Προς το περιεχόμενο

Παίζει SLI με 2 κάρτες NVIDIA σε mobo που έχει chipset Intel P45?

MinimalTech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εκτος αυτου, ειπα Π.Χ. οχι ντε κ καλα αυτο.

με nvida chipset.....

μονο αυτο ειχε ddr3....τι να τον κανο:-D

αυτό που ζητά δεν υπάρχει και σε αυτή την τιμή..

Δημοσ.

Απ ότι φαίνεται πρέπει να ξεχάσω Intel Chipset και SLI... κλαψ... :cry:

Αφου δεν υπάρχει κανένα πιο οικονομικό mobo απο τα 290, τότε δεν θα κάνω SLI. Θα αγοράσω εξ αρχής μια καλή VGA Card και μετά απο 1 - 1,5 χρόνια θα την αλλάξω. Έλεγα μπας και πάρω κάποια Nvidia γύρω στα 150 Euro.

Αλήθεια, τι γνώμη έχετε για τις Gainward? Απ ότι ξέρω πρόκειται για πολύ αξιόπιστες και πολύ γρήγορες κάρτες... Γενικά τις συμπαθώ πολύ και το όνειρό μου είναι απο παλία ήταν να πάρω μια Bliss Golden Sample!

:shifty:Αν έχετε εσείς κάποια Nvidia κατα νού, (χωρίς να σας βάζω να ψάχνετε άσκοπα), πείτε μου!

Δημοσ.

Αφου δεν υπάρχει κανένα πιο οικονομικό mobo απο τα 290, τότε δεν θα κάνω SLI. Θα αγοράσω εξ αρχής μια καλή VGA Card και μετά απο 1 - 1,5 χρόνια θα την αλλάξω. Έλεγα μπας και πάρω κάποια Nvidia γύρω στα 150 Euro.

Αλήθεια, τι γνώμη έχετε για τις Gainward? Απ ότι ξέρω πρόκειται για πολύ αξιόπιστες και πολύ γρήγορες κάρτες... Γενικά τις συμπαθώ πολύ και το όνειρό μου είναι απο παλία ήταν να πάρω μια Bliss Golden Sample!

:shifty:Αν έχετε εσείς κάποια Nvidia κατα νού, (χωρίς να σας βάζω να ψάχνετε άσκοπα), πείτε μου!

Gainward

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10321&Itemid=1

Βγάζει και AMD

Θυγατρική της Palit

Στα 130-150 ευρώ θα βρεις 4850 που είναι Best buy!

Δημοσ.

Άντε ρε σεις! Δεν το ήξερα ότι η Gainward είναι θυγατρική της Palit! Αλήθεια, προϊόντα Palit εισάγονται στην Ελλάδα?

Σκεφτόμουνα να πάρω την Gainward Bliss 9474 (9800GT- 1GB - GS). Πως την βλέπετε αυτή? Δυνατή? Σε σχέση με την "4850" που μου πρότεινες tmjuju, τι λέει? Ποιά βγαίνει καλύτερη? Έχεις κάνα Link με τιμή και κάποιο με benchmark?

**VGA μέχρι 150-160 Ευρώ.

Δημοσ.

Μ’αυτά και μ’αυτά θα αλλαξοπιστήσεις…

Αλλά δες το από τη θετική του πλευρά, την επόμενη φορά που θα ρωτήσεις μπορεί να σου προτείνουμε άλλα πράγματα… άλλες εταιρίες.

Το θέμα είναι ότι μιας και μπήκες στον κόπο να ρωτήσεις… προσπαθούμε να σου δείξουμε το δρόμο – και τι ισχύει ΣΗΜΕΡΑ!

Και αυτό με ρεαλιστικά δεδομένα.

Εύχομαι: Καλές επιλογές! Και καλώς ήρθες!

• Moderators
Δημοσ.
1ον) Σιχαίνομαι τα Motherboard της ASUS γιατι βγάζουν συχνά προβλήματα και ασυμβατότητες[...]

Κι εγω δε τις πολυ πάω, αλλα μαλλον ησουν εξαιρετικα ατυχος για να τυχουν αυτα.

Ειναι πολυ καλες :-)

George-Man έχεις δίκιο με τις κάρτες. Έλεγα μήπως βάλω την 2η κάρτα σε 1-2 μήνες αργότερα που θα έχει πέσει και η τιμή της, όχι τόσο πολύ αργότερα που φαντάστηκες!!

P.S. George-Man, είδα και το κατεβαστήρι σου! Φοβερί πατέντα ε?!! χαχαχα συνέχισε έτσι!

Αν ειναι ετσι οκ, αλλα και παλι δεν αξιζει.

Γιατι δε δινεις τωρα τα εξτρα λεφτα για καλυτερη vga, να μην παινεις και πανακριβη μητρικη? (που αυτο θα κανεις απ οτι βλεπω χιχι)

Thanks για το κατεβαστηρι :-)

Και καλα θα κανεις για το Sli ;)

Ειναι πολυ καλες καρτες (απο τις καλυτερες υλοποιησεις).

Δυο φιλοι μου ειχαν παρει μια 8800GTX οταν ειχε πρωτοβγει με 550€ και ο αλλος πριν κανα μηνα πηρε HD4870 Golden Sample 512... Η καρτα απλα φυσαει :-)

Εχω τη καλυτερη αποψη για τις Gainward λοιπον :-)

Άντε ρε σεις! Δεν το ήξερα ότι η Gainward είναι θυγατρική της Palit! Αλήθεια, προϊόντα Palit εισάγονται στην Ελλάδα?

Σκεφτόμουνα να πάρω την Gainward Bliss 9474 (9800GT- 1GB - GS). Πως την βλέπετε αυτή? Δυνατή? Σε σχέση με την "4850" που μου πρότεινες tmjuju, τι λέει? Ποιά βγαίνει καλύτερη? Έχεις κάνα Link με τιμή και κάποιο με benchmark?

**VGA μέχρι 150-160 Ευρώ.

Palit εχω δει κατα καιρους να φερνει το Πλαισιο.

Οσο για συγκεκριμενες προτασεις, θα σου κανουν τα παιδια εδω μεχρι να ξαναδιαβασω πιο προσεκτικα τα ποστ σου :P

Edit: Α μεχρι να ποσταρω απαντησαν κιολας, οποτε καλυφθηκα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...