Προς το περιεχόμενο

2 pc 1 οθόνη.

Αbominable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους,

Έχω 1 pc και 1 laptop τα οποία μπορώ να συνδέσω σε 1 οθόνη ταυτόχρονα. Υπάρχει δυνατότητα να επιλέγω από που επιθυμώ να πάρω σήμα; Στην παρούσα στιγμή εάν πριν είχα τον 1 από τους 2 ανοιχτούς για να πάρω σήμα από τον άλλο, έπρεπε πρώτα να αφαιρέσω το καλώδιο του προηγούμενου. Κατόπιν εάν το επανέφερα δεν είχε σημασία.

Υπάρχει όμως τρόπος ώστε να αποφύγω να παίζω με τα καλώδια;

Κοίταξα στα specs της oθόνης αλλά δεν μου παρέχει κάποια σχετική επιλογή.

Ευχαριστώ για όποια απάντηση.

Δημοσ.

Θα χρειαστείς ένα KVM Switch (ενδεικτικά : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801987). Πάνω σε αυτό θα συνδέσεις την οθόνη (και πληκτρολόγιο και mouse αμα θέλεις) και έπειτα θα συνδέσεις τους δύο υπολογιστές. Μετά, ανάλογα από ποιόν υπολογιστή θέλεις να παίρνεις σήμα θα γυρνάς τον διακόπτη (στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πατάς τον συνδυασμό πλήκτρων - hotkeys) και θα αλλάζει η οθόνη.

Δημοσ.

Γαμάτο αυτό το kvm switch. Το είχα ακούσει και παλιότερα αλλά το είχα ξεχάσει. Έτσι βολεύω και πληκτρ/ποντίκι/ηχεία. Θα το τσεκάρω. Thanx.

Δημοσ.

Επίσης με No money κάνε ένα remote dekstop :D αλλά άμα το θές για games τράβα σε kvm.

Ελπίζω μόνο να έχεις κανα κλασικό ps2 keyb & mouse γιατί εμένα με usb το kvm μετά τα έβλεπε ώς απλά keyb & mouse :D

• Moderators
Δημοσ.

Αν εχει 2 εισοδους η οθονη (οπως η δικη μου LG L1952TQ), μπορεις απλα να εναλλασεις μεταξυ των 2 οθονων με ενα κουμπακι της οθονης, χωρις εξτρα κοστος.

Εγω αυτο εχω κανει και εναλλασσω μεταξυ Main PC-Κατεβαστηρακιου.

Απλα χρειαζεσαι 2 keyb/2 mice.

Αλλα τα KVM δεν υποατηριζουν USB πραματα, κι εμενα και τα 2 ποντικια ειναι USB.

Οποτε δε μου εκανε ;)

Δημοσ.

Υπάρχουν και KVM με Usb επειδή και εγώ Keyb & Mouse Usb έχω. Απλά 2 κακά έχουν.

1ον) Ποιότητα εικόνας. Υπάρχουν KVM μόνο με analog σύνδεση και όχι DVI

2ον) Αν θές drivers για extra ρυθμίσεις mouse & keyb ξέχνα το :D

3ον) KVM Usb για να δουλεύουν στον Υπολογιστή θέλουν reboot αλλιώς δε βλέπουν τις συσκευές

Δημοσ.

Για να μην κάνω καμία βλακεία, ρωτάω εδώ:

Θέλω να συνδέσω 2 desktops σε μία οθόνη, η οποία όμως έχει μόνο έξοδο DVI.

Έχω PS2 keyboard και USB ποντίκι.

Αυτό εδώ μου κάνει?

Το θέμα με τη DVI έξοδο πώς μπορώ να το λύσω? Προτείνετε μου κάποιον αντάπτορα.

Thanx in advance. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...