tempo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 καλησπέρα, κάποιος μπήκε και άλλαξε μερικά πραγματάκια στην σελίδα μου http://www.24net.gr μάλλον δεν συμπαθεί και πολύ την Ελλάδα ...προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα αν και νομίζω ότι δεν μου έχει κάνει και τεράστια ζημία (έτσι δείχνουν τα πράγματα απο μια πρώτη ματιά). μέσα απο το cpanel που έχω μήπως απο τον hosting provider θα μπορούσα να βρω κάποια στοιχεία; κάποια έντονη δραστηριότητα απο συγκεκριμένη ip ίσως...
tempo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 οκ το διόρθωσα, μικρό το κακό. Ο τύπος κατάφερε και βρήκε ένα αρχείο που το είχα ξεχάσει με λάθος chmod και απλά άλλαξε κάποια μεταβλητή σας βάζω και φωτο να δείτε πως ήταν
tempo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 είμαι περίεργος να δω τι σημαίνει αυτό το "SheKkolik" που έχει γράψει. Είναι όνομα?
tempo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ωχ, άλλος τώρα αυτός. καλά είναι δυνατόν!!! αλλάζω τα chmod ενός αρχείου σε 644 και μετά απο λίγο τα βλέπω 777. Πώς γίνεται αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.