washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 σε εχω προσεξει οτι συνεχεια απειλεις τα παιδια με ban.Σου αρεσει η εξουσια ε? ...απ' τη στιγμή που δεν γνέθει τουλάχιστον μαλλί με το μοντερατοριλίκι κανείς, ας το διασκεδάζει έστω...
Lucifer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν, πίπα. Πίπα είναι το αυτονόητο. Move on, βρείτε κάτι δικό σας. ...απ' τη στιγμή που δεν γνέθει τουλάχιστον μαλλί με το μοντερατοριλίκι κανείς, ας το διασκεδάζει έστω... Τι λες και 'συ Βρούτε; Τραμπουκίζω εγώ τους χρήστες;;;
SCORPIO777 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ΠΑΡΑ πολύ. και που να ηξερες τι πραγματικα σημαινει εξουσια.
washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Τι λες και 'συ Βρούτε; Τραμπουκίζω εγώ τους χρήστες;;; ΩΠ ! ΜΙΖΑΝΤΕΣΤΑΝΤΙΝΓΚ! ...i was merely being sarcastic with SCORPIO777 .... ...χου ντιτ γιου κολ ε μπρουτ χάουέβερ ; !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 και που να ηξερες τι πραγματικα σημαινει εξουσια. BDSM φάση δλδ?
DimVavas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια ηρεμιστε λιγο...εχω ανοιξη 2-3 θεματα ολοι γραμενοι με εχουν...ηρεμιστε λιγο...ελεος!!! Θα κλειδωθει το θεμα εξαιτια σας..
Lucifer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 και που να ηξερες τι πραγματικα σημαινει εξουσια. Ας το πάρει το ποτάμι.
SCORPIO777 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ...απ' τη στιγμή που δεν γνέθει τουλάχιστον μαλλί με το μοντερατοριλίκι κανείς, ας το διασκεδάζει έστω... :lol::lol::lol::lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 εχω ανοιξη 2-3 θεματα ολοι γραμενοι με εχουν θα 'ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη, θα 'ναι ουρανού κατάνυξη...!
washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 [οντόπικ] ΘΕΛΩ να μαζευτούμε να δούμε το Fight Club ...και μετά για μπύρες (και για ό,τι προκΟψει) [/οντόπικ] :lol::lol::lol::lol: ναι, όμως ακολούθησε και εξπλέιν... ΩΠ ! ΜΙΖΑΝΤΕΣΤΑΝΤΙΝΓΚ!...i was merely being sarcastic with SCORPIO777
SCORPIO777 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 [οντόπικ]ΘΕΛΩ να μαζευτούμε να δούμε το Fight Club ...και μετά για μπύρες (και για ό,τι προκΟψει) [/οντόπικ] ναι, όμως ακολούθησε και εξπλέιν... Κ1 is the best.παλια μου τεχνη κοσκινο -----Προστέθηκε 8/11/2008 στις 12 : 07 : 31----- Ας το πάρει το ποτάμι. μου εκανες χαρη τωρα.
Lomar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 [οντόπικ]ΘΕΛΩ να μαζευτούμε να δούμε το Fight Club ...και μετά για μπύρες (και για ό,τι προκΟψει) [/οντόπικ] Ω! παναγιά μου σκιαδενή και παναγιά καννάλα
pappous_soulis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν, πίπα. Πίπα είναι το αυτονόητο. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι "να κοιμηθώ". Είναι αυτονόητο κάποιος να θέλει να κοιμηθεί το βράδυ. plz don't ban me
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.