGeR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 θα το φέρουν στάνταρ και τα eshop. Όλα τα μεγάλα καταστήματα προμηθεύονται απο τα μακεδονικά περιφερειακά. Το έβαλα ήδη στο μάτι.
mindtrapper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι και πολύ δύσκολο, έτσι; http://www.skroutz.gr/c/893/media_centers.html?keyphrase=WD+TV+HD+Media+Player
BaGeR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δύσκολο δεν είναι αλλά αν περιμένει καμιά 10αρια μέρες εκτός απο τα 2 καταστήματα που δείχνει τώρα το skroutz(απο τα οποία το ένα το pixmania και το άλλο στις Σέρρες)θα έχει πολύ περισσότερες επιλογές.
_69_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Keep in touch παιδες...!!!
gianthom Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 DVICO μακρα το κορυφαιο ειναι μικρο ελαφρυ παιζει τα παντα μεταφερεται ευκολα σε δικη του τσαντα και ερχεται με διαφορεις χωριτικοτητας σκληρους.Θα το βρεις εδω http://www.hardshop.gr/shop/category.asp?catid=370
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.