mimoko Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Παιδια καλησπερα θαθελα να με πληρωφορησσεται κατι. Σε λιγες μερες θα παρω το macbook pro και επειδη εχω και καποια προγραμματα για win θα ηθελα να τα εγκαταστησω.Μηπως μπορειται να μου πειτε ποια εκδοση του bootcamp πρεπει να κατεβασω?Μπηκα στην apple και ειδα την εκδοση bootcamp update για xp και μια αλλη για vista.Επειδη θελω να βαλω τα xp την κατεβασα αλλα ειδα οτι ειναι ενα exe αρχειο.Κατεβασα την σωστη εκδοση?Επισης υπαρχει πουθενα κανενας οδηγος εγκαταστασης?Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δεν πρέπει να κατεβάσεις τίποτα. Ολο το λογισμικό και οι drivers θα είναι στο DVD του Leopard που συνοδεύει τον υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Με το που θα βαλεις το cd του mac os αμεσως θα μπουν ολοι οι drivers που χρειαζονται... Δηλαδη να φανταστεις οτι τα κουμπια της φωτεινοτητας και του ηχου θα λειτουργουν οπως στο leopard με ακριβως ιδιο εικονιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 τωρα εγω δεν εχω καταλαβει, εκτος απο το cd των windows πρεπει να ξαναβαλει το cd του mac? Θα του το ζητησει καποια στιγμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtsaop Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Με το που θα κάνει εγκατάσταση τα windows ρινει μέσα το cd του Macos kai μπαίνουν ολοι οι drivers αυτόματα. κι εδώ ένας πολύ καλό οδηγός απο την Apple: http://manuals.info.apple.com/en_US/Boot_Camp_Install-Setup.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Με το που θα δεις την οθονη των windows, την επιφανεις εργασιας δηλαδη θα βγαλεις το cd των windows και θα βαλεις το cd του mac os... Αυτο ηταν μην αγχωνεσαι... Στην αρχη θα μπαινεις καποιες φορες στα xp-vista, καποια στιγμη θα τα ξεχασεις τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.