DIMI24 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Πόσην ώρα παίρνει να ενεργοποιηθεί GPS; Πήρα το Samsung i900 με προεγκατεστημένο το iGO και με τίποτα δεν μπορούσε το iGO να βρει σήμα για το GPS. Να σημειωθεί ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει GPS στο παρελθόν και ήμουν πολύ περίεργος να δω το GPS σε λειτουργία. Μου είπαν ότι το GPS δεν πιάνει μέσα στο κατάστημα και πρέπει να βγώ στο δρόμο. Περπατούσα στους δρόμους για 1 ώρα αλλά τίποτα.... Το πήγα πίσω στο κατάστημα που το αγόρασα και αφού περίμενα 2 ώρες για δοκιμές OYΤΕ ΑΥΤΟI μπορούσαν να πιάσουν σήμα! Τελικά μου δώσανε νέο Samsung i900. Άλλα πάλι δεν μπορούσα να πιάσω σήμα! Στο κατάστημά μου είπανε ότι πρέπει η μπαταρία να είναι στο 100 % για να πιάσει αμέσως. Αφού το φόρτισα όλη νύχτα, την επομένη μέρα περπάτησα στην πόλη για άλλη 1 ώρα άλλα τίποτα... Πήγα πίσω στο κατάστημα, και καθώς περίμενα τη σειρά μου για να τους πω ότι έχω το ίδιο πρόβλημα και με τη δεύτερη συσκευή, EΠΙΑΣΕ!!!!! Μου είπαν ότι και η πρώτη συσκευή ήταν εντάξει και τελικά έπιασε σήμα όταν έφυγα. Μέτα από μερικές μέρες χρήσης κατάλαβα ότι θες 20 με 40 λεπτά να πιάσεις σήμα με αυτό το τηλέφωνο... ΚΑΙ ΑΝ ΠIAΣΕΙΣ! Τι φανταστικό και @@ μου λέτε ότι είναι το Samsung i900; Μήπως υπάρχει τίποτα που δεν ξέρω; Γιατί όπως είπα πρώτη φορά χρησιμοποιώ GPS.
gatuso Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Φηλε μου αυτα που σου λεγανε για την μπαταρια και το gps δεν στεκουν βαλε com3 115200 NMEA Πηγαινε εναρξη-ρυθμισεις-συστημα-βελτιωμενο gps κανε ενεργοποιηση xtra και ληψη τωρα τρεξε το destinator και θα το βρη μη ξεχασης οταν σηνδεθης να απενεργοποιησης το xtra γιατη θα σε χρεωνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.