Προς το περιεχόμενο

Visual Basic

MindFreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδω και 1 χρονο αρχολουμαι με την Visual Basic. Εμαθα αρκετα, αλλα ακομη διψω για γνωση!!!!!!!!!!!!!!!! Μπορηται εδω να βαλεται οτι code θελεται και να εξιγησεται σε τι χρησιμεβει :-D Thanks!!!

http://msdn.microsoft.com/en-us/vbasic/ms789086.aspx

http://code.msdn.microsoft.com/Project/ProjectDirectory.aspx

Δημοσ.
Διαβάζοντας τα replies, καταρρίπτεται όλη η εικόνα που είχα φτιάξει για τους χρήστες του Insomnia.:rolleyes:

+1 Πεσατε να τον φάτε..λίγη ηρεμία..

Φιλε Mindfreak σου προτείνω να μάθεις C++,HTML και JAVA. Και αν είσαι σε ενιαίο λύκειο και σκέφτεσαι να πας τεχνολογική κατεύθυνση μάθε και λίγο αλγόριθμο(Ελληνική ψευδογλώσσα)

Δημοσ.
Ο αλγόριθμος είναι η ελληνική ψευδογλώσσα;Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.

Ετσι λέγεται το προγραμμα που διδάσκουν στο ενιαίο. Αμαν δεν ξέρεις να μην ειρωνεύεσαι

Υ.Γ λεγεται και γλωσσομάθεια

Δημοσ.
Ετσι λέγεται το προγραμμα που διδάσκουν στο ενιαίο. Αμαν δεν ξέρεις να μην ειρωνεύεσαι

Υ.Γ λεγεται και γλωσσομάθεια

looooooooooooooooool έγραψες φιλαράκο.

Άντε τώρα να μάθεις τι εστί αλγόριθμος και τι εστί αλγοριθμοποίηση.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες τον τρόπο και το λόγο που έγραψα στο θέμα σου και ειρωνεύτηκες. Να περνάς καλά είσαι άξιος του εαυτού σου.

Υ.Γ. η θετική απάντηση γράφεται ναι... τα βασικά!!!

Δημοσ.

Διάβασα όλα τα μυνήματα που γράψατε σε αυτό το Topic και πραγματικά μόνο η λέξη έλεος μου ήρθε στο μυαλό !!!

Ο προγραμματισμός φίλε μου είναι φιλοσοφία , είναι τρόπος σκέψης , είναι αναλυσή και σχεδιασμός . Αφού είσαι πιτσιρικάς και αφου λες οτι θες να ασχοληθείς με τον προγραμματισμό μάθε πρώτα να σκέφτεσαι να αναλύεις και να σχεδιάζεις και μετα να γράφεις κώδικα . Τώρα για δειγματα κώδικα που ζήτησες αν ψαξεις στο Google για Samples Codes θα βρείς τα πάντα , το οτι δεν μπορεις να ψάξεις ή το οτι δεν μπορείς να καταλάβεις τι διαβάζεις είναι δικό σου προβλημα και πρέπει να το δουλέψεις μόνο σου.

Όσο για το πρόγραμμα που λες οτι έφτιαξες και περηφανέυεσαι οτι μπορεις να κλέβεις κωδικούς επετρεψε μου να σου πω οτι για να φτιαξεις έναν απλο τηλεφωνικό κατάλογο ειναι πολυ πιο δύσκολο απο αυτο που λες οτι έκανες.

Όσον αφορα τα ελληνικα και για να το συνδυασω με τον προγραμματισμο , έχει σκεφτεί κανείς ποια θα ήταν τα ωφέλει αν γράφαμε κώδικα στα ελληνικά (και όχι στα αγγλικά) με την μαθηματική υποδομή που έχει η Ελληνική γλώσσα.

Αυτά απο μένα

και απλά έλεος για όσα είδα και διάβασα εδώ!!!!

Δημοσ.

Εεεε!!! Πραγματικα ΕΛΕΟΣ!!! Πιοσ σας ειπε πωσ περιφανευομαι οτι εφτιαξα το προγραμμα που κλεβει κωδικους? Απλα ζητησα κατι που να εχει ενδιαφερον και ειπα το παραδιγμα μου για ενα ενδιαφερον προγραμμα που εφτιαξα :fear::-(;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...