Προς το περιεχόμενο

Σπάει η εικόνα οριζόντια στη μέση! (V-Sync;)

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.

Γράφω αυτό το Topic, με αφορμή του "προβλήματος" που παρατηρώ στις ταινίες κατά την αναπαραγωγή τους.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην υπογραφή μου, έχω Τηλεόραση 40" Full HD και όπως καταλαβαίνεται έχω συνδέσει το PC και βλέπω εκεί τις HD & Full HD ταινίες, αλλά και τα DVDs.

Το πρόβλημα μου είναι ότι κατά την αναπαραγωγή σε γρήγορες σκηνές σπάει η εικόνα οριζόντια στη μέση, όπως στα παιχνίδια, όταν είναι απενεργοποιημένο το V-Sync. Από πρόγραμμα χρησιμοποιώ το Media Player Classic και φυσικά έχω εγκαταστήσει το K-Lite Codec Pack στη τελευταία του έκδοση.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε αυτό, θα τον ευχαριστούσα πάρα πολύ, καθώς είναι κρίμα να έχω τόσο καλό Hardware και να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

Μαλλον είναι οτι το έχεις 60 Hz ρυθμισμένο και μπορεί να φταει η τηλεοραση αλλα δεν είμαι απολυτα σίγουρος αν φταει η τηλεοραση αλλά το λεω επειδη και εγω που εχω CRT οθονη και παίζω παιχνίδια που τρέχουν 60 fps και σε εμενα το κανει λιγο. Δοκιμασε να βάλεις 70 Hz και ισως να γίνει κατι.

Εγω πάντως μόνο αυτο ξέρω.

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ, tearing.

Κατέβασα την έκδοση που μου είπες, θα το κοιτάξω και θα σου πω αν τελικά βρέθηκε λύση.

Ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...