Προς το περιεχόμενο

Visual Basic

MindFreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 1 χρονο αρχολουμαι με την Visual Basic. Εμαθα αρκετα, αλλα ακομη διψω για γνωση!!!!!!!!!!!!!!!! Μπορηται εδω να βαλεται οτι code θελεται και να εξιγησεται σε τι χρησιμεβει :-D Thanks!!!

Δημοσ.
15, απο τα 12 μου γραφω Greeklish...

Κατέβασε τον firefox και εγκατέστησε το Greek English Dictionary

Θα σε βοηθήσει αρκετά, λειτουργεί σαν τον ορθογραφικό έλεγχο του word σε όλες τις σελίδες.

Δημοσ.
Greek English Dictionary... οκ θα το κατεβασω, φενεται καλο :P αλλα αλαζουμαι λιγο το θεμα της υποθεσης!!!

φενεται?

αλαζουμαι????

Και εισαι 15 χρονων και απο τα 12 γραφεις με greeklish?

Ελπιζω να ανηκεις απλα στις ακρες της καμπυλης bell, αλλιως την ψιλοβαψαμε σαν εθνος.:-(

Δημοσ.

respect στον Krokodilos για τη γνώση της καμπύλης bell...

φίλε μου το οτι έγραφες τόσο καιρό με greeklish δεν σημαίνει αυτόματα οτι δεν ξέρεις και ορθογραφία. έκθεση στο σχολείο σου γράφεις με greeklish ή έτσι ανορθόγραφα..?

Δημοσ.

εμμμμμ!!!! ετσι ανορθογραφα παντα εγραφα αλλα εχω σινιθισει να γραφω ετσι¨

ντ = d = δ

υ = u = θ

ω = w = ς

β = v = ω

και ουτε ενας τονος...!!!

Δημοσ.

Μην είσαι και τόσο περήφανος όμως. :-(

Στο θέμα μας, πάρε κάποιο open source πρόγραμμα γραμμένο σε VB και μελέτησέ το. Και στο net υπάρχουν εκατοντάδες tutorials.

Επί τη ευκαιρία, προτείνω μια πιο σοβαρή γλώσσα. Όχι οτι δεν είναι καλή η VB, απλά, να μωρέ, σε μαθαίνει εύκολα λάθος τεχνικές. Μιας κι είσαι νέος, ίσως αξίζει να ασχοληθείς με κάτι νέο στο χώρο, όπως η Haskell.

Δημοσ.

εμμμμ, τα tutorials που εχει οπου δηποτε, (YouTube, Yahoo! Ansuers κ.τ.λ) ειν αι πολυ απλα... Ασπουμε, εγω εφτιαξα μεχρι και ενα μικρο "hack" που βρησκει κοδικους, βαζεις τον φιλο σου να κανει login και αποθηκεβεται σε ενα .txt file μαζι με τον κοδικο του... Ισως κατι καλητερο? Καπιο αλλο code που χερεται για να φτιαξουμε ενα ενδιαφερον προγραμμα?

Δημοσ.

Φίλε συγχαρητήρια για την προσπάθεια να μάθεις και άλλα σε γλώσσες προγραμματισμού αλλά βάλε προτεραιότητα να μάθεις και πολλά Ελληνικά γιατί αυτά που γράφεις είναι απελπιστικά ανορθόγραφα και δε σε τιμά. Αν έμαθες τόσο καλά προγραμματισμό, "hack" δε θα σε δυσκολέψει καθόλου να μάθεις και ορθογραφία. Άλλαξε για λίγο ενδιαφέροντα και μάθε την εύκολη για σένα γλώσσα μας και έπειτα θα γίνεις ένας πιο ολοκληρωμένος προγραμματιστής. Φιλικά σου τα λέω όλα αυτά γιατί το μέλλον σου ανήκει μπορείς να κάνεις πάρα πολλά αρκεί να θέτεις στόχους

Δημοσ.
Φίλε συγχαρητήρια για την προσπάθεια να μάθεις και άλλα σε γλώσσες προγραμματισμού αλλά βάλε προτεραιότητα να μάθεις και πολλά Ελληνικά γιατί αυτά που γράφεις είναι απελπιστικά ανορθόγραφα και δε σε τιμά. Αν έμαθες τόσο καλά προγραμματισμό, "hack" δε θα σε δυσκολέψει καθόλου να μάθεις και ορθογραφία. Άλλαξε για λίγο ενδιαφέροντα και μάθε την εύκολη για σένα γλώσσα μας και έπειτα θα γίνεις ένας πιο ολοκληρωμένος προγραμματιστής. Φιλικά σου τα λέω όλα αυτά γιατί το μέλλον σου ανήκει μπορείς να κάνεις πάρα πολλά αρκεί να θέτεις στόχους

Προγραμματισμο Ελληνικης Γλωσσας κανουμε εδω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...