Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας guys έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου (Sony Ericsson k850i).Πήρα μία καινούρια κάρτα cosmote γιατί στο άλλο μου κινητό έχω vodafone και δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα cosmote ενώ την vodafone που έχω στο άλλο μου κινητό την αναγνωρίζει.Έβαλα την κάρτα sim cosmote στο άλλο μου κινητό και την αναγνωρίζει κανονικά δοκίμασα μία άλλη κάρτα sim cosmote καινούρια και πάλι δεν την αναγνώρισε μου λέει εισάγετε κάρτα sim φταίει το κινητό?? ή η κάρτα?? η vodafone δουλεύει ενώ η cosmote όχι.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Το κινητο ειναι branded της vodafone ; Δηλαδη εχει πανω logo της vodafone ;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 όχι φίλε μου δεν έχει πάνω το logo της vodafone από eshop το πήρα αλλά και το άλλο το κινητό μου που έχει πάνω logo της vodafone μια χαρά την αναγνωρίζει την κάρτα της cosmote ενώ το κ850i όχι
ATG Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δεν εχει σημασια αν ειναι branded η οχι. Δοκιμασε να κανεις update το firmware και αν δεν δουλυψει, πηγαινε στην cosmo για αλλαγη.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 το έκανα update αν και μου είπε ότι έχει το τελευταίο λογισμικό το πέρασα ξανά αλλά και πάλι τα ίδια δεν δέχεται την cosmote αν και έχει σήμα μόλις τη βάζω πως είναι δυνατόν να έχει σήμα και να μου λέει ότι δεν έχω μέσα sim??και η vodafone γιατί δουλεύει κανονικά??τι να πω μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτά
hristos 22 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μα ειναι πολυ απλο φιλε μου...εχει προβλημα το τηλεφωνο.Δεν υπαρχει τηλεφωνο dual-triband ktl....που δεν αναγνωριζει συχνοτητες 900 και 1800.Πηγαινε το κατευθειαν για αντικατασταση εαν ειναι καινουριο.....
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ναι φίλε μου καινούριο είναι αλλά δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί με τη vodafone μια χαρά είμαι(πάντα vodafone είχα)αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως αναγνωρίζει τη vodafone και όχι την cosmote που δείχνει ότι έχει και σήμα
hristos 22 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ναι φίλε μου καινούριο είναι αλλά δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί με τη vodafone μια χαρά είμαι(πάντα vodafone είχα)αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως αναγνωρίζει τη vodafone και όχι την cosmote που δείχνει ότι έχει και σήμα Ειναι σχεδον βεβαιο οτι εχει προβλημα με μια μπαντα(1800)...τωρα εαν δεν εχεις κανενα προβλημα δεν χρησημοποιησης cosmote δεν σε απασχολη το θεμα,εαν ομως αργοτερα θελησεις να το δωσης?ε?..... εαν παλι θελεις μπορεις να ζητησης την αντικατασταση του απο εκει που το πηρες....ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 κοίτα να το δώσω δεν πρόκειται και δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην χρησιμοποιήσω cosmote τώρα εγώ το πήρα από eshop και αν ζητήσω αντικατάσταση δεν ξέρω πόσες μέρες θα κάνουν να μου φέρουν άλλο δεν μπορώ να περιμένω τώρα το πήρα και δεν έχω προλάβει ακόμα να το χαρώ tespa θα το πάω τώρα για αντικατάσταση και βλέπουμε
elenakiaopara Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 exw megalo provlima....................exw karta vodafone..............oles oi kartes sim dn exoun ena xruso pragma............????????emena afto exei gemisei me maures grammes.............dn 8elw na alla3w karta..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!iparxei kapoia lisi???????????
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 καταρχην συγχαρητηρια για το φτυαρι!!! Κατα δευτερον αλλαξε σε ελληνικη γραμματοσειρα(διαβαζουμε και τους κανονες του φορουμ καμια φορα δεν βλαπτει ε;;; ) Να πας στη βονταφον και να ζητησεις αντικατασταση της σιμ,νομιζω εχει 15 ευρω!δεν αλλαζεις αριθμο απλα την καρτα!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Το είχα πάθει όταν βρέθηκα στη Γερμανία με μείον 22 βαθμούς. Το άφησα λίγο στη ζέστη και έφτιαξε. Δοκίμασες να βάλεις τη sim σε άλλο κινητό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.