Thail Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 "Sorry, the page you requested was not found. Please check the URL for proper spelling and capitalization. If you're having trouble locating a destination on Yahoo!, try visiting the Yahoo! home page or look through a list of Yahoo!'s online services. Also, you may find what you're looking for if you try searching below." το απογευμα μπηκα στο mail μου...αλλα τωρα μου εμφανιζει αυτο!και αλλαξα και password για να σιγουρευτω οτι δεν εκανα λαθος αλλα παλι το ιδιο!......βοηθεια κανεις?:cry::cry::cry:
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 χθες είχα μέιλ από γιαχ που έλεγε ότι κάνουν κάτι μα.... ...εργασίες θέλω να πω κι ότι ο λογαααααρισμός μου ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμος (και όντως μέιλ και μέσεντζερ αγρό αγοράζανε )για κάποιες ώρες σήμερα. Μπορεί να είναι ευτούνο.
Thail Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 χθες είχα μέιλ από γιαχ που έλεγε ότι κάνουν κάτι μα.......εργασίες θέλω να πω κι ότι ο λογαααααρισμός μου ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμος (και όντως μέιλ και μέσεντζερ αγρό αγοράζανε )για κάποιες ώρες σήμερα. Μπορεί να είναι ευτούνο. αααα!α,ναι τωρα κατι τετοιο βγαζει!ουφ,thx ανακουφιστηκα λιγο...THX!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.