Προς το περιεχόμενο

Αγορά Ram!!

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να μου προτείνετε μια ραμ που να είναι πάνω από δυο γιγα μέχρι 150 ευρώ

Το σύστημα που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι τα sVista!!Η μητρική μου είναι Ati Radeon HD 2600 XT!!!Βοηθήστε με παρακαλώ!!

Δημοσ.

Δε διευκρινίζεις τι RAM θες... DDR2/3; Τι συχνότητες είναι αυτές που έχεις, τι υποστηρίζει η μητρική σου;

Anyway, υποθέτω ότι δεν έχεις τα πιο πρόσφατα, οπότε για τσέκαρε αυτό το kitάκι: Geil Ram 2GB Kit DDR2 Ultra 800MHz 4-4-4-12.

Κόστος 41Ε τα 2GB, οπότε με ένα 85άρι έχεις 4GB και φραπέ στο χέρι. :P

Δημοσ.

oxx SORRY SORRY!!!Λάθος!!Λοιπόν η mobo μου είναι MSI P35 NEO COMBO και η κάρτα γραφικών είναι η Ati Radeon HD 2600 XT!!!Συγγνώμη βιάστηκα!! SpyrosR εγώ θέλω 2χ2, αλλά 8έλω να βγάλω τις παλιές για να τις βάλω σε ένα άλλο pc!!Δηλαδή τις παλιές δεν θα τις χρησιμοποιήσω!! Λοιπόν Δες 2 x DDR2 800/667 με δυνατότητα επέκτασης έως 4GB (dual channel, 240-pin), 2 x DDR3 800/1066 με δυνατότητα επέκτασης έως 4GB (dual channel, 240-pin) Όποια θεωρείτε καλύτερη από τις DDR2 /DDR3!!Αυτή που έχω είναι Kingoston sta 2048(2x1)

Δημοσ.

Γιατί καμία Corsair den είναι καλη??Κάλες είναι οι Adata ποιο καλές δεν είναι οι Corsair???Kai oi DDR3 den είναι κάλύτερες απο τοις ΔΔΡ2

Δημοσ.

Nαι, καλές είναι και οι Cosrair, καλές και οι DDR3, το θέμα είναι αν αξίζουν την διαφορά τιμής που υπάρχει...

Και μάλλον δεν την αξίζουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...