Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγκατάσταση μνήμης USB

frostie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήσπερα, αντιμετώπιζω πρόβλημα στο να εγκαταστήσω τη μνήμη usb Tomato 2GB XS Series στον υπολογιστή μου. Έχω Windows xp και όταν κάνω αναζήτηση υλικού δε μου αναγνωρίζει το φλασακι. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Μήπως έχει πρόβλημα το φλασάκι (το οποίο το αγόρασα από το e-shop)?

Δημοσ.

Δοκίμασε σε άλλη usb θύρα, όταν κάνει αναζήτηση drivers επίλεξε να ψάξει στο internet ή αν σου δίναν cd μαζί με το flash (λίγο απίθανο) βάλε το cd.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ Nauseas για την απάντηση. 'Εχω δοκιμάσει και με άλλες θύρες και με άλλο pc και δε γίνεται τίποτε. Cd δεν υπάρχει όντως. Αναζήτηση στο internet πώς κάνω? Όταν πάω στον οδηγό προσθήκης υλικού κάνει πρώτα αναζήτηση δε βρίσκει τη συσκευή, μετά με ρωτάει αν έχω συνδέσει τη συσκευή και στη συνέχεια μου δίνει μια λίστα για να επιλέξω. Στο site tomatoflash.com μου λεει να κάνω format. Πώς μπορεί να γίνει αυτό?

Δημοσ.

Τρέξε στο run των windows το compmgmt.msc. Στο παράθυρο που θα ανοίξει ψάξε λίγο και κάπου θα βρείς όλες τις μονάδες αποθήκευσης που έχεις.

Στο flash drive κάνε δεξί κλικ και μετά format. Εαν το flash drive είναι όλο unalloceted κάνε ένα νέο partition και μετά φορματ. :-)

(Πρίν πατήσεις οτιδήποτε να είσαι σίγουρος οτι ενεργείς πάνω στο φλασάκι και όχι σε κανέναν σκληρό σου )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...